lördag 7 mars 2015

Islamister bakom mordet på Nemtsov?

Enligt den ryska utredningen som pågår efter mordet på Boris Nemtsov, tittar man in på teorin om att islamister kan ha legat bakom mordet. Det har gått så långt att den ryska säkerhetspolisen nu gripit två tjetjenska islamister misstänkta för att ha utfört mordet på Nemtsov. 

Nemtsov ska ha fått många mordhot från islamister efter att han försvarat Charlie Hebdo efter terrorattackerna i Paris under vintern. Nemtsov bemötte islamisternas hot kraftigt och till och med förolämpade islamisterna själva. 

Därför skulle dessa islamister nu ha mördat Nemtsov, som vedergällning. Denna teori är en av fem som den ryska säkerhetstjänsten tittar närmare på.RT, FT.

2 kommentarer:

 1. Om man vill koppla detta så är ju Ryssland och KSA i luven på varandra och dessa Tjetjener (även Dagestaner och alla andra av dessa Turk-tattarfolk) är styrda från Riyadh. De vill gärna att Putin ska få skit, alltså mördar de någon som kommer få Väst att direkt "Ahhh titta Putins största kritiker blir mördad", jag menar titta bara på det här från SVD Opinion:
  http://www.svd.se/opinion/ledarsidan/vilka-lag-bakom-mordet-pa-nemtsov_4391583.svd

  åsnan säger alltså att den kupp som USA och EU ledde är "Rysslands roll när det gäller att attackera och destabilisera Ukraina är grundligt bevisad."

  de som attackerade och destabiliserade Ukraina var dels vissa Ukrainare tillsammans med USA och EU. Även judiska nazisten George Soros hade stor del i det hela. Nu är jag inte direkt superryss vän men rätt ska vara rätt och det massivt degenererade sekulära babyloniska Väst är en stor skurk i det som sker i världen, det gör dock inte Ryssarna till någon hjälte inte heller muslimerna eller asiaterna. De är alla fiender till Gud.

  Men att skylla hans egna grupperings aktion på ryssarna. Nigga please.

  SvaraRadera
 2. För övrigt helt världsfrånvända kommentarer i SVD artikeln, de har verkligen inte koll på någonting. Krigshetsande idioter.

  SvaraRadera