onsdag 4 februari 2015

Frankfurtskolan var bara en frontorganisation för Tavistock Institute of Human Relations.

Frankfurtskolan. Frontorganisation under Tavistock Clinic (City of London Korporationen).
Frankfurtskolan var bara en frontorganisation för den City of London Korporationen baserade Tavistock Institute of Human Relations.

I själva verket började Tavistock Institute som Tavistock Clinic, redan år 1920 ("officiellt" förmodligen är Tavistock än äldre i själva verket). Det var ett projekt som inleddes under Russell-klanen, via Herbrand Arthur Russell, hertigen av Belford, tar över en byggnad i London (Inom City of London) för att utföra psykologiska studier. Till en början finansierades Tavistock via statliga medel och inledde sina studier med att forska med brittiska soldater från 1VK i sina första experiment.

Men Tavistock Clinic anklagas för att ha utfört mycket mer avancerade experiment i sina studier kring psykologisk krigföring. De fick ganska snabbt under 20-talet systerorganisationer som var knutna dem på internationell nivå. I Tyskland fanns Institut für Sozialforschung (Frankfurtskolan). Och i USA Harvard Psycological Clinic. Dessa institutioner fanns över hela världen men återfanns främst i USA, Europa och Japan på 20-talet, och utförde alla olika varianter på liknande experiment över människans psyke, och experimenterade med olika former av hjärntvätt.

Det var inte av rädsla för Hitler som Frankfurtskolan flyttade från Tyskland till USA. Utan detta kom snarare som order från Tavistock, då Frankfurtskolan skulle utföra experiment tillsammans med Harvard Psycological Clinic under Kurt Lewin.

Hitler, en brittisk agent.
Faktumet är att Adolf Hitler själv var en brittisk agent. Inte nog med att han finansierades till makten från City of London Korporationen via Bank of International Settlements. På det här sättet kunde Bank of England sedan slussa guld, som Hitler stulit från judar, vidare till element i Benelux-länderna och i London.

Dessutom är metoderna som Hitler använde i sin propaganda i Nazi-Tyskland direkt tagna från Tavistock. Hitler delade ut radioapparater till tyskarna för att se till att hjärntvätten kunde bli mycket effektivare. På andra sidan i USA skulle Lewin leda propagandakriget mot nazisterna, via reklam, radio och olika serier och program och till och med barnprogram. Så Hitler och Lewin på var sin sida. Men ovanför dem Tavistock.

En av ledarna för Tavistock på 30-talet, Sir John Rawlings Rees, hade Sigmund Freud som främsta inspirationskälla. Och har i flera papper förklarat hur man utnyttjat Freuds teorier om det undermedvetna för att manipulera främst fackföreningsrörelser via deras ledare. Och det är via dessa verksamheter som MK-Ultra operationerna för hjärntvätt skulle påbörja.

1947 skulle Tavistock Clinic byta namn till Tavistock Institute of Human Relations. Då befriades de från den statliga finansieringen från England. Och blev numera finansierade av Rockefeller Foundation.

När Frankfurtskolan förflyttades till USA skulle de få ansvar över studier kring Radio of Princeton, för att utföra propaganda experiment för hjärntvätt via musik och reklam. Senare skulle Frankfurtskolan lansera de kulturmarxistiska idéerna via universiteten. Men detta var bara en liten del av ett större verk som CIA arbetade, också under order från Tavistock.

Hippierörelsen lanserades på 60-talet. Här skulle den hjärntvättningspropagandan man arbetat med från 20-talet, kombineras med MI6, och CIA:s experiment med droger (främst LSD) på 50-talet. Och detta i kombination med de experiment från Radio of Princeton på 40-talet (studier på hjärntvätt via reklam och musik). Man skulle lansera det bland ungdomar i offentligheten.

CIA satsade 25 miljoner dollar i hippierörelsen.
CIA skulle faktiskt finansiera hela hippierörelsen med 25 miljoner dollar. Främst studenter från universiteten skulle användas som försökskaniner. CIA/FBI-agenter var faktiskt på plats i Woodstock för att se till att ungdomar och unga vuxna skulle ta så mycket droger de bara kunde.

Efter 60- och 70-talet, hippierörelsen och Vietnamkriget revs hela västs kultur (och främst USA) isär. Hippierörelsen försvann. Men Tavistock hade nu ett nytt instrument att arbeta med. TV-apparaten. Med TV:n skulle Tavistock kunna nå till många fler och än mycket mer kraftfullare än tidigare.

Enligt  studier som Tavistock utfört, så är faktiskt TV:n också en drog, då den får samma reaktioner hos hjärnan. Och kan vara minst lika mycket beroendeframkallande. När man ser på TV så är den högra hjärnhalvan mycket mer aktiv och ser till att man släpper beta-endorfiner och enkefiner (morfiner). Dessa morfiner är alltså hjärnans naturliga opioider. Och dessa har samma effekter som heroin och andra droger på hjärnan. därför fungerar faktiskt TV:n på exakt samma sätt som en vanlig drog.

MTV lanserades 1981.
Det är också därför som man oftast kan uppleva det man ser på TV som en verklighet. Om man sitter och tittar på en film, som kommer man så småningom in i det. Och undermedvetet kan det ibland bli svårt att skilja mellan vad som sänds på TV (illusionen via drogen/filmen) och vad som är verklighet. därför reagerar hjärnan och individen kraftigt, i till exempel en skräckfilm. Även om individen vet att det bara är en film. Hjärnan är i det stadiet redan "hög" och har köpt illusionen från TV:n.

MTV lanserades 1981. Och blev en guldgruva för den här typen av massexperimenterande i stor skala som Tavistock länge önskat sig.

Målet med Tavistock är att ha en befolkning som är fullständigt besatt av underhållningsindustrin, kändisar, böcker, musik, skönlitteratur, i stort sätt allt utom just vad som sker inom maktsfärerna. På det här sättet har Tavistock lätt kunnat manipulera massorna och kunna bussa dem mot grupper de bestämt inte skulle längre vara politiskt korrekta.

Följande korta dokumentär heter TAVISTOCK: dictatorship without tears. Den är på spanska men har textöversättning på engelska. Den här dokumentären rekommenderar jag starkt, då den förklarar hur manipulationerna av mänskligheten hjärnor nu pågått i 100 år. Där Tavistock har varit den ledande organisationen bakom det hela under större delen av denna historia.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar