fredag 24 maj 2013

Det blir en folkomröstning i Göteborg.

Göteborg. 


Det blev ett JA, till folkomröstning om trängselskatten i Göteborg. Med minsta möjliga marginal som väntat. Inget datum är satt för folkomröstningen ännu. Men som tur är så valde Moderaterna att respektera folkinitiativet och tillåta en folkomröstning.

Samtidigt, var göteborgska elitister inte sena med att påpeka att folkomröstningen endast skulle vara rådgivande. Med andra ord lär De Rödgröna som styr Göteborg, och som är emot folkomröstningen, helt sk*ta i vad göteborgarna har att säga om trängselskatten i alla fall.

GP.

1 kommentar:

 1. Precis.

  Förstår inte den enormt stora glädjen över det, verkar väldigt tidigt, glädjen ska väl komma om man lyckas slippa de hela, men både du och jag vet att det blir dessa tullar då dessa övervakningsstationer kommer att finnas i hela landet.

  Var väldigt många ockulta nummersignaturer när Stockholm fick sina, man såg t.ex. till att det skulle vara 18 betalstationer trots att bara 14 eller 15 behövdes, dvs. viktigt med 6+6+6

  Mycket 33 var det osv. IBM som fick kontraktet trot att de inte var billigast osv. IBM är ju samma företag som såg till så SocialistTyskland så effektivt kunde mörda Kristna, Judar, Dissidenter och andra med sina Hollerith maskiner.

  Så kolla in sifforna när det kommer till Göteborg, kan tänka mig att det blir 11, 13 eller 18 betalstationer i Göteborg.

  SvaraRadera