fredag 27 mars 2015

Regimen vill höja skatterna - Och Alliansen har lovat att låta dem göra det.Löfvens regering presenterade idag sin vårbudget och diverse hintar om sin höstbudget. Och så här blev det:

- En kraftig höjning av bensinskatten (en höjning med 0,44 ören för bensin och 0,48 ören för diesel). Regeringen tänker beslagta 4,14 miljarder den vägen.

- RUT-avdraget halveras. Vilket innebär att Staten drar in ytterligare 5,77 miljarder från folket.

- ROT-avdraget sänks ännu mer till 30%. Socialisterna rånar från de produktiva medborgarna hela 5,77 miljarder.

- Inte nog med att Riksbanken sänker räntan och bestraffar spararna direkt, så vill Finansministern Magda Andersson straffbeskatta sparare ytterligare. Ytterligare 2 miljarder tänker regim driva in i det som endast kan betraktas som en direkt rån från medborgarnas sparkonton.

- Och precis som man tidigare aviserat, så vill regeringen även höja arbetsgivaravgiften för unga. Regeringen menar att man kommer att driva in 5,5 miljarder den vägen. Frågan är om de räknat med hur ungdomsarbetslösheten kommer att se ut efter denna reform, och vilka utökade kostnader som därmed lär uppstå.

Regimen föreslår även en bankskatt. Men denna bankskatt går emot EU:s regler, och eftersom både regeringspartierna är fanatiska EU-anhängare, så får vi utgå ifrån att de ska få komplettera sina skattehöjningar när höstbudgeten presenteras. Det är nämligen först då som Magda kommer att få börja peta i inkomstskatten, vilket så klart kommer att höjas.

Löfvens regering med Magda i spetsen, påhejad av de gröna khmererna, har i praktiken deklarerat ett krig mot Sveriges landsbygd, svensk industri och Sveriges alla produktiva arbetare. Löfven ska satsa hela rubbet för att fortsätta bygga hyresrätter kring storstäderna och Stockholm. Detta för att bara spä på urbaniseringen och massinvandringen så klart.

Vårbudgeten genomsyrar Agenda 21 rakt igenom. Men det borde inte förvåna någon längre. Det intressanta nu är hur Alliansen tänker. Decemberöverenskommelsen möter nu verkligheten.

Hur ska Alliansens politiker kunna pedagogiskt förklara för väljarna varför de låter detta ske. Intressant blir det i alla fall. Missnöjet är ju stor. Även om det nu skulle bli ett val 2018, så lär folk bli så pass förbannade på Alliansen om de inte börjar säga ifrån. Så frågan är om Allianspartierna över huvud taget har någon form av självbevarelsedrift.

Avpixlat.

1 kommentar:

 1. Alliansen litar väl till att folk ska traditionsrösta? Eller så är allt ett försök till att slå ihop Sjupartiet till just Sjupartiet. "All these are one".

  Börjar tänka på:
  Re 17:12 And the ten horns which thou sawest are ten kings, which have received no kingdom as yet; but receive power as kings one hour with the beast.
  Re 17:13 These have one mind, and shall give their power and strength unto the beast.

  säger absolut inte att dessa skulle vara dessa 10 kungariken men att själva "one mind" verkar vara grejen hos dessa partier, de har "one mind", bara titta på hur de ser på brott och straff där de tycker synd om de kriminella men bespottar brottsoffren, hur de alla vill ha massinvandring, hur de alla vägrar att tillåta disciplin och även aga vilket har skapat generationer av "ferals" dvs.

  feral
  [feer-uh l, fer-]
  adjective
  1.existing in a natural state, as animals or plants; not domesticated or cultivated; wild.
  2.having reverted to the wild state, as from domestication:
  a pack of feral dogs roaming the woods.
  3.of or characteristic of wild animals; ferocious; brutal.

  vildingar helt enkelt, de finns i alla orter idag i Sverige, knarkande vildingar som alla verkar vilja vara den värdelöse filmskurkskaraktären Tony Montana.

  Målet känns ju som om de söker en enpartistat. Därför de även hatar SD så hårt då de inte går med på alla delar i byggandet av enpartistaten.

  Sen vet jag inte om det är hyresrätter han ska bygga, blir nog snarare barackliknande favelor:
  Landet är fullt - staten börjar bygga kåkstäder i år (2015)
  https://www.flashback.org/t2535855
  adderat med:
  400.000 - 500.000 invandrare kommer de närmsta åren
  https://www.flashback.org/t2546332

  inte fanken kommer de bygga ett nytt miljonprogram. Baracker och tält.
  Addera sedan 100000 zigenare som tigger, rånar gamlingar, agerar vägpirater, prostituerar, ficktjuvar, snattar, stjäl osv.

  SvaraRadera