onsdag 22 maj 2013

Svensk polis gör en klassisk "stand down".Det finns fler paralleller mellan det som händer i Stockholm, och det som hände i London/Frankrike förut. Efter att ha försökt sätta stopp för vansinnet i Husby fick polisen massiv kritik från den Statsligt finansierade terrorcellen "Megafonen" och diverse PK-journalister med starka band till just "Megafonen". Även övriga vänstern hoppade på detta tåg.

Den senaste natten valde polisen att göra en klassisk stand down precis som polisen i London gjorde. Detta förklarade länspolismästaren Mats Löfving. "Vårt mål är att göra så lite som möjligt", sade han.

På FlashBack berättar många om hur polisen inte gör ett sk*t. Så det är inte så konstigt att kravallerna nu spridit sig till andra delar av Stockholm, inte bara Husby. Jag har själv varit på fotbollsmatcher i Stockholm, och där finns polisen med hästar, vattenkanoner och gummikulor, dessutom grips flera som de hittar på plats. Nu grep de endast 8 pers. Alltså bara åtta, då flera 100-tals härjade omkring i stadens förorter! (Enligt FlashBack omkring 20-50 pers/stadsdel).

Lägg även till att "ungdommarna" i Husby till exempel fick bara förra året en massa elektronisk prylar. Kom ihåg att "ungdommarna" i London hade iPhones, blackberrys ect. som de använde för att koordinera sina angrepp. Det enda de behövde var något för att trigga det hela. Och då kom "Megafonen", med starka band till Public Service-journalister, in för att uppvigla folk.

FT.

2 kommentarer:

 1. Detta borde intressera dig... om RS, kravallerna och Megafonen:
  https://www.flashback.org/sp43558141

  Läs och begrunda!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det var ju ganska uppenbart det. Ett gammalt recept som funkar hela tiden, oavsett i vilket land man befinner sig i.

   Radera