tisdag 3 februari 2015

Dr. Udo Ulfkotte från PEGIDA förklarar hur CIA och BND kontrollerar media i Väst.

Dr. Udo Ulfkotte är en förre detta journalist som tidigare skrev för Frankfurt Allgemeine Zeitung, men som numera är en ledande figur i den tyska patriotiska rörelsen PEGIDA. Det var han som lanserade begreppet Lügenpresse (Lögnarpressen) bland PEGIDA-demonstranterna.

I intervjun nedan förklarar Ulfkotte exakt hur CIA och BND arbetar för att totalt kontrollera all MSM i Väst. Han berättar själv om hur han och alla hans kollegor köptes upp av CIA för att utföra propaganda åt etablissemanget i USA och EU. 

Han menar att all MSM från Väst är fejk. Och att allt handlar om att skönmåla den muslimska massinvandringen till EU och att piska upp en hatstämning mot Putin för att provocera fram ett krig mot Ryssland.

4 kommentarer:

 1. Men varför vill de kriga med Ryssland? Ryssland skulle sopa mattan med Nato, USA är alldeles för utsträckta i detta läge och Ukrainska amren får smisk av ukrainaryssar. Är det verkligen så här verklighetsfrånvända? Deras HBTQ armeer är inte direkt några spartaner snarare ett gäng fjollbögar. Detta då man jagat ut alla riktiga krigare.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det handlar om PetroDollarn. Blir det inte krig, så kollapsar hela skuldekonomin. Så de söker sig till konflikt efter konflikt, krig efter krig, för att försöka förlänga det hela.

   Radera
  2. Hur hänger det ihop med att de sålde ut alla sina industrier till kommunist Kina? Jag menar man kan ju faktiskt få ännu billigqre arbetskraft i andra u länder än just det kommunistiska ulandet Kina? Även med de enorma oljefyndigheter som USA har som de konstant vägrar att borra på. Lite som Sveriges konstanta vägran att ta reda på den olja och gas som finns här. Allt verkar så efterblivet på något sätt, hela agerandet. Eller har de hjärntvättat sig själva? Att de börjat tro på sina egna lögner om koldioxid osv?

   Radera
  3. Det är så klart medvetet för att krossa Väst inifrån. Så kommer de kunna lansera sin diktatur och finansiera den med dessa mer eller mindre dolda naturtillgångarna.

   Radera