onsdag 11 mars 2015

Det gamla systemet mot det nya systemet.

Den Nya Världsordningen baserar sig på fred, mänskliga rättigheter, feminism, antirasism, HBTQ-frågor, globalism, avindustrialisering. Den Gamla Världsordningen baserar sig på krig, industri, produktion, jobbskapande, sammanhållning, traditionalism.

Svenska Romklubbare vs Svenska Bilderbergare 1-0 


Sverige säger upp avtalet med KSA. Och jag är egentligen inte förvånad över det. Mer förvånad blev jag över Wallenbergs utspel i frågan. Och att Public Service verkar ha buggat sönder Wallenberg. Kom ihåg att det var just SR som avslöjade affären via FOI. Och nu har vi en läcka som sätter Wallenberg-klanen i dålig dager.

En del har frågat sig om Wallenberg bluffat. Men jag tror faktiskt inte det. Wallenberg representerar det gamla systemet. Och han har ett intresse av att hålla kvar den. Risken finns nu att KSA helt utplånar vad som är kvar av Sveriges exportindustri. IKEA, Astrazeneca, Volvo, Saab, Ericsson, ja massvis med svenska företag kan drabbas. Det blir i slutändan miljarder som Sverige går miste om. Och det blir intressant att se om regeringen öht tar hänsyn till detta i deras kommande budget som presenteras om någon månad.

Men vad är då det nya systemet? Wallenberg är väldigt mäktig. Men han är inte Sveriges mäktigaste man. Sveriges mäktigaste man heter Anders Wijkman, och han basar över Romklubben. Hans mål är att helt avindustrialisera världen. Ser man hur han varit aktiv i frågan så ser man hur detta varit lite av en prestigefråga mellan det gamla systemets Wallenberg och det nya systemets Wijkman.

Det är Agenda 21 som gäller. Detta innebär total avindustrialisering. Inklusive vapenindustrin. Ett av få områden där vi i Sverige faktiskt fortfarande varit någorlunda produktiva. Det är en inkomstkälla som regeringen går miste om nu. Detta kan så klart förklara LO:s utspel om att börja låna för att kunna slösa ännu mer, och även regeringens utspel om att slopa överskottsmålet. Alla hämningar är borta nu.

Folk blev förvånade då Löfven vägrade släppa Miljöpartiet (MP) ifrån regeringen. Men det är det som jag försökt förklara. MP ska leda Sossarna och Sverige in i avindustrialiseringens tidsålder. Sossarna kommer aldrig att släppa MP. Detta bestämdes redan vid Bilderbergmötet i London 2013. Det är total avindustrialisering som gäller nu. Så folk inom näringslivet borde sluta bli förvånade.

Missförstå mig rätt! Jag tycker inte det är dåligt att Sverige bryter avtalet med KSA, som faktiskt indirekt stödjer ISIS och Al-Qaida. Men hela processen kunde ju hanterats annorlunda, bättre. Så att man inte helt plötsligt skulle riskera många produktiva jobb i Sverige. Löfven hade nämligen ingen back-up, inget exit-strategy för att ta sig ur saudiavtalet utan att riskera jobben. Så det är uppenbart att detta är ett misslyckande för Stefan Löfven, den gamla vapenhandlaren.

Det globala perspektivet. 


Sedan har vi en global dimension i det hela. Obama har med tiden vänt sig ifrån monarkin i Riyadh och till och med föredragit kärnvapensamtal med ärkefienden Iran. Något som sårat saudierna mycket djupt. Obama har även vänt Israel ryggen, allt för att kunna behålla goda relationer med Iran.

Så tro inte att Löfven på något sätt går emot eliten i och med detta. Det är snarare så att en klyfta uppstått mellan Väst å ena sidan, och Israel och KSA å andra. Israel och KSA har en gemensam fiende i Iran. Men de får inte längre något stöd från Väst.

Detta förklarar också hur Netanyahu på senare tid gått rouge. Han vill inte följa med i elitens linje i Iran-frågan. Netanyahus krigshets uppfattas samtidigt av många israeler som rent av farligt mot Israel som nation och judarna som folk. Vilket har skapat ett känsligt läge inrikes i Israel där Netanyahu börjar känna sig trängd.

Läget är mycket mer komplicerat än vad det kan verka som vid första anblick.

Vad nu? 


Nu ska vi se vad det hela kommer att innebära för Sveriges ekonomi. MP:s dröm om en ekonomi helt baserad på service-sektorn verkar komma allt närmare. Samtidigt kommer fler av våra produktiva industrier att börja outsource:a. Vänta bara till regeringens skattehöjningar slår till. Men Sverige kan ju leva på att slopa överskottsmålet, och på lånade pengar, åtminstone ett tag till.

Men att allt fler svenskar kommer att få en nummerlapp hos Arbetsförmedlingen, där de ska få trängas med den växande skaran kolonisatörer är ju redan givet.

8 kommentarer:

 1. Bild text :"Den Nya Världsordningen baserar sig på fred, mänskliga rättigheter, feminism, antirasism, HBTQ-frågor, globalism, avindustrialisering "

  det låter bra, men är maskerad slaveri,i Nya Världsordningen är inte fredlig mot alla.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fred via tvång är slaveri. Då det enda sättet man kan uppnå total fred är via slaveri.

   På samma sätt som muslimer säger att Islam är fredens religion. Då det enligt Islam blir fred när alla underkastat sig Islam.

   Det är exakt samma koncept.

   Radera
 2. Underligt att det gamla systemet släpper makten frivilligt till det där packet.

  Tittade på Wijkman på wiki:
  http://en.wikipedia.org/wiki/Anders_Wijkman

  såg att han var med i denna grupp också:
  http://en.wikipedia.org/wiki/World_Future_Council

  intressant 3 udd / stiliserad 666.

  Noterar att han är KD, vad har han för koppling till flicksnärtan som blivit KDs partiledare, hon Ebba.

  Intressant det där Tällberg Forum:
  http://en.wikipedia.org/wiki/T%C3%A4llberg_Forum
  som han är en del av topics related to globalization and interdependence.

  Svenska wikisidan om honom hade mer intressanta bitar:
  http://sv.wikipedia.org/wiki/Anders_Wijkman

  FN, Röda korset, Naturskyddsföreningen... Idel globalist kommunist organisationer.

  Det här är intressant också:
  "Wijkman är sedan 2012 ordförande i ÅtervinningsIndustrierna"
  återvinning borde vara en storindustri i ett avindustrialiserat land som träder in i NWO.

  SvaraRadera
  Svar
  1. De släpper makten för att det är lite som en självuppfyllande profetia. De tror själva på den.

   Anders Wijkman började som Muff:are. Men många konservativa moderater var väldigt misstänksamma mot honom. Så han flyttade över till KD. Han infiltrerade KD, rättare sagt.

   Men även där blev han besviken, och tyckte inte att Hägglund var tillräckligt vänster. Om Ebba vinner, så tror jag inte att Wijkman blir glad över det.

   Han har i grunden alltid stått närmare MP än KD. Idag är han i alla fall mer öppen och samarbetar öppet med MP:are. Inte minst via Tällberg och en del andra organisationer som du nämner.

   Radera
  2. Ebba har nog vunnit då Forssmed har hoppat av sin kandidatur, så det återstår nog enbart formalia. Stod i någon av morgonblaskorna står även lite överallt på internet:
   Jakob Forssmed ger upp KD-kampen
   http://www.expressen.se/nyheter/jakob-forssmed-ger-upp-kd-kampen/

   i intervjun med Expressen så vill hon ha "ett generöst flyktingmottagande" inte bra för Sverige. Låter även som hon vill kvotera in muslimerna i samhället då hon inte vill att de ska vara i ett lång utanförskap och enda sättet är att kvotera in dessa avarter.

   Ut med dom istället, mycket bättre alternativ, låt deras muslimska bröder bekosta sina egna familjemedlemmars uppehälle. Dessutom är det ju faktiskt förbjudet för muslimer att bo i icke muslimska länder:
   http://www.islam-watch.org/AbulKasem/BismiAllah/11a.htm

   det är inte icke muslimernas uppgift att föda muslimer. Den som icke arbetar ska inte heller äta...

   Radera
  3. PM Nilsson är upprörd i senaste DI ledaren:
   Ledare: Något har gått sönder i Sverige
   http://www.di.se/artiklar/2015/3/12/ledare-nagot-har-gatt-sonder-i-sverige/
   och det är alltid kul när de bränner broarna:
   Fler väntas kalla hem sina ambassadörer
   http://www.di.se/artiklar/2015/3/12/fler-vantas-kalla-hem-sina-ambassadorer/

   Wallströmskan har alltså gjort sig till fiende med Ryssland, hela Arabligan, Israel och även USA lär vara duktigt arga. Även stora delar av Svenskt Näringsliv lär vara duktigt arga nu. Möjligtvis försvinner 40 miljarder i export (eller ännu mer om hela Arabligan stoppar import från Sverige).

   Vet du vad jag tror. Jag tror vi ser effekten av Genesis 12:3 här.

   Genesis 12:3 And I will bless them that bless thee, and curse him that curseth thee: and in thee shall all families of the earth be blessed.

   jag har påminnt Far om vad sossarna håller på med mot Israel, jag tror detta förfarande är en del av förbannelsen när någon förbannar Israel så som Wallströmskan och Sosseriet gjort.

   Bara titta på hur Löfven gör bort sig på löpande band. Och när ett lands högsta politiska ledning håller på med sånt här så drabbar det hela nationen, bara titta på den förbannelse invandringen är i Sverige och hur folk är som i en trans när det kommer till den (och det intressanta är ju att majoriteten av invandrarna också är Judehatare, lite sådär "Jaha så Sverige ni hatar mitt folk Israel, ja men då kan ni ta de här lirarna som också hatar mitt folk). Tittar på andra Västländer som förbannat Israel så ser vi samma sak, massinvandring av tredje världen hedningar som saboterar platserna de kommit till (precis som de saboterat platserna de kommer ifrån, en sorts hedna-gräshoppor...).

   Som det här gamla Chick traktatet:
   http://www.chick.com/reading/tracts/1000/1000_01.asp

   Radera
  4. Ebba är inte vald än. Det blir hon först eventuellt den 25:e april. Innan dess kan vad som helst egentligen ske.

   Ebba är inte perfekt. Hon är riktigt dåligt vad gäller utrikespolitik. Men det intressanta sker först efter hon blir vald (eventuellt!).

   Då ska vi se om hon vågar ta upp frågan om DÖ. I så fall kommer KD:s medlemmar få avgöra frågan vid Rikstinget i oktober.

   Radera
 3. Och så hade jag faktiskt rätt!

  Wallström hyllas av USA och EU! Haha!

  Det var ju klart från allra början. Obama och Washington Korporationen vänder ryggen mot Israel och KSA.

  Observera även att sedan Kung Abdullah dog, så har prins Saul tagit över. Och det första han gjorde var att ge Prins Bandar Bush sparken! (Mannen som skapade ISIS). Detta ogillade Obama så klart. Så relationerna där har blivit än frostigare.

  Nu försöker istället Obama flörta med Iran.

  Om Israel och KSA vill vara smarta, så ska de försöka söka sig till Putin.

  SvaraRadera