onsdag 8 maj 2013

Alla dansar frimurarstyle.Som jag tidigare förklarat så är Seoul ett viktigt centrum för Illuminati i Fjärran Östern. De sydkoreanska företagen dominerar regionen och är ledande på världsnivå vad gäller inovation och ny teknologi. De flesta japanska företagen är antigen helt eller delvis beroende av de sydkoreanska. De senaste två åren har Sydkorea faktiskt dragit ifrån Japan som halkar efter mer och mer. Nordkorea är en diktatur som inte ens kan producera mat för sina undersåtar och Kina har massvis med problem med omkring 1 400 upplopp per år, problem med ekonomin, uthärdar H7N9-viruset och har massiva problem med att kunna tillföra befolkningen i de västra delarna av landet med vatten.

Så Sydkorea är med hästlängder den dominerande parten i regionen. Det som eventuellt kommer att dra ner dom är då Eliten är redo att kollapsa Nordkorea rakt in i Sydkorea, då de har för avsikt att återförena halvön. Det som hände i Tyskland kommer alltså att ske i Korea. Detta kommer att innebära stora utmaningar och påfrestningar på Koreas ekonomi.

Det senaste året har dock större delen av världens befolkning börjat dansa rörelser som ursprungligen kommer ifrån frimureri. Och mannen som skulle få äran att introducera detta är PSY. En koreanska popartist, tillhörande det illuministiska K-pop-industrin i Korea. K-pop är i själva verket Tavistock Institute for Human Relations senaste stora projekt.

PSY, via hans Gangnam Style, där han introducerar frimurardansen till världspubliken, har idag den mest sedda videon på YouTube genom tiderna. Det är viktigt att ha i åtanke att PSY redan hade en stor publik i Asien. Men det blev via MK-Ultra offtret Britney Spears, som via NSA kontrollerade Twitter introducerade PSY till väst. Vilket ledde till att PSY blev världens största sensation på internet. Men det är viktigt att alla som läser förstår hur detaljerat det hela var.Jag hade inte tänkt gå igenom all symbolism och alla referenser och subliminala meddelanden i PSY:s video Gangnam Style, för att de helt enkelt är för många. Här ovan ser ni ett exempel där PSY refererar till 9/11 attackerna.

Jag lämnar en video nedan som förklarar det mesta. Jag lyckades få till översättningstexten på YouTube. Vet inte om det går att lägga upp den så, men jag lämnar länken så att folk kan försöka hitta översättningen själva.

http://www.youtube.com/watch?v=fiZWIsz07MoPSY är så klart inte den enda Illuminati marionetten i Korea. Som sagt så är Seoul en viktig bas för illuministerna. Hela K-pop fenomenet är något som de förberett ett tag och bara nyligen valt att lansera på internationell (global) nivå. Det finns många pojkband och flickband som visar upp Illuminati-symbolism, kanske än tydligare än i väst, eller i det hedniska Indien.

Så kanske nu ni förstår varför även SVT:s kulturnyheter och presstödsfinansierade tidningar har börjat ta upp PSY och K-pop det senaste året.


4 kommentarer:

 1. Och frimureriet självt är sprungen dels ur Egypten och dels ur Babylon.
  Rörelserna har säkerligen egyptiska delar.

  Sen tror jag inte på att det är den mest sedda videon överhuvudtaget, jag tror det är en lögn.
  De bara hittade på att det är den första videon över 1 miljard visningar, jag har fortfarande inte sett den och jag är större konsument av internet än de flesta och rör mig över stora delar av internet, jag såg inte ens länkningar till denna video när den var som mest populär, dvs. skiten spreds nog endast via twitter och facebook och jag har otroligt svårt att tro att den blev så väl spridd då den inte ens hade hade samma medial uppbackning som t.ex. Kony 2012 smörjan. En lögn är vad jag tror det är och man ska aldrig glömma att Satan är lögnens fader och hans kohorter är lögnare.

  Vidare tror jag melodin är stulen, har ett vagt minne av att ha ägt denna melodi på en gammal obskyr vinyl 12" för jag känner igen melodin, troligtvis så är även den stulen som sagt.

  SvaraRadera
 2. Eftersom vi nu är i search mode så noterade jag att: http://contraperiodismomatrix.com/
  har en stiliserad 666 symbol som sin sid-symbol.

  Jag skulle akta mig väldigt mycket för dessa, Campos luktar som den där italienska dåren what's his name, han som har massor med namn var muslim och started sin egen religion där han är "Messias" som du gillar.

  SvaraRadera
 3. Det kan vara på det viset. Men vi bör komma ihåg att Facebook kontrolleras av CIA och att Twitter kontrolleras av NSA. Och när jag menar att de kontrollerar dem, så kan de faktiskt bestämma vad som kommer att synas mest.

  Alltså när du loggar in på ditt FaceBook-konto, så syns oftast det man själv följer. Men hoss många är flödet så stor att man bara ser en bråkdel av allt som postas. Det är i det filtret som NSA kan tillexempel favorisera vilka länkar som dyker upp mest på ens feed.

  På Tweeter är det än mer sofistikerat. Och betydligt enklare att manipulera. Vi vet redan att YouTube kan hissa och dissa klipp hur de nu känner för.

  Jag såg själv länken till videon långt innan jag valde att klicka in mig dit. Det var helt enkelt inte intressant. Det var först då någon länkade den på FaceBook som jag råkade se den flera månader senare. Men de flesta K-pop videor brukar ha massiva tittarsiffror. Så det skulle inte förvåna mig om PSY verkligen har tidernas mest sedda video.

  "Harlem Shake" har jag inte forskat i särskillt mycket. Men det mesta tyder på att det är ytterliggare ett psy op. Det har Tavistock Institute "writen all over it".

  SvaraRadera
 4. Wohoo ni grabbar är ju sveriges motsvarighet till Alex Jones och resten av sanningsprenumeranterna i mellanvästern !! Stå på er, kämpa för sanningen !! Besegra de onda väderkvarnarna :D

  SvaraRadera