söndag 5 maj 2013

"Experter" på sexundervisning vill att lärare ska lära barn om porr.

666. 
Bland det absolut vidrigaste jag läst på länge, fick jag läsa nyligen på BBC. Där går ett "forum" av "experter" kring sex ut och kräver att lärare ska ta och undervisa i porr för minderåriga barn.

Som sociala ingenjörerna (eliten) krävt sedan tidigt 1900-tal, ville man att sex skulle bli så lättillgängligt som möjligt. Ni bör studera varför eliten alltid uppmuntrat till sexundervisning i skolan, och varför de nu vill ha porrundervisning i skolan.

Allt hänger ihop med den futuristiska Nya Världsordning som elite förbereder för oss. Det var dom som lanserade konceptet free love. Det är ett urgammalt sätt för en elit att få kunna kontrollera befolkningen. Detta i kombination med alla hormonstörande ämnen i vardagsmiljön, har de kunnat förbereda människan att acceptera den uraniska agendan (homosexuallitet). Studera gärna psykologin bakom porren idag. Det är inte bara en industri för att tjäna pengar, eller finansiera andra maffiaaktiviteter.

Eliten vill som sagt reducera världens befolkning, och just homosexuallitet, promiskiösitet och "alternativa" familjebildningar, är till för att så småningom se till att det inte längre är mannen och kvinnan som skapar barnen, utan snarare Staten, och så småningom endast Staten. Männen och kvinnan ska då fortsätta ha sex bara de inte skaffar barn. Detta är centralt för den Nya Världsordningen.

6 kommentarer:

 1. Jag tror att de förödande effekterna av just internet-porr inte har slagit igenom än.

  Vi är många som har drabbats av detta gift, men fler och fler av oss drabbade har insett de negativa effekterna och försöker att återgå till ett normalt liv.

  http://www.yourbrainonporn.com/

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tänk att när vi var små, så fanns det inte ens internet. Nu kommer allt yngre generationer att introduceras till detta. Och med tanke på att majoriteten föräldrar sedan 60-talet i stort sätt överlämnat uppfostrandet till Staten, så bådar det inte gott.

   Jag håller med dig. Vi har inte ens börjat se resultaten av denna gift.

   Radera
  2. Nu är jag inte så gammal. Vi håller på att bli berövade på vår sexualitet, många av oss ser vår ungdom tyna bort i arbetslöshet, ser ingen framtid.

   Vi är tillräckligt unga för att veta hur det var, och att det inte kommer att förbli.

   Och tro mig, många av oss är trötta på all denna smuts, hor och förräderi.
   Radera
 2. Det här är uppenbarligen en del av den pedofila-agendan, att sexualisera barnen. Hela det här gänget är helt uppenbart pedofiler. Samma metod som man använde för att normalisera homosexualitet som en gång i tid sågs på samma sätt som pedofili, folk tror inte nu att pedofili kommer normaliseras men precis som homosexualitet kunde normaliseras så kommer även pedofili normaliseras.

  Det är även en av anledningarna till att man flyttat in så många muslimer, pedofili är för muslimer väldigt normalt då deras falsk profet själv var en pedofil.

  SvaraRadera
  Svar
  1. När pedofilin normaliserats så måste kontrollörerna värva varelser med grövre perversiteter till positionerna som politiker, domare osv. Nekrofili (som Jimmy Saville ägnade sig åt) och kannibalism är antagligen framtidens melodi. Jag hoppas jag lämnat denna planet tills dess.

   Om du vill läsa om islam och illuminati rekommenderar jag dig att läsa boken eller lyssna på ljudboken "Satanic Voices, Ancient and Modern" av David Pidcock. Kolla piratebay. David Livingstone har otroligt bra information om islam och illuminati: http://www.terrorism-illuminati.com

   Radera