tisdag 21 maj 2013

En eloge till Moderaterna i Göteborg.

Martin Wannholm (M). 
Jag tror inte riktigt att folk förstår hur viktig striden kring trängselskatten verkligen är. Striden mot den Nya Världsordningen i Sverige pågår just nu i Göteborg.

Sent igår kom Moderaterna ut med det slutliga beskedet om att Moderaterna skulle rösta för en folkomröstning. Två av de osäkra skulle rösta emot, men det skulle inte räcka för att sänka medborgarinitiativet.

Inget är hugget i sten förens kommunpolitikerna tryckt på knapparna. Men som det ser ut just nu, så kommer göteborgarna att få säga sitt om trängselskatten.

Gruppledaren för Moderaterna i Göteborg, Jonas Ransgård, var själv tidigare emot folkomröstningen. Men senare övertygades han att ändra sig. Den som alltid varit för folkomröstningen var moderaten Martin Wannholm. Det ser hur som helst ljust ut för moderaterna i Göteborg just nu. Och en eloge ska de ha!

Beslutet har tydligen frustrerat övriga moderater i Västragötaland, då det "Västsvenska paketet" nu står på spel. Wannholm menade dock att det var viktigt att ha folket med sig, och inte bara köra över dem.

Enligt undersökningar publicerade hos SVT (västnytt) så kommer majoriteten av moderatväljare att rösta JA. De stora förlorarna kan bli sossarna som idag styr i Göteborg. De flesta av deras väljare kommer att rösta JA. Att deras egna politiker inte vill att de ska få säga sitt bör reta upp en del. Jag gissar att sossarna kommer att tappa en hel del väljare, och moderaterna kan så klart tjäna på det hela efter deras senaste beslut. MP- och V-väljare har dock för avsigt att rösta NEJ, då de är mer öppet för globalisternas Agenda 21 och är beredda att förslava sig själva under globalisternas nykommunistiska samhällssystem.

Expressen.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar