fredag 13 februari 2015

Kent Ekeroths (SD) fantastiska anförande mot Babylon (Mångkulturen)!!!


6 kommentarer:

 1. Hatar folk Kent för att han är ateistisk halvjude eller hatar de honom för att han river ner de Potemkinkulisser de byggt upp?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe. Det beror väl på vem man frågor. I vissa fall kan det vara både och.

   Radera
 2. Varför är judar drivande att förstöra vita kristna nationer?
  Hollywod
  Propganda
  Media
  Barbara Spectre
  Kommunism
  Liberalism
  Frimurare
  Mångkulturförespråkare
  M m

  Vissa individer dår visst inte ihop 1+1=2 - för det skulle rubba deras världsbild om att judar är Guds utvalda folk (till trots att det är ett nytt förbund och bara JESUS KRISTUS är biljetten), att det existerar obefogat "judehat" (men själva tar de avstånd från att de själva blir anklagde för homfobi, zigenarfobi, islamofobi - ja, ekvationen 1+1=2 går visst inte att applicera då).
  Att anklaga andra människor för hat, säger mig att den personen har släckt sin helige Ande. Den kivas i Köttets Ande.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Skärp dig Peter!

   Det har förklarats för dig att hofjudarna är en front för SMOM och den Svarta Adligheten.

   Du kan fortsätta med ditt tramsande, men allt du påpekar har redan motbevisats flera gånger om.

   Radera
  2. Förklarats hur då? Genom att du länkar till några klipp på youtube som säger att "så här är det"? Hur kan du vara så säker på att just de klipp som du snubblar över sitter på den absoluta sanningen medan den information som andra hittar är helt fel?

   Och om vi kör på din förklaringsmodell - att judarna bara låter sig utnyttjas av några otäcka typer i illasinnade syften, på vilket sätt urskuldar det vad de håller på med?

   Om du skulle rånas av några blattar på stan, tycker du att de ska få gå fria då när rättsväsendet får fatt i dem eftersom de agerade på order av sin ledare som satt hemma och spelade tv-spel medan undersåtarna var ute och "tjänade pengar".

   Radera
  3. Ursäkta, men du verkar vara ny här.

   På vilket sätt har jag urskuldat vad hofjudarna håller på med? Påpeka det en endaste gång!

   Jag har inte bara "länkat till några YouTube-klipp". Jag har skrivit flera långa artiklar om ämnet, där jag går ner in i detaljerna och dissekerar eliternas ändamål. Jag utgår därför ifrån att du är dels ny, att du inte ens känner till judendomens historia, och att du inte vet vad det är du pratar om.

   Radera