fredag 27 mars 2015

Vänsterpartist vill förbjuda SD!

Marie Lackenbauer (VPK).
Marie Lackenbauer är Vänsterpartiets (VPK) enda representant i Gislaveds kommun. 72 kommuninvånare i Gislaved valde att kryssa på henne. Förhoppningsvis finns det en och annan som kanske börjat tveka nu. Ty Marie visar varför det gamla kommunistiska ränderna nog aldrig kommer att kunna tvättas bort från Vänsterpartiet. Marie menar nämligen att Sverigedemokraterna (SD) borde förbjudas. Frågan är om Jonas Sjöstedt och VPK:s partiledning håller med henne. Om inte, kommer hon att bli utesluten? Eller visar Sjöstedt tydligt att VPK vägrar ta avstånd från sitt förflutna?

Dessa är frågor som inga av våra kommunister till journalister kommer att ställa, då de själva har så svårt att ta avstånd från kommunismen. Det är bara att kolla upp på några av Granskning Sveriges konfrontationer med dessa journalister och etablerade publicister.

Hur som helst förklarade hon sig på följande sätt till Värnamo Nyheter.

"Vi kan inte och ska inte förbjuda tankar och åsikter vi inte tycker om, men vi ska bekämpa varje yttring av en politik som leder till att människor värderas och behandlas olika…"

Och det kom alltså från rätt käft. Hur värderade hennes parti alla dessa själar som fick offras i kommunismens altare? Kanske något för Marie att fundera över en stund.

Den svenske patrioten och klimatrealisten Lars Bern har gjort ett bra inlägg om Marie.

1 kommentar:

 1. Hon likt resten av etablissemanget är ju idioter som värderar mördare och pedofiler som likvärdiga med folk som inte mördar eller våldtar barn eller våldtar överhuvudtaget.

  Något säger mig att de som säger sånt här skit själva är pedofiler, våldtäktsmän, mördare eller annat förkastligt.

  Ännu ett totalt genomidiotiskt mantra från Etablissemanget, samma Etablissemang som har något som liknar en kollektiv förbannelse över sig då ingen av de verkar kunna tänka överhuvudtaget, jag tror det kan ha att göra med Genesis 12:3 för de flesta av dessa verkar hysa ett genuint ha till Israel men även Jesus.

  Psalm 2 säger ju:
  Psalms 2:4 He that sitteth in the heavens shall laugh: the Lord shall have them in derision.

  Derision
  /dɪˈrɪʒən/
  noun
  1.the act of deriding; mockery; scorn
  2.an object of mockery or scorn
  http://dictionary.reference.com/browse/derision?s=t

  DERISION, n.

  1. The act of laughing at in contempt.
  2. Contempt manifested by laughter; scorn.
  I am in derision daily. Jer. 20.
  3. An object of derision or contempt; a laughing-stock.
  I was a derision to all my people. Lam 3.
  http://1828.mshaffer.com/d/word/derision

  denna galenskap har ju gjort dessa varelser till sånt man rakt ut skrattar åt, denna kvinna är ju ett totalt åtlöje inte bara för sin person utan även för hennes parti.

  Kynter ju även an till Romans 1 speciellt med:
  Romans 1:22 Professing themselves to be wise, they became fools,

  och

  Romans 1:28 And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;

  addera Judehatet, Jesushatet, att de försöker kasta sig av Guds tyglar, deras önskan att synda och jag tror vi ser resultet i dessa komplett galna politiker.
  Massinvandring är ju en typiskt antiGud pryl som de alla håller på med, samma sak att mixa rättfärdigt med orättfärdigt, att mixa olika folkslag osv.

  Guds förbannelse i effekt är vad vi ser . Väldigt fascinerande.

  SvaraRadera