fredag 31 maj 2013

Fyra galningar med knivar under en varm månad.Stockholm. 

Det har blivit ett antal märkliga dagar denna maj-månad år 2013. Vi har fyra olika tillfällen som handlar om galna män med kniv. I Husby (i Stockholm) var det en man med en machete. En kvinna ska ha varit inblandad, förmodligen som offer innan polisen hann komma till platsen. Sedan blev det en konfrontation mellan polisen och den galna mannen. Detta ledde till att polisen fick använda sitt tjänstevapen i nödvärn.

På grund av rykten och sägner har händelsen förändrats ett antal gånger. Först hade polismannen skjutit galningen med ett skott, sedan fem skott, och sedan tio skott, innan det blev ett skott igen, innan det blev oklart. Rykten har förmodligen spridits medvetet med felaktigheter, alternativt rena lögner, för att hålla våldsamheterna i kravallerna vid liv. (Enligt det etablissemanget vill få oss att tro så beror kravallerna på denna skjutning, trots att det hände dagar innan kravallerna. Det i sig är förmodligen bara en ursäkt).

Det är även intressant att polisen valt att ställa in polismannen under en intern granskning. Det är som sagt svårt för oss att veta vad som egentligen hände. Men detta känns mer som en efterhandskonstruktion. Dödsskutningen i Husby var det sista halmstrået som etablissemanget hade kvar som ursäkt. Allt snack om att polisen ska ha kallat Husbybor för "apor" ect. köper inte folk, då allt kom från samma källor, nämligen det statligt finansierade Megafonen, med starka band till de utomparlamentariska trotskeistiska vänstern, men kanske viktigast av allt, starka band till Public Service journalister. Också deras verksamhet finansierad av Staten. Snacket om misshandel köper inte heller folk, då även dessa rykten (läs lögner) kommer från exakt samma källa, Megafonen.

Folk som själva varit på plats har återberättat det man även fick se i medier, trots att ingen i media sa det högt. Ända fram tills det att polisen sa det klart och tydligt. Att deras taktik var att göra så lite som möjligt. Detta var alltså ett "stand down". Polisen hade tydligen fått dessa order uppifrån. Att använda sig av icke-dödligt våld fanns inte på kartan hos de som dirigerade polisen. Det var meningen att låta vandalerna härja hela veckan.

Mot helgen hände en naturlig motreaktion, då medborgargarden bildades och började rensa på vandaler i södra Stockholm, fram tills polisen satte stopp för dem. Polisen hade alltså fått tydliga order om att låta detta ske.

Ytterliggare ett rykte som florerade på nätet var den om att de stora tabloidtidningarna (Aftonbladet & Expressen) hade försökt muta folk för att börja bränna bilar och få in bilder och material till tidningarna. Vi hade dels ett brittiskt team som kom ut med nyheten via twitter, och även Joakim Lamotte hos Statliga SVT. Jag lägger inte lika mycket krut på detta som andra har gjort. Vi vet redan sen tidigare att drakarna ger pengar för de som skickar in tips och bilder. Människor i invandrartäta förorter kan inte svenska så pass bra, så att man skulle förvänta sig att inga språkförbristningar skulle uppstå. Det är mycket möjligt att ett rykte uppstod i vissa invandrartäta områden, som sedan hamnade hos Lamotte och det brittiska teamet. Inte för att ursäkta AB & Exp. beteende i övrigt, men jag lägger inte mycket krut på just den där detaljen, då det är svårt att bevisa.

Tråkigt nog kom Kasselstrand med ett utspel om militärpolis som spelar rakt i händerna på globalisterna. Orda ab Chao leken blev komplett med hans ogenomtänkta utspel. Intressant är även att inga av de andra ungdomsförbunden gick till attack mot SDU. De kanske håller med om att i tystnad omvandla Sverige till en polisstat.

London. 

Kolla gärna på videon ovan. Se på hur lugna människor verkar vara. Något känns bara konstigt. En galen nigerian har precis huggit ihjäl en soldat utanför en militär bas. Och folk går omkring utan att reagera som om något märkvärdigt hade hänt. Något stämmer inte riktigt.

Soldaten ska ha körts över med bilen först innan han attackerades med kniv. Kroppen är en bra bit ifrån blodet. Jag hoppas att folk förstår hur mycket blod det finns i en kropp och hur det skulle spruta ut om man bara träffar "rätt". Och i det här fallet blev soldaten "slaktad".

Observera även att den galna nigerianen endast har blod runt händerna. I övrigt verkar han inte fått något blod alls på sig. Märkligt med tanke på att blodet skulle ha sprutat lite överallt om han nu "slaktade" soldaten. I övrigt måste det sägas att nigerianen verkar vara helt galen, helt borta. (Kan han ha varit ett MK-Ultra fall?). Tänk på att detta hände strax utanför ett militärt område.

Senare på kvällen dök EDL-medlemmar upp. Jag har inte sett dem försöka sig på några kravaller, även om media försökte få det att se ut så. Återigen såg vi dock samma typ av konfrontationener som i Stockholm bubbla under ytan. Det handlar om Clash of Civilizations projektet, där man medvetet föder in konfrontationer mellan öst och väst.

Nya läsare bör fråga sig varför vi varje år måste slå rekord i invandring från länder där människor sympatiserar med al-Qaida. Vi har fått lära oss att de ska vara våra "fiender", men samtidigt finansierar vi dem i Syrien, och slår rekord i invandring från just dessa områden. Börjar ni kanske förstå att det finns en agenda bakom invandringen av människor som inte har en chans att bli en del av samhället? Det är för att det är inte meningen att de ska bli det. Det mångkulturella samhället, är inte en målsättning, det är en metod. I Europa åtminstone, skulle globalisterna aldrig ha kommit så långt i deras bygge, om det inte vore för det mångkulturella projektet.

Helsingborg. 

I det tredje fallet har vi en man i Helsingborg som härjade utanför en pizzeria med en machete. Enligt FlashBack så handlade det om en zigenare med en historia av galet beteende. Som tur var, hände det inga fler konfrontationer i området. Men den här gången kritiserades polisen för att inte ha gjort som i Husby, märkligt nog.

Paris. 

En islamist med en liten kniv mördade en fransk soldat. Som tur är, inga fler konfrontationer, men lägg märke till att detta sker bara några dagar efter att en känd fransk historiker begår självmord, i protest mot massinvandringen och det mångkulturella samhället. Över allt förs denna linje om Clash of Civilizations, på gott och ont.

Jag säger det så, för att det är väldigt lätt att det används i icke-önskvärda syften för oss som försöker bekämpa den globala eliten. Detta är något som snabbt kan svänga åt olika håll. Det gäller för oss att hålla huvudet kallt, och att vi avslöjar elitens Problem-Reaction-Solution (PRS) spel. Annars, kommer de att lyckas, och det ganska fort.

8 kommentarer:

 1. London föregås qv en bilkrasch, ny tillkomna tror säkert att det rörde sig om en olycka. Därav lugnt folk. Köper inte att det skulle vara skådeapeleri, vill man ha någon sorts OPså rör det sig helt klart om en Spirit OP, folk kontrollerade av legion gör som legion vill och islam mördar folk dagligen i hela världen.

  SvaraRadera
 2. Med anledning av ämnet vill jag rekommendera föredraget "EDL exposed" för att få information om kopplingar mellan counter-jihad och PNAC:
  http://www.youtube.com/watch?v=FRRIm8hYfBo

  Jag tänker att terrorcellerna, som nämns i Albert Pikes brev till Mazzini, har aktiverats. Breiviks uttalande om att han var en av många som ska komma är intressant i detta sammanhang.

  SvaraRadera
 3. Jag vill bara förtydliga att jag inte tror något särskillt om London-händelsen. Jag bara spekulerar. Det är mycket som inte riktigt stämmer. Det behöver inte vara ett skådespeleri. Men att kroppen hamnar så långt ifrån blodet då den blivit "slaktad" enligt uppgift, är minst sagt märkligt. Och om det nu skulle stämma, så skulle nigerianen ha varit dränkt i blod, inte bara lite röd kring händerna.

  Från mitt research av EDL, så är de ett genuint motståndskraft mot etablissemanget. Därför har MI5 försök infiltrerar dem och även försökt sabotera Tommy Robinson.

  Självklart har Neo-Cons hoppat in och sponsrat konservativa rörelser som är kritiska till Islam, som till exempel Counter Jihad. På samma sätt som Peter Thiel hoppade in för att sponsra Ron Paul och andra libertarianer. Det betyder inte att de kontrollerar dem.

  Libertarianska och konservativa rörelserna som nu växer har gjort det ganska organiskt de senaste åren, självklart kommer globalister att ha agenter för att försöka rida på dessa framgångar. De har egentligen inget annat val.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är spelteori i praktiken. Oddsen är på deras sida och de kan manipulera spelet i stor grad.
   Det är väl här någonstans man kan hoppas att det gudomliga ingriper, extremt osannolika händelser som får allt på fall.

   Radera
 4. Vidare är det värt att påpeka om London att de som är drivande när det kommer till "det är så konstigt" är ju muslimer själva som kör damage control för islam, var samma sak i Boston och när helst muslimer utför terror. Det är alltid någon annan, aldrig muslimer.

  Notoriska lögnare är vad de är.
  http://www.islam-watch.org/Warner/Taqiyya-Islamic-Principle-Lying-for-Allah.htm

  Muslimernas mål med sina lögner är ju att gå från den mest logiska förklaringen till den mest galna.

  "Bristen" på blod kan lätt förklaras med att soldaten redan var död efter krocken och tas ut och får huvudet avsågat.
  Det är inte som en Hollywood film precis så att det sprutar.
  Titta t.ex. på dessa dödsbilder så ser du t.ex. en buddhist som fått huvudet kapat:
  http://zombietime.com/thai_jihad_photos/
  notera hur blodet har flutit åt ett håll.
  Eller varför inte gå in och titta på avrättningar från olika Chop Chop squares i Mellanöstern.

  Eller varför inte titta på när man slaktar djur. Hela det där "det är för lite blod" är muslimska lögner, var alldeles lagom med blod.

  Lite mer Occams razor tack...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag anser att religionen Islam är i sig som någon slags Mind Control. Så, ja jag kan delvis hålla med dig. Men andra aktörer kan ju förenkla för den här typen av händelser, och det är det jag i så fall tycker är intressant.

   Radera
 5. Vidare kan du titta på det här:
  http://www.dailymail.co.uk/news/article-2077658/The-Arabic-textbooks-children-chop-hands-feet-Sharia-law.html

  Skolböckerna lär alltså ut hur man ska kapa kroppsdelar på bästa sätt.

  Eller varför inte titta på Halal-slakt:
  http://www.liveleak.com/view?i=900_1369855909

  SvaraRadera