måndag 20 maj 2013

Bonniers, Public Service och Vänstern koordinerar mediakriget efter mångkulturella kravaller.

Mångkultur, Ordo ab Chao. 


Vi har sett det ske i Frankrike i flera städer, vi har sett det i London i stor skala. Nu har det kommit till Sverige. Mångkulturella kraveller har härjat i Husby i Stockholm i snart två nätter. Detta är nu på väg att sprida sig till andra delar av Stockholm.

Enligt uppgift så har det hela att göra med att en polisman sköt en beväpnad man i nödvärn nyligen. Så det hela har ganska tydliga paralleller med både Frankrike och London. Polisen sköt en kriminell, vilket resulterade i upplopp. Folk lär förstå att dessa kravaller är väl orkestrerade. Exakt vilket gäng som står bakom det hela är oklart. Men när man läser Basar Gereccis inlägg i SVT Debatt, så förstår man hur folk i Husby ser på det hela. Det handlar om ett tydligt "Vi och Dom" tänkande, där de själva exkluderar sig från det övriga samhället. Man verkar vilja markera att i vissa områden, så ska andra lagar och regler gälla, vilket redan är uppenbart för människor som inte köpt MSM:s skönmålning av det mångkulturella samhället.

Men mest intressant är hur media nu beter sig. Ett gäng som ofta får komma till tals är gruppen "Megafonen". Bonniers skriver via DN om att polisen kallat Husbyborna (brottslingarna) för en massa nedlåtande saker. Och visst kan det vara olämpligt. Men det finns proportioner för allt. Flera polismän har misshandlats, dessutom har det blivit massvis med skadegörelse.

Men ytterliggare en twist i det hela är att "Husbybon" som Bonnierskorporationen pratat med hette Duraid Al-Khamisi, och hade starka band till den här gruppen "Megafonen", och jobbar också för Sveriges Radio (SR). Gruppen får också komma till tals en hel del via Public Service. Så det är i stort sätt deras bild av polisens agerande som vi får redovisat från media. Så att, vad vi vet, så kan "glåporden" från polisen vara ren rappakalja, noga koordinerat av journalister med nätverk i ända ner i olika grupper som just "Megafonen". Ironiskt nog så har polisen valt att anmäla sig själva efter MSM:s ryktesspridning.

Vänstern var inte sen med att tydligt peka ut svenskarna som boven i det hela, och så klart bristen på fritidsgårdarna. Jag bor själv ute på landet, och här finns faktiskt inga fritidsgårdar, ändå blir det inga kravaller, trots att en del även är arbetslösa.

Det har verkligen varit en tuff vecka för kommunisterna i media. Först kom Janne Josefssons konfrontativa utmaning mot sina egna kollegor, och så nu det här. Jag börjar verkligen tröttna på alla bortförklaringar. Tyvärr kommer majoriteten att köpa skönmålningarna som media spyr ut. Men kanske en och annan vaknade till lite under dessa nätter.

Håll dig uppdaterad om läget via Avpixlat.

1 kommentar:

 1. Man måste vara bra dum i huvudet om man anser att detta agerande är något bra och att det är på något sätt ursäktligt med allmänfarlig ödeläggelse och terror för att man är sne på samhället. Det är muslimska och socialistiska lögner, det är patetiskt och fattar inte folk så förtjänar de att gå under, då är de på samma inavlade nivå som slöddret som upploppar.

  För övrigt är det inte första gången det hålls på på detta vis i Husby och hela den där tunnelbanesträckning, har pågått i flera år, Polisen har bland annat tidigare i Husbykravaller beordrat total media blackout, Polisbilar som brann upp enligt mina källor som såg dessa utbrända Polisbilar, kan ha varit redan 2010. Tunnelbanan har ju t.o.m. varit avstängd i området för att de kravallade så hårt. Majoriteten av befolkning där är ju även samhällsfientliga parasiter. Sök på Flashback på Husby så kommer du hitta en hel del av gammalt skit som skett där.

  För övrigt var det en SD gubbes bror som attackerades och rånades av 20 yalla-muslimer.
  http://avpixlat.info/2013/05/21/sd-politikers-bror-misshandlad-och-ranad-i-nya-husby-kravaller/

  varför han nu var dum nog av bo i kloaken Husby vet man inte.

  SvaraRadera