onsdag 29 maj 2013

Svenska folket under Mind Control.

Disclaimer: Första videon är Avpixlats utmärkta video om PK-indoktrineringen av svenska folket via massmedia. Andra videon tar upp ett speciellt fall som är intressant i sammanhanget. Jag vet vem det är och stödjer inte allt som han står för. Hans video finns bara med som ett exempel som jag ville ta upp.

De två videon ovan visar dels hur massmedia i Sverige klarar av att förvalta en offentlig lögn. I det här fallet skönmålningen av det mångkulturella samhället. Och dels, hur långt detta egentligen kan gå. Fallet Hjälp, min son är sverigedemokrat, från hösten 2010, är ett klassiskt exempel på hur illa det kan gå.

Givitvis har skolan spelat en viktig roll för hjärntvättningen av svenska folket. På 40-talet inledde sossarna, via DDR-agenter, arbetet för att ta bort Kristendomen från skolan. Men det går längre än så. När jag gick i skolan var engelska, svenska och matte de prioriterade ämnena. Folk ska lära sig att skriva och räkna, och så anpassa sig till ett internationellt språk. Men varför inga fler ämnen? Eller åtminstone semi-prioriterade ämnen? De flesta, om inte alla övriga, ämnen har hamnat i skymundan. Några ämnen som enkelt skulle kunna ta större utrymme är historia, psykologi och ekonomi. Ju längre ner i åldrarna man kommer är kunskapen i dessa ämnen sämre, märker jag. Och jag tror inte att det är omedvetet. Det jag vill försöka komma till, är att utbildningsväsendet har hjälpt till i processen. Förutsättningarna för hjärntvätt har fallit på plats.

 
Så här kan hjärnimplantat se ut.
En liten chip som eliten kan utnyttja. 
Men utöver indoktrineringen från massmedia och utbildningsväsendet så finns det ytterliggare ett element, i synnerhet i Sverige när det gäller just hjärntvätt. Sverige har faktiskt varit ledande när det gäller Mind Control (MK-Ultra). Det mest kända fallet av just MK-Ultra kommer faktiskt ifrån Sverige. Om ni inte redan känner till fallet Robert Näslund (Naeslund), så rekommenderar jag att ni studerar detta.

Den klassiska varianten av MK-Ultra (eller Mind Control) innebär ett hjärnimplantat, där objektet (personen) har ett chip. Myndigheter kan sedan kontrollera tankar, känslor och beteenden på olika sätt. Det är som ett högteknologiskt form av hypnotisering. Oftast kan då Staten genom att skicka vågor (radioaktiva) eller genom en agent som objektet möter som kanske säger ett ord som sedan ska påminna objektet om tidigare händelser, få önskade reaktioner från objektet. Kanske objektet blir ledsen eller arg. Poängen är i alla fall att objektet är inte fri, då den inte längre behärskar sina egna tankar, känslor och beteenden.

Efter 2VK började många länder satsa på den här sortens teknologi. Sverige började redan på 40-talet. Tidigt tog man barn ifrån svenska mödrar direkt efter födseln. Barnen kunde skickas iväg till olika laboratorier i Stockholmsregionen och Uppsala. Men den främsta basen för MK-Ultra projekt i Sverige var då och är än idag Karolinska Institutet. (Det ska finnas PDF-filer tillgängliga, jag har själv tagit del av dem förut. Om jag hittar dem så kommer jag så klart att länka till dem. Där fanns det tydliga beskrivningar från de svenska mammorna som drabbades, och även bilder på barnen som Staten konfiskerade direkt vid födseln). Dessa är uppgifter som Magnus Olsson som länge forskat i Mind Control för Sveriges del och så klart även offret Robert Näslund (som ni kommer att strax få lära mer om) kan intyga om. (Jag rekommenderar folk att kolla upp Magnus Olssons webbsida).

Olof Palme (S) hjälpte den svenska MK-Ultra forskningen, genom
att underlätta för hjärnimplantat på ovetande medborgare. 
Vid slutet av 50-talet var forskningen inom MK-Ultra i Sverige bland de främsta. Sverige låg före länder som Kanada, England, Sovjet och DDR som alla hade gjort liknande experiment på sina egna medborgare. Endast USA var steget före när det gällde forskning av MK-Ultra och Mind Control.

För att bättre förstå hur detta med MK-Ultra funkar så vill jag att ni kollar upp fallet swedish twins. Det handlar om två svenska kvinnor som skapade stor diskussion på olika forum gällande ämnet. Dessa två kvinnor beter sig precis som två MK-Ultra fall. Och mycket tyder på att de faktiskt är MK-Ultra fall. Förmodligen implanterade med chip redan som små på 70-talet. Det var då Bilderbergaren Olof Palme såg personligen till att förenkla myndigheters möjlighet att implantera chip på Sveriges medborgare utan deras vetskap. Detta i första hand inom kriminalvården och sjukvården. (Nu kanske vi förstår varför sossar varit så måna om att expandera den offentliga sektorn inom sjukvården). Förutom Olof Palme, var även Alva Myrdal en ledande figur i dessa MK-Ultra projekt.Cathy O`Brien. Ytterliggare ett offer av elitens MK-Ultra projekt. 
I samma veva på 70-talet hade Robert Näslund fått ett ofrivilligt hjärnimplantat. Något han fick leva med i åratal. Han gick från läkare till läkare. Men ingen läkare i Sverige var intresserad av att tala sanningen. Det var först i USA där Näslund fick tag på en svensk ättad läkare som gjorde sin egna oberoende forskning, och hittade ett chip. Robert Näslunds misstankar var berättigade. Den svenska Staten och korrupta sjukvården hade blåljugit för honom i åratal. Nyheten blev en stor sensation hos amerikanska alternativa medier, och skulle så småningom leda till att Cathy O`Brien också upptäckte att hon hade fått ett hjärnimplantat. Hennes fall skulle också spridas stort bland alternativa medier i USA på 90-talet. Intressant nog, så har Mattias Gardell, (med största förmodan en agent åt CIA/SÄPO) gått till attack mot Cathy O´Brien. Det är uppenbart att elitens beskyddare inte vill att sanningen ska fram.

Det är fortfarande ganska snålt med information om vad Karolinska Institutet sysslat med i sina laboratorier, i synnerhet vad gäller MK-Ultra experiment på helt ovetande svenskar. Men under Bilderbergaren Göran Perssons regeringsperiod skulle befogenheter för denna typ av forskning öka via FOI (Totalförsvarets Forskningsinstitut). Där har man nu en "superdatorsystem" som har kapacitet att manipulare svenska medborgare utan deras vetskap. Något som Sverker Holmgren, Docent vid Uppsala Universitet, kommenterade med att säga "Det här är väldigt bra för Sverige".

Här följer en video där Robert Näslund går själv igenom det som kallas för Cybentics. Kolla även upp länken nedan där han är med i en intervju där han berättar även sina egna erfarenheter kring just hur det var att vara ett svenskt offer för Statens MK-Ultra (Mind Control) experiment. Fråga er, hur många hjärntvättade svenskar redan kan vara drabbade, utan att de ens vet det. Mitt råd är att ni undviker Statlig sjukvård så långt det går.Länk till intervju med Robert Näslund: http://www.youtube.com/watch?v=bGDAVwmaxW8

46 kommentarer:

 1. Hemundervisning är väl i praktiken förbjudet dessutom.

  SvaraRadera
 2. Jag rekommenderar verkligen folk att lyssna igenom det som Robert Näslund har att säga. Det är oerhört viktig information. Allt detta som svenska Staten sysslat med när det gäller MK-Ultra teknologi finns väl dokumenterat.

  SvaraRadera
 3. Mycket intressant...och ingen tvivel
  om att oskyldiga människor är offer för denna teknologi...jag finner det dock väldigt anmärkningsvärt varför inte alla dessa tortyroffer för länge sedan gått samman, och gör klart för allmänheten att de t.ex är offer för tortyr dygnet runt... Att det är många som samtidigt i form av demonstration går ut och visar sin utsatthet.. anser jag är ett måste....

  SvaraRadera
 4. Dom mördar folk i maind control Sverige.Får dom att begå självmord. Efter en lång tids tortyr.

  SvaraRadera
 5. De gör dom psykiskt störda så ingen ska tro dom. Mycket väl uträknat. Så de inte kan ringa till polis eller myndigheter.

  SvaraRadera
 6. De kan styra hjärnan. Hela kroppen utan någons vetskap.Beteende förändringar osv. De kan få dig o tro dom mest sjukaste sakerna så man tar självmord. Ofta är det röster som ingen annan hör. De kan styra lukt sinnet vilket sinne som helst. Kan gå in i dina drömmar o styra. Dom kan styra hjärta alla olika organ. Få dig tro att du får en hjärtinfarkt. De kan ändra en hel människas beteende. Vissa sitter i år i tortyr

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej! Jag har haft det i 7 år och 3 månader. Trycket är de värsta. Totalt olidligt

   Radera
  2. Ta kontakt med polisen eller mänskliga rättigheter eller tv

   Radera
  3. Det finns hjälp tesla heter den. Den tar upp mirovågor o omvandlar detta.

   Radera
  4. Nö...polisen kallar oss för "strålisar"... Statens " väktare" gör inget! Kolla på avsnitt 2 av stockholmspolisen (tv4) .. Den som blir haffad av polisen säger nått intressant...sen avfärdar polis det som psykisk sjuk..

   Radera
 7. Någon måste ta kontakt med Polis eller myndighet i värsta fall Wikileaks. Världen måste veta vad som händer i Sverige

  SvaraRadera
 8. Någon måste ta kontakt med Mänskligarättigheter.

  SvaraRadera
 9. Jag tror att dessa människor som utför mind control tortyr befinner sig i Skåne.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Var i Skåne? Finns en HAARP anläggning utanför Lund.

   Mvh, Greger

   Radera
 10. Folk borde gå ihop och demonstrera kanske med Robert näslund och många andra som har utsatts för tortyr i mind control

  SvaraRadera
 11. Polis vet inte hur dom ska handskas med informationen. Men tillräckligt många som ringer o berättar vad har blivit utsatta för så måste dom agera.

  SvaraRadera
 12. Någon borde ta kontakt med Aftonbladet Sydsvenskan eller någon media. Kanske Engelsk media eller från usa.

  SvaraRadera
 13. Detta är psychotronic mikrovågsugn vapen. Det måste finns i något högteknologisk ställe.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ja det finns HAARP i växsjö och kiruna och EISCAT i tromsö i samarvete med USA

   Radera
  2. Glöm inte utanför Lund. Växjö var nytt för mig. Sverige verkar ha lite för många anläggningar för att något inte ska vara väldigt fel men så är ju sverige också känt för att vara USAs lilla skötebarn.

   Radera
  3. Ta kontakt med polis eller mänskliga rättigheter eller tv kanal.

   Radera
 14. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=eL35CyQfKx0

  Det är detta som händer i Sverige.

  SvaraRadera


 15. Detta händer med folk i mind control Sverige om du blir utsatt för detta så har du mind control. Microwave hearing and torture with intense loud electronic sounding noise
  2). Visual disturbances, visual hallucinations
  3). Manipulation of will, emotions, feelings, perceptions
  4). Manipulation of human behavior: forced speech, involuntary body movements, transmission of specific commands into the subconscious, compulsory execution of these commands
  5). Reading thoughts remotely, retrieving memories, implanting personalities
  6). Debilitation of mental acuity, inability to concentrate, disruption of ability to think rationally and independently
  7). Loss of memory and knowledge
  8). Inadequate states, which targeted individuals have never experienced before (states of narcotic intoxication, depression, obsessive desires and so on)
  9). Control of sleep patterns: sleep deprivation or uncontrollable sleep
  10). Blurred vision
  11). Cramps, seizures and spasms
  12). Excruciating artificial pain in any part of the body, for example, heart attacks and other sy

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jepp...det stämmer väldigt bra, tekniken sitter installerad nära offrets hem...man kan köpa en mätare som mäter elektromagnetiska vågor o lokalisera källan.. Men allt elektriskt avger elvågor så det gäller att ta reda på normala värden kontra de komprimerade vågor...

   Radera
 16. Man behöver inget hjärninplantat utan alla kan få mind control

  SvaraRadera
  Svar
  1. Svar ja...men inte alls på det viset som diskuteras i denna tråd

   Radera
 17. Karolinska Institutet som utför kriminella verksamheter och andra sjukhus i Sverige. FOI utför ochså kriminella verksamheter.

  SvaraRadera
 18. Jag har mind control. De andvänder mig som en männsklig docka. Jag ska åka till olika platser och ta självmord. De har tvingat mig att köpa ett vapen. De är med mig när jag går toaletten och äter mat. Är med mig när jag handlar väljer ut mat osv. Det har gått så långt att jag inte får fungera som en människa. Jag ska åka till ett gruppboende för jag kan inte ta hand om mig. Detta har pågått i 5 år. De slutar inte för jag är död. Detta kommer att ske med många mer människor i Sverige.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Mitt har pågått sen 2002...o de första 8 åren kände ja inte ens till det, trodde det va min egen intuition!! 2010 starta de v2k.. Först då fattar man...

   Radera
 19. Jag är utsatt för mind control, det har pågått i flera år. Blir torterad i huvudet så att säga och hör röster med mera. Dom skickar mig till psykologen för att jag hör röster osv psykosförklarar men jag är helt säker på att det är mind control. Vet inte om jag har chip eller ej. Skulle vara skönt att prata med någon som också är utsatt maila mig på lynn_m_danneman@hotmail.com

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ta kontakt med Polis eller med tv kanal. Jag är också utsatt för Mind Control. Mer personer tar kontakt kan vi stoppa dessa kriminella människor

   Radera
  2. Polisen utreder inte ,och i värsta fall kommer personen att placeras på psyk.

   Radera
  3. Sensorer och inplantat...sensorer via blodflödet...det som kliar på kroppen är nog oxå en typ av sensorer...leta efter fluor i lägenhet, med UV ficklampa...runt taklist, golv, o dörr...

   Radera
  4. Det låter som du kan vara kontrollerad.

   Radera
 20. Jag rekomenderar starkt att lasa> The new revelation of the lord Jesus Christ. (Exposes the negative state of these Psuedo whores)

  http://www.universe-people.com/english/svetelna_knihovna/htm/en/en_kniha_the_new_revelation_of_the_lord_jesus_christ_04.htm

  SvaraRadera
 21. Åh herregud, vad faan e det här för nåt? ALLT som någon beskrivit längre upp stämmer in på det jag går igenom sen drygt 4-nu nästan fem år. Intensifierades rejält i maj 2013. Har trots att jag många gånger känt att jag tar livet av mig, haft nån typ av krafter kvar, tanken på att min dotter skulle bli ensam kvar i detta helvete....Trodde jag var utsatt av ett ex...kan DET stämma? Eller är det bara inom staten de gör det? Är allt jag upplever en lögn? Hur kan andra se och höra allt jag visar de? Människor som blivit totalt förändrade, både till personligheten och utseendet, är dem under mindcontrol? Eller är de medhjälpare till statens mindcontrol...Vem faan kan jag lita på? Lovet är krossat. Förstört. Förlorar jobbet i kommande dagarna. Blir troligen åtalad, igen, för nåt som andra satt dit mig för... Och var jobbar jag just nu- på POLISEN-statligt så det räcker till alltså. Måste ringa internutredaren idag. Inte sovit en blund som vanligt. Vågar inte sova för tungt och för länge. Rädd att det blir det sista jag gör isåfall.
  De jävlarna har förstört mitt liv...Men VARFÖR? Av vilken anledning? Har jag vart en försökskanin åt dem i alla år? Sen födseln? Är ALLT en enda stor jävla fet lögn!???

  Chockad-vad-VEM- ska jag tro på? Alla foton jag har...har de bara lurat mig...lurat OSS? Måste hitta nån hjälp NU PÅ EN GÅNG!! Vad faan ÄR detta? Vad faan är det som händer...?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Känner igen mig i en hel del av vad du skriver. Jag vet i alla fall till 200 % att jag är TI Target Individuals. Tycker att du t ex kan gå in på Target Individuals Sida här på Facebook. Skriv gärna om du har frågor.

   Radera
  2. Facebook Magnus Olsson mind control sidan. Där kan du köpa Tesla mot mico våger.

   Radera
  3. Njaa...den makapären e nog mest bullshit...

   Radera
 22. Är själv utsatt bor i Jukkasjärvi neodynium magneter hjälper + 36 kulor hemopatiskt guld 18 var 12 timme sen har jag byggt en minus kabel som är enkelt gjort stål pinne i jorden ca 3 DM ner med koppar kabel och denna kabel sätter jag i sockan när jag går o sover varför jo därför Att få ut all electromagnetiska laddning man har i kroppen ! Jag har email Obelix1938@icloud.com till alla som är utsatta var vänlig kommentera ifall ni har någon metod att skydda sig med det är med scalar Waves dom kommunicera med ialla fall !/ Johan

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ta kontakt med Polis eller tv kanal eller Mänskliga rättigheter

   Radera
 23. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 24. Se upp mad vad för mediciner som du blir ordinerad. Biverkningsmediciner är en medicin som man blir "psykotisk" av, och (av vad jag har läst) endast får användas vid första injektionen. Och då kan man tycka att man är styrd.

  SvaraRadera
 25. ska ta med all information som jag har läst och läst av er har samt videos om massa andra som har bevisat om Mk ultra. Har riktigt mycket information nu ska ringa en vän som jobbar med att publicera artiklar och teorier.

  SvaraRadera