fredag 24 maj 2013

Korrupt svensk polis vill inte att man hindrar kravallerna i Stockholm!

Jag saknar ord!

Snacka om prioriteringar! Invandrargäng har begått brott efter brott i snart en vecka, och då var det en klassisk stand down som gällde. Men när medborgargarden och "nazister" försöker sätta stopp för vansinnet då går polisen in med hårdhandskaran! De vill väl inte att någon ska sätta dit sina älskade invandrare. De har så uppenbart fått order om att se till att vansinnet fortsätter!

Om du är polis, så är det faktiskt dags för dig att säga ifrån ditt befäl! Hur kan du se på dig själv i spegeln annars?
6 kommentarer:

 1. Du kan knappast vara förvånad, var ganska uppenbart att det skulle bli såhär.

  Minns också att Kejsare Nero och Hårfrisörskan hade ett krismöte innan dessa arresteringar, de greps och massmedia började underrapportera, hände massor med saker men det var närmast tyst om det hela. Helt uppenbart vad för orders som kommit från Nero Reinfeldt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jo, jag vet. Men jag trodde inte dom skulle visa upp det så här tydligt. Läste en kommentar på forum, där en snubbe hade pratat med polis. Och han sa att de fick order om att bara plocka svenskar.

   Nu vet vi i alla fall vart vi har dem.

   Sen stämmer det att MSM verkar ha satsat på att försöka lägga locket på inatt. Dom verkar inte fatta, att det inte funkar. Men intressant är det i alla fall. Det tyder på att något är på G bakom stängda dörrar.

   Radera
 2. dem har gripit över 30 ungdomar. och det spelar ingen roll vad de har för bakgrund. bryter de mot lagen ska de bli gripna, oavsett bakgrund. så "invandrarna" som du så snällt kallar dem blir lika mycket gripna som "svenskar". och att dessa ungdomar ska "Upprätthålla ordningen" är inte deras jobb, det är polisens jobb att göra det. Och det var, enligt din källa, flera ungdomar från huliganligor, vilket gör att det inte så svårt att förstå vad det skulle göra för att upprätthålla ordningen.

  självklart ska polisen inte gripa svenskar bara för att de är svenskar. men dessa ungdomar som du kallar invandrare är också svenskar. Vi och dem snacket är väldigt passé. Och precis som din källa skriver så kollade polisen endast legitimation på personerna och dem blev alltså inte gripna.

  det bästa man kan göra innan man uttalar sig är att faktisk söka efter mer fakta och inte endast gå på en artikel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag gick inte på någon artikel. Det finns gått om källor till det jag hävdar.


   "Vi och dom snacket". Säg det till polisen! Det är inte jag som särbehandlar, det är dom!

   Om polisen gör en "stand down" och medvetet gör så lite som möjligt, så är det ju uppenbart att medborgargarder bildas. Och i det här fallet började de rensa på alla ligister. Vilket är bra! Om inte polisen klarar av att göra jobbet, eller som i det här fallet, medvetet väljer att inte göra sitt jobb, så är det bara naturligt att andra gör det åt dom.

   Radera
 3. Order om att bara gripa Svenskar. Jo jag tackar jag. det förklarar saken. något ÄR på G bakom stängda dörrar, ja.

  SvaraRadera