torsdag 12 mars 2015

Sverige öser in miljardbelopp över Kiev-juntan.


Samma regering som anklagar konservativa svenskar för att vara "nyfascister", delar ut miljardbelopp till riktiga fascister i Ukraina. Ja, miljardbelopp. Statsministern Stefan Löfven befann sig i Ukraina igår för att träffa den fascistiska Kiev-juntan. Och då behövdes det faktiskt inte ens en tång för att ta i kriminella massmördare. Löfven sträckte gladeligen ut sin hand till Yatsenyuk och Poroshenko.

Löfven tar gärna i massmördaren, Yatsenyuks, hand. (Tång behövdes ej).


Löfven tar även gärna i fascisten, Poroshenkos, hand. (Tång behövdes ej).
Efter mötet presenterade regeringen för media att man skulle ge ett "lån" (skänka pengar) till Ukraina bestående av hela 860 miljoner kronor. Utöver det fortsätter Sverige att dela ut bistånd till Ukraina på 220 miljoner (årligen) som går via Sveriges kriminella biståndsorganisation SIDA. För snart 4 år sedan skröt Dagens Nyheter stolt om hur SIDA var instrumentell för att styra den arabiska våren i önskad riktning, för att avsätta regeringar som på något sätt varit olydiga mot makterna i väst.

Så 860 miljoner SEK i "lån", plus 220 miljoner SEK i "bistånd", plus en icke-känd summa pengar från SwedBank innebär att vi snackar om miljardbelopp som går direkt från Sverige in i Kiev-juntans fickor. Med andra ord för att finansiera inbördeskriget i Ukraina.

Intressant är att kommunisterna (VPK) hade lurats till att finansiera Borotba, en ukrainsk organisation som stod på Novorossiyas sida i Ukrainas inbördeskrig, via bistånd. Aftonbladet såg dock till att uppdaga finansieringen och det faktum att Borotba står på "fel" sida i konflikten i Ukraina. Enligt de europeiska myndigheter med översyn i bistånd, så menar man dock att inget tyder på att de svenska kommunisterna varit medvetna om Borotbas ställningstaganden.

Borotba hade bara sagt sig vilja bekämpa fascismen och verka för feminism, HBTQ-frågor och genusfrågor. Samma sak gäller Kiev-juntan som får pengar från Löfven. De säger sig vilja stå upp för feminism, HBTQ-frågor och genusfrågor. Uppenbart är dock att varken Borotba eller Kiev-juntan lagt krafterna på dessa frågor. Utan är snarare beredda att säga precis vad som helst för att lura till sig pengar från dumsvenskarna.

Trots allt detta kommer dock svenska debattörer att fortsätta att försvara SIDA och "biståndet" som kommer från Sverige, summor som ligger i miljardklassen. Pengar som går direkt in i fickorna hos korrupta ledare, diktaturer och rena rama terrorister runt om i världen. Att inse att de flesta fattiga länder är betydligt rikare vad gäller naturtillgångar, och att investeringar skulle göra mycket mer för fattiga än "bistånd" är ju otänkbart. Då skulle Sverige och länder i Väst förlora ett vapen, en styrningsmekanism som används mot fattigare länder. Det är det "bistånd" handlar om egentligen.

Därför är det också en prioritet för Löfvens regering att prioritera "bistånd" i miljardklassen, samtidigt som ladan här hemma är tom.

Avpixlat.

9 kommentarer:

 1. Flashbacktråden om detta vara lite söt då det fanns folk som verkligen tror att dessa pengar ska gå till något annat än krig.
  https://www.flashback.org/t2538091

  Samtidigt som USA skickar 3000 soldater ur 3rd Infantry Battalion (huserar i Georgien) till Ukraina och fyller på med en massa Abrams i Baltikum:
  http://abcnews.go.com/Politics/wireStory/3000-us-troops-head-eastern-europe-exercises-29501996

  och här:
  http://www.bbc.com/news/world-europe-31813939

  för man transporterar ju militärfordon i stora mängder för att det är så billigt för att leka krig i Ukraina... och leka krig i 3 månader... uh huh :D

  och samtidigt som Litauen beslutat att återinföra allmän värnplikt (som skrotades 2008)...
  http://www.defensenews.com/story/defense/international/europe/2015/02/25/lithuania-to-reinstate-conscription-following-ukraine-crisis/24021023/

  Vilka idioter de alla är :D
  För övrigt så kan man se Micke Skillt i Ross Kemps Extreme World Säsong 4 avsnitt 1 från Ukraina där han intervjuas av Ross om hans inbladning i denna NWO sörja. Även med andra nazister i Azov battaljonen.

  Här är avsnittet:
  https://www.youtube.com/watch?v=FXwDpy0jX1c
  Skillt intervjuas 22:30 in i programmet.

  Så roligt att han köpt hela NWO argumentet om den "ryska aggressionen", man måste vara duktigt indoktrinerad för att missa Soros, USA, EU och Ukrainas aggression.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Micke och Carolus dyker också upp där ja.

   Uppenbart är att de är ditskickade av UD (läs Carl Bildt). De har båda en bakgrund inom den svenska försvarsmakten. Och de utnyttjas av Bildt för att göra deras snuskiga jobb.

   Micke har nära band till andra svenska nationalsocialister som uppmuntrat många blåsta "nationalister" att åka ner till Ukraina. Det visar att UD (Bildt) har viss kontroll av svenska nationalsocialister.

   Dessa nazister vill den svenska Staten gärna ha kvar, för att dessa kan man oftast använda sig av när det behövs. Så har det varit sedan 50-talet då Erlanders regering lät CIA träna och beväpna svenska nazister.

   Dessa pajasar som gärna kallar sig "nationalister" är inget mer än landsförrädare som smutsar ner svensk nationalism.

   Radera
 2. Intressant det där med SIDA och att man öppet stöttat Muslimska Brödraskapet, lär ju vara väldigt poppis när Sisi och gubbarna kommer på det, eller så kan ju det vara en del i hela den här sörjan med Arabförbundet.

  SIDA känns ju som USA olika Alfabetsorganisationers "biståndsarbeten". Kan det vara så att SIDA är just något liknande? Titta bara på alla misslyckande med SIDA, alla konstiga galna projekt genom åren.

  SIDA dansar konga med negerkungar och super bort bistånd.
  https://www.flashback.org/t553643
  Varför ger Sverige bort 35 Miljarder varje år i bistånd när sjukhus tvingas spara?
  https://www.flashback.org/t1905675

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sisi har nog en jävla bra pejl på de lömska svenskarna, som tidigare stöttat MB. Så även det kan förklara en del.

   Sen att Wallström är en idiot som tror att hon kan kosta på sig att vara hatad, som när hon jobbade i Bryssel, är något som gör det hela bara värre.

   Hon är så svårt hjärntvättad av sin egen förträfflighet att hon inte fattar det själv. Idioten tror att hon kan åka ner och läxa upp oljeshejkarna som om ingenting. Hahaha!

   Det kanske hon kom undan med som representant för EU. Men nu representerar hon ett land på dekis. Då har man ju inte längre samma pondus.

   Radera
 3. Tycker mig se Swedbank som en del i mycket skit numera, är det så att Swedbank är NWO banken nummer 1 i Sverige? Den bank som Romklubben använder sig av?

  Var väl även Swedbank som plundrade Baltikum?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jajamän. Det var SwedBank. Det är rent av obehagligt hur den svenska eliten behandlar letterna. De ser sig fortfarande som en kolonialmakt som bara kör över letterna.

   Trist för dem, så har deras regering nu också lurat dem in i Euro-zonen. Så det blir bara värre för dessa stackare.

   Radera
 4. Som någon annan kommenterade i Flashbacktråden (inte ordagrant):
  Man lånar för att låna ut för att troligtvis aldrig få tillbaka pengarna från konkursbot Ukraina.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, se bara på pengarna som Borg skickade till Grekland. Dessa pengar kommer svenskarna aldrig mer se.

   Radera
  2. Precis som pengarna som skickades till FSA (och Daesh/IS), vad var det? 1 miljard där också?

   Känns som om de kunde delat ut de pengarna till duktiga svenska entreprenörer istället så de kunde skapat mer arbeten men istället för att låta terrorister fortsätta kriga. Blodspengar, blod på dessa politikers händer, precis som dessa pengar till Ukraina, blodspengar. Man skulle kunna tro att det är Aschbergska blodspengar här :D

   Fast det vet vi, dessa politiker är faktiska fiender till Sverige och även Gud Fader.

   Deras handlingar talar tydligare än deras ord.

   Radera