torsdag 26 mars 2015

Nu vill Feminister i England förbjuda handklappningar. (OBS! Ej ett skämt!).

Ja, vad ska man säga. Ord är egentligen överflödiga. Nu vill feminister förbjuda handklappningar för att det skulle orsaka ångest. Jag skämtar inte. Om ni inte tror på mig, så kan ni läsa artikeln hos TownHall som skriver om detta.

Videon nedan förklarar mer om detta och vad den feministiska konferensen skulle gå ut på. Bland annat, så fanns det en motion om att försöka få vita sodomiter att sluta bete sig som svarta kvinnor, att det på något sätt skulle vara... ja, jag vet inte riktigt hur jag ska förklara det. 

Cultural Appropriation, är det senaste som kulturmarxister har kommit på. Direkt översatt till svenska blir det, kulturell beslag. Det hela innebär att vita till exempel tar ifrån svarta deras kultur genom att till exempel anamma rap-musik. Och det menar dom är något dåligt. Så det är inte riktigt diskriminering, utan någon form av kulturell utnyttjande. Den här videon som jag länkar till HÄR förklarar konceptet ganska bra tycker jag.

I det här fallet handlar det alltså om vita homosexuella män som begår "kulturell beslag" på svarta kvinnor. Och ja, det här var en seriös motion i den feministiska konferensen som faktiskt togs upp och diskuterades. Som sagt, I can´t make this up

4 kommentarer:

 1. Satanisk galenskap.

  Romans 1:22 Professing themselves to be wise, they became fools,

  bara läsa Romans 1, så ser man varför dessa är som de är.

  Speciellt vers 28:
  Romans 1:28 And even as they did not like to retain God in their knowledge, God gave them over to a reprobate mind, to do those things which are not convenient;

  dessa har alltså 'a reprobate mind' deras tankeverksamhet är alltså: reprobate som betyder:
  reprobate
  [rep-ruh-beyt]
  IPA Syllables
  Synonyms Word Origin
  noun
  1.
  a depraved, unprincipled, or wicked person:
  a drunken reprobate.
  2.
  a person rejected by God and beyond hope of salvation.
  adjective
  3.
  morally depraved; unprincipled; bad.
  4.
  rejected by God and beyond hope of salvation.
  verb (used with object), reprobated, reprobating.
  5.
  to disapprove, condemn, or censure.
  6.
  (of God) to reject (a person), as for sin; exclude from the number of the elect or from salvation.
  http://dictionary.reference.com/browse/reprobate?s=t


  reprobate

  REPROBATE, a. [L. reprobatus, reprobo, to disallow; re and probo, to prove.]

  1. Not enduring proof or trial; not of standard purity or fineness; disallowed; rejected.
  Reprobate silver shall men call them, because the Lord hath rejected them. Jer. 6.
  2. Abandoned in sin; lost to virtue or grace.
  They profess that they know God, but in works deny him, being abominable and disobedient, and to every good work reprobate. Titus 1.
  3. Abandoned to error, or in apostasy. 2Tim. 3.
  http://1828.mshaffer.com/d/word/reprobate

  därav de totala galenskaper som kommer från dessa reprobater.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad säger du om "Cultural Appropriation". Det är fortfarande nytt för mig. Jag trodde kulturmarxisterna var klara när jag bestämde mig för att fly från Universitetet, men det var det tydligen inte.

   Jag förbryllas över hela konceptet.

   Radera
  2. Bara mer av samma efterblivna satanism. Samma griniga barnsliga satanism. Samma ande av "apologize and give it back", lyssna på Sam Gipps predikan: Don't give it back
   http://www.goodpreachin.com/GIPP/gipp.htm

   det är exakt den anden de verkar under. De är dåliga förlorare som försöker använda sin förlust till att försöka ta vår seger över de.

   Man ska skratta åt de och inte ge något överhuvudtaget, driver de ännu mer galna :D De är ju störtlöjliga, det är som de andra satanisterna som gråter över helvetet "buuhuuu Gud är så elak som skickar folk till helvetet" "Ja men du behöver inte åka till helvetet, Jesus har redan tagit ditt straff åt dig" istället för att gå med på det så vill de ta sitt straff och inte något "get out of hell free card" och så fortsätter de grina om att Gud skickar folk till helvetet fast det i själva verket rör sig om att de hamnar i helvetet för att de vägrar ta den utväg som finns för att de är envisa gnälliga satanister som vägrar inse att de är skyldiga till alla de synder de är skyldiga till.

   För övrigt hysteriskt rolig video om "Cultural Appropriation".

   Satanister är helt enkelt extremt gnälliga. Bara titta på sossar och annat löst folk.

   De påminner om Satan när han kastas ut:
   Revelation 12:12 Therefore rejoice, ye heavens, and ye that dwell in them. Woe to the inhabiters of the earth and of the sea! for the devil is come down unto you, having great wrath, because he knoweth that he hath but a short time.

   Radera
 2. Toklandet skrev om detta fenomen för ett tag sen. Ja, vad mer kan man säga än att man aldrig upphör att förvånas? Dessa vänstertokar....

  https://toklandet.wordpress.com/2014/11/16/nar-frisyrer-blir-ett-stort-fortryckande-problem/

  SvaraRadera