tisdag 21 maj 2013

Bostonbomningarna och det tysta samarbetet mellan CIA (NATO) och FSB.

Putin och Erdogan. 
Jag har fått avstå från att komma med några snabba slutsatser efter Bostonbmoningarna. Men nu när lite tid har gått och informationsstormen lugnat ner sig måste jag ge en eloge till en del som tidigt hade lyckats komma fram till rätt slutsatser.

Och det kan förvåna en del då jag nu kan förklara för folk att det inte var CIA som låg bakom Bostonbomningarna. Enligt källorna jag haft kontakt med, så stämmer det mesta mycket väl överens med Sibel Edmonds källor. Informationen som hon kommer med i sin blogg är omkring 90-95% helt korrekt, och något som andra källor oberoende av varandra också kan bekräfta.

Visst är det sant att Tsarnaev-bröderna jobbade åt CIA. Men de är helt oskyldiga. Jag skulle nog gå så långt som att säga att CIA är oskyldiga. Men de var så klart på plats tillsammans med MI6, MIT, DGSE, MO(SS)AD med flera. Det var en övning, och de skulle alla bevaka övningen, så när explosionen väl kom så kanske det fanns några dansende israeler på plats (ett skämt, där jag driver med alla som tror att det är jÿdarna som står bakom allt).

Germanska Lufthansa. 
De som istället ska ha utfört själva bombningarna är två turkiska MIT-agenter. Två individer som vi inte ens sett figurera i media. Dessa två ska ha lämnat USA från Logan Airport med ett flygplan från det germanska flygbolaget Lufthansa, strax innan den stora strejken som ledde till massvis med inställda flyg, hunnit påbörja. MIT-agenterna landade i Vaduz, Lichenstein, med falska israeliska pass, alias och med en massa pengar som de då ska ha lämnat över. Dessa två är nog antingen spårlöst försvunna eller döda. Det finns nämligen inga fler spår av dem. Det är antagligen bara turkiska MIT som vet.

Att försöka stämpla Tsarnaev-bröderna som "islamister", är ett skämt. Kollar man på deras Twitter och övriga internet accounts, så blir det uppenbart att de var mer intresserade av att köra bil och jaga brudar, än att läsa Koranen. De var definitivt inga salafister. Men de kunde engelska, tjetjenska, ryska och en del olika turkiska språk och gick på universitetet. Med andra ord en klockren rekrytering för CIA. Tsarnaev-bröderna trodde nog att de var med och hjälpte CIA med ett särskillt hemlighetsstämplad uppdrag, och sedan blev det istället dom som fick skulden för det hela.

Två nyttiga idioter. 
Som vi vet så deklarerade regeringen undantagstillstånd i hela Boston, för att jaga ner två, och senare, en tonåring. Man gick alltså in med militären, pansarvagnar och militärhelikoptrar över en hel stad, för att jaga ner en tonåring. Givetivs hade det inget med saken att göra. De var nog mer intresserade av att jaga ner eventuella vittnen, men också att förbereda stadsborna för den kommande mer öppna diktaturen.

Syftet med det hela och varför MIT var inblandade går tillbaka till ett möte som skedde i vintras mellan Putin och Turkiet gällande Syrien. Via Erdogan, kunde NATO få komma överens med Putin om Syrien-frågan. Trilateralernas planer (Brzezinskis plan om att omringa Ryssland) skulle få dras tillbaka, för att gynna fortsättningen av den arabiska våren (al-Qaida våren). Detta skulle innebära att, ryska FSB skulle få fria händer i Tjetjenien för att jaga ner alla islamister som tidigare finansierats av CIA/NATO (därav upptäckten av en CIA-agent nyligen). När detta var klar, skulle Ryssland lämna över fria händer för NATO att ge Syrien samma behandling som Lybien tidigare.

USA:s kritiska inställning mot Ryssland innebar bland annat att media tidigare beskrivit tjetjenska rebeller i en positiv anda, och alltså inte som islamister. Efter Bostonbomningen har attityden dock förändrats, nu är tjetjenerna lika mycket islamister som andra terrororganisationer. FSB kunde då fri från ifrågasättande bevakning från media i väst arrestera 140 islamistiska terrorister i Moskva och inleda en intensiv kampanj mot de tjetjenska rebellerna med västs stöd.

När Ryssland är nöjda med sitt, så är tanken att de ska ge med sig i Syrien-frågan. Så det är inte så konstigt att Obama och Bilderbergaren Chuck Hagel nu dundrar till med ytterliggare ett bedrägeri för att börja bomba sönder Syrien. Den om kemiska vapen. I vintras såg vi hur syriska al-Qaida (islamist-rebeller) använde sig av kemiska vapen för att döda kaniner som ett exempel på vad de tänkte gör. Assad har ingen anledning att använde sig av kemiska vapen då han tjänar på stabilitet. Det är al-Qaida som tjänar på instabilitet.

Nu är det bara frågan om när bombningarna av Syrien kommer att inleda.

Sibel Edmonds blogg.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar