onsdag 22 maj 2013

Gustav Kasselstrand är en Neo-Con - sk*ter i Ådalen 1931.

Ett problem som oftast uppstår med högern, är när de får en knee-jerk reaction. Man reagerar utan att riktigt ha tänkt igenom saker och ting. Här i Sverige har man oftast ungdomsförbund som står för de mest ogenomtänkta förslag. Och Gustav Kasselstrand (SDU) är inget undantag.

Kasselstrand tar tillfället i akt för att påbörja suddandet av skiljelinjerna mellan militär och polis. Han föreslår att sätta in militärpolis i Husby. Närmare bestämt gendarmeri, som redan används i andra europeiska länder. Det är svårt att inte känna sympati för Kasselstrands förslag, efter det som nyligen skett i Stockholm. Och som en del av kommentarerna menar, så kommer detta inte att bli som i Ådalen 1931, det är specifikt riktade mot dessa invandrarungdommar. Ja, det säger vi kanske nu. Imorgon har vi militärpolis som riktar sina vapen mot "vanliga svenskar" av helt andra anledningar. Detta är en slippery slope mot den kommande internationella diktaturen.

Frågan är om svenskarna är beredda att ge så mycket makt till auktoriteterna. Förmodligen lika mycket som amerikanerna i Boston för en månad sen. Det här är klassisk PRS (Problem-Reaction-Solution) eller Ordo ab Chao. Den hegelianska dialiktiken funkar utmärkt nu då Kasselstrand går på den.

Istället för att hoppa till denna auktoritära extremism som Kasselstrand förespråkar, så kan vi kanske låta polisen göra sitt jobb till att börja med. I synnerhet med tanke på att de ansträngt sig för att göra så lite som möjligt.

Auktoriteten för att använde militärpolis, kommer inte att sluta med invadrarkraveller. Den saken kan jag lova er. Och det kommer inte i framtiden att styras från Rikspolisstyrelsen, eller ens vår egen folkvalda Statsminister. Nej, de kommer i framtiden att få direktiv från utanför landets nuvarande gränser, långt ifrån någon du kan ens rösta på eller kräva ansvar av.


1 kommentar:

 1. Men hela den här grejen är ju massinvandringen, det är den man måste stoppa och skicka tillbaka dessa tredje världen människor hem igen dessa ekonomiska migranter, lycksökare och kriminella de är till största del inkompatibla, då behövs inget gendarmerie. Det är invandrarna (majoriteten av de, inte en minoritet som massmedia påstår, jag har bott och arbetat i dessa orter i många år jag vet precis vad det är för antisocialt och kriminellt pack det rör sig om) som ÄR problemet, skickar man hem dessa så dödar man effektivt NWO/Globalismen, det är den enda lösningen om man inte vill ha en Polisstat.

  Men du vet precis som jag att detta kommer att ske, Babels Torn 2 kommer att byggas tills Jesus beslutar att "Nu är det nog" och han raserar hela bygget. Det här är som när Filistéerna reste upp Dagons staty igen trots att den fällts ner, nästa gång så hade huvud och händer kapats. När de ställt den brevid Förbundsarken dvs. Guds ark.

  1Sa 5:2 When the Philistines took the ark of God, they brought it into the house of Dagon, and set it by Dagon.
  1Sa 5:3 And when they of Ashdod arose early on the morrow, behold, Dagon was fallen upon his face to the earth before the ark of the LORD. And they took Dagon, and set him in his place again.
  1Sa 5:4 And when they arose early on the morrow morning, behold, Dagon was fallen upon his face to the ground before the ark of the LORD; and the head of Dagon and both the palms of his hands were cut off upon the threshold; only the stump of Dagon was left to him.
  1Sa 5:5 Therefore neither the priests of Dagon, nor any that come into Dagon's house, tread on the threshold of Dagon in Ashdod unto this day.

  Det är en skuggbild av det Babels torn man bygger, man bygger skiten igen trots att Gud raserat det en gång tidigare, de fattade inte första gången, nästa gång kommer de fatta...
  Notera hur huvud och händer huggs av Dagon... vad det har för implikationer med Babels torn 2 vet jag inte men det är inga kul saker som kommer hända då för dels tornet och dels de som envisas med att göra detta.

  Tycker däremot de använder väldigt korkade metoder i sitt bygge, de hade kunnat få igenom sån här skit utan någon massinvandring men som sagt det är ju Satans plan det rör sig om, alla dessa små människor är enbart att betrakta som marionetter i skådespelet.

  Och som du säger, låt Polisen arbeta, fast om de ska bli effektiva så måste man dels avskeda de som kunnat bli Poliser genom inkvotering (mestadels kvinnor och invandrare) där om de vill bli Poliser helt enkelt måste ansöka om, vidare måste de politiskt tillsatta hjonen som leder Polisen bort, det behövs riktiga Poliser i Ledningen, inga Carin Götblad typer, inga kärringar överhuvudtaget (manliga som kvinnliga).

  Det är det här man behöver, de kriminella ska leva i skräck:
  Romans 13:4 For he is the minister of God to thee for good. But if thou do that which is evil, be afraid; for he beareth not the sword in vain: for he is the minister of God, a revenger to execute wrath upon him that doeth evil.

  Istället har vi en massa kriminella skithögar som härjar fritt. Men ansvaret vilar även tungt på Beatrice Ask, Erik Ullenhag och Fredrik Reinfeldt, de har alla tre totalt misslyckats och måste avgå, det är kriminell inkompetens vi har att göra med (men även därför de sitter på de poster de sitter, de sitter ju inte där för sitt kunnande de sitter där för att de är duktiga marionetter).

  Sen om de kriminella de är ju inte rädda för dödsstraffet är borta. återinför man det och verkligen använder det, efter fällande dom rakt ut till avrättning. Så kommer de verkligen "pay attention".

  Nu är istället nationen spirituellt förorenad då mördarna inte fått sina rättmätiga straff (dvs. döden).

  SvaraRadera