tisdag 7 maj 2013

Sveket mot Katanga.

Efter 2VK skulle den globala eliten inleda "avkoloniseringen" av tredje världen. De historiska europeiska stormakterna skulle med tiden tvingas att lämna över de flesta av sina gamla kolonier för att bli självständiga. Detta skulle med tiden innebära flertalet nya medlemsländer i FN. Detta var så klart medvetet, ty dessa länder skulle tas över av kollektivistiska krafter, eller rent av, av kommunister.

Kongo som i samma veva blev självständig efter att ha varit en belgisk koloni, blev inget undantag. Den afrikanska nationen skulle som så många andra fastna i kommunismens kaos och förfall. Och det skulle ske i hela Kongo, utom den södra delstaten Katanga.

Medan att vita belgare evakuerades från det nya våldsamma kommunistkontrollerade Kongo, så kunde vita belgare stanna kvar i fred i Katanga. De hjälpte till att bygga industrier och hjälpte ursprungsbefolkningen utnyttja områdets rika naturtillgångar (uran, koppar, guld, diamanter, kobalt, tenn, radium bl. a.). Både vita (belgare) katangeser och svarta katangeser i regionen präglades av en stark kristen tro och av tilltron till den fria marknaden.

Katangas guvernör Moise Tshombe bestämde tidigt att han ville inte att deras rika och ekonomiskt oberoende provins skulle dras in i våldsamheterna som i resten av det kommunistkontrollerade Kongo, så han deklarerade Katangas självständighet, och utbrytning ur Kongo.

Kongos rödingar insåg snabbt att de inte kunde återerövra det självständiga Katanga, då de med sina rikedommar och industrier, lyckads utveckla handel med väst och även utveckla militär teknologi och vapen för att enkelt kunna försvara sig från sina kommunistiska grannar.

Kommunisterna i Kongo hade starka kopplingar till Sovjet precis som i många andra länder i tredje världen, och så fort de kom till makten, skulle de efter månader av agitationer inleda ett vanstyre som skulle innebära våldsamheter mot all motstånd. De vita belgare som blev kvar var en specifik måltavla. De utsattes för våldtäkter, rån och mord. Även svarta skulle drabbas av våldsamheter från den kommunistiska pöbeln, som av kommunisterna hade lovats stora vinster bara de hjälpte dem utföra denna ogudaktiga revolution.

Den kriminelle Dag Hammarskjöld. Hyllad i Sverige trots
att han har massvis med blod i sina händer. 
Eftersom kommunisterna inte kunde invadera det kristna kapitalistiska Katanga så skylde de våldsamheterna på dem, och bad FN om hjälp för att återförena Kongo. FN som då leddes av den homosexuelle ockultisten Dag Hammarskjöld, skyndade sig ner. Och bara dagar senare hade FN trupper ockuperat Kongo.

Hos Sovjeterna var det klart att trupper, ammunitioner och vapen skulle skickas till Kongo för att bekämpa "imperialister", medan att i USA skrev propagandan där att man skulle bekämpa kommunismen. För första gången sedan Kalla Krigets början kom USA och Sovjet mycket väl överens. FN sade sig inte vilja ingripa i Katanga med våld. Hammarskjöld åkte själv ner till Katanga för att träffa Tshombe. Han lovade honom att FN-trupperna inte skulle ingripa i Kantangas inre aktiviteter.

Men med tiden skulle FN-trupper (många av dem svenskar) inleda med att resa olagliga kontrollstationer och inskränka de katangesiska medborgarnas friheter. Så småningom skulle Hammarskjöld även släppa in kongolesiska trupper in i Katanga. När katangesiska folket fick nog skulle de börja protestera fredligt mot FN-ockupationen. FN-trupperna skulle då ta tillfället i akt för att inleda en massaker på demonstranterna, så väl vita som svarta.

När Tshombe sedan skulle träffa andra guvernörer i Kongo, fägslades han och torterades. Under direkt order av den så hyllade kriminelle Dag Hammarskjöld skulle FN inleda en massiv operation mot Katanga, där FN-plan skulle gå till attack och bomba regionens industrier, kraftverk, sjukhus och järnväg mm. Efter bombningarna skulle FN-trupper marschera in skjuta mot så väl civila, som beväpnade motståndare. Även svenska trupper var inblandade i denna aktion och passade på och göra egna räder i staden.

Efter att ha släppts från fängelset, valde Tshombe att inte längre arbeta med den kriminelle Dag Hammarskjölds FN. Istället vädjade han till USA:s utrikesdepartement. Men från det globalistkontrollerade USA, skulle han bara få kalla handen. 1962 skulle FN få order för ett tredje våg av bomber och militära aktioner mot Katanga. Tshombe skulle tvingas söka asyl i Algeriet.

Varning för starka bilder i följande dokumentär. Katanga: The Untold Story



Ha nu detta i åtanke, nu när den svenska eliten vill så gärna se den ogudaktige globalisten Hammarskjöld prydda 1000-lappen. Det är egentligen sinnessjukt att här i Sverige så minns folk en pedofil som Olof Palme och en kriminell massmördare som Dag Hammarskjöld som stora hjältar. Man mår verkligen illa!

Sprid gärna dokumentären ovan till bekanta som tycker att Hammarskjöld var så god, eller som fortfarande tror att FN är en positiv, eller ens neutral kraft i världen. Katanga, är bara första fallet. Sedan dess har FN gjort sig skyldig till massvis med sådanna aktioner. Vi måste göra oss av med FN. Och det borde faktiskt vara av högre prioritet att se till att Sverige lämnar FN, än det är att Sverige lämnar EU.

2 kommentarer:

 1. Nästan ingen ser ut att ifrågasätta om Olof Palme förtjänar att ha en gata i Stockholm med sitt namn trots att han var pedofil. Sinnesjukt verkligen!

  SvaraRadera
 2. Det är ju faktiskt inte det minsta sinnessjukt om vi tänker efter.

  2Co 4:3 But if our gospel be hid, it is hid to them that are lost:
  2Co 4:4 In whom the god of this world hath blinded the minds of them which believe not, lest the light of the glorious gospel of Christ, who is the image of God, should shine unto them.

  Den här världens gud är Satan, då är det inte direkt konstigt om såna som Dag Hammarskjöld (för övrigt finansminister Borgs förebild i en djupintervju med DI Weekend för något eller några år sedan) placeras på topp-positioner, eller varför inte den på ytan galne Reinfeldt, eller en sån total-loser som Löfven eller Sjöström.

  Lite som de som säljer sig till Besten för en timmes makt.
  Revelation 17:12 And the ten horns which thou sawest are ten kings, which have received no kingdom as yet; but receive power as kings one hour with the beast.

  eller varför inte titta på de tokigheter samhället inför, bög"äktenskap", genusdagis, låga straff och straffrabatt, pk:ism, marxism, liberalism, socialism, ateism, evolutionism, abort, osv. osv.

  Folket är till större del mer och mer öppet sataniskt.
  Där man gråter för att ett djur dör men inte bryr sig en sekund när ett barn mördas.

  Sen kan man ju titta på UNITA och det är en liknande story där:
  A tragedy in Angola
  Communism, diamond profits, U.N. betrayal destroying anti-communist UNITA movement
  http://www.wnd.com/2000/01/3974/
  A TRAGEDY IN ANGOLA
  In Africa, diamond profits are forever
  DeBeers, Clinton's executive order seeks to destroy anti-communist rebel movement
  http://www.wnd.com/2000/01/4001/

  SvaraRadera