lördag 21 mars 2015

Inte mycket har förändrats på 23 år.

Carl Bildt mötte mångkulturen 1992.Stefan Löfven mötte mångkulturen 2015.Inte mycket har förändrats. Om något, så har det bara blivit värre.

3 kommentarer:

 1. Käbbel är inte nöjd :D

  Tror du han reflekterar över sitt förräderi eller tror du snubben är så hjärntvättad att han tror på sina egna lögner?

  SvaraRadera
 2. Finns ju en anledning till att Gud kallar dessa för Brute Beasts för de är ju faktiskt Brutala Bestar. Som den där mördade gangsterns pappa som skyller Käbbel istället för sitt egna total misslyckande som förälder, hade han inte låtit sin son bli en gangster så hade sonen troligtvis fortfarande levt idag.

  Påminner om Facebooksituationen när Käbbel skrev något om Israel, alla dessa brutala bestar var up in arms, för att Käbbel inte totalt fördömde Israel... :D

  Sköna sängkamrater för Kamrat Käbbel. You've made your bed now lie in it sucker.

  SvaraRadera
 3. Käbbel spekulerar:
  "Vi har en utveckling som säkert skrämmer många människor. Vad är det för samhälle vi går till mötes? Vad är det som håller på att utvecklas?"
  http://unvis.it/www.expressen.se/gt/stefan-lofven-reser-till-goteborg-efter-skotten/

  LOL

  Det är ju stor humor från Kamrat Käbbel. Han resonerar som en sinnesslö kvinna.
  Man tycker att han borde kunna läst på om islam som är själva huvudproblemet med den här situationen, ni sossespioner som brukar komma in här ibland och förfäras kan med fördel vidarebefordra denna web och pdf baserade bok till Kamrat Käbbel:
  http://prophetofdoom.net/

  efter att ha läst den så kommer han kunna läsa alla dessa brutala bestar som en öppen bok, även hur de tänker och resonerar.

  SvaraRadera