torsdag 5 mars 2015

Ebba Busch Thor lämnar dörren öppen för medlemmarna att ta ställning till DÖ.

Ebba Busch Thor.
Ebba Busch Thor som kandiderar till partiledarposten för KD, lämnar dörren öppen för partiets medlemmar att ta ställning till Decemberöverenskommelsen (DÖ).

"– Väcker någon frågan, vilket jag finner troligt, ska vi givetvis ta upp den, säger Ebba Busch Thor, som inte vill spekulera i vad som händer och KD-ombuden ratar decemberöverenskommelsen." 

Det här citatet finns begraven i artikeln där Ebba intervjuas av DN efter Lars Adaktussons utspel i frågan. Självklart kan hon inte säga rakt ut att hon är emot DÖ. Så hon tar avstånd från Adaktussons utspel. Men som ni ser lämnar hon dörren öppen för medlemmarna att sticka in med hur de ser på DÖ. Återstår att se hur det här slutar.

DN.

4 kommentarer:

 1. http://nyheter24.se/debatt/774242-gomer-kd-orimligt-att-flyktingar-aker-pa-semester-i-hemlandet
  hallå MetalHeadViking ,awesome jobb på ditt blogg

  SvaraRadera
 2. Som jag skrev i förra inlägget om KD och DÖ så tror jag det är bra för oss som inte är sjupartister ju längre denna uppgörelse existerar då det visar att en röst på något av de sju är en röst för alla sju på samma gång. Jag menar en röst på de sju är en röst på massinvandring av icke integrerbara gratisätande hedningar, det är också en röst på perversioner, en röst på globalism och en röst på allmän idioti.

  Det är öppet mål, folks röst betyder ingenting om de röstar på sjupartiet.
  Vidare så är de opålitliga när de gör en sådan här uppgörelse, man måste vara bra dum i huvudet om man inte ser alla dessa sju partier visa upp att de skiter i sina ideologier då de tydligen har massinvandring, perversion och globalism som överideologier som trumfar alla andra idelogier de påstår sig stå för, krockar deras kärndoktriner med överideologin så vinner tydligen alltid överideologin.

  De är opålitligt pack helt enkelt. Det som de hela tiden beskyllt alla andra för att vara är vad de själva är.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det så. Men jag tycker ändå att det är intressant att följa.

   Outsider-falangen inom KD försöker i alla fall rädda partiet, medan att etablissemanget är beredda att skickas ut från Riksdagen. Det är surrealistiskt att se vilka die-hards partiledningen är, och hur de försvarar DÖ.

   Radera
  2. Intressant är det väl alltid, men det är även kul att se de dö ut. De skulle hållt sig till Jesus ideal och budord så hade det gått bättre för de, det är när de blev som alla andra sekulära partier som de på allvar började förlora röster.

   Varför rösta på KD när man kan rösta på FP som står för samma saker men som stått för dessa saker mycket längre.

   Tror även de grävde sin grav när de hade tält på Pridefestivalen, där någonstans fick de Guds starka ogillande, partiet kommer nog dö, de borde inte ha Guds välsignelse och saknar man den så är det nog morsning och good bye. Sen att de skäms för Jesus.

   Vi minns:
   Mark 8:38 Whosoever therefore shall be ashamed of me and of my words in this adulterous and sinful generation; of him also shall the Son of man be ashamed, when he cometh in the glory of his Father with the holy angels.

   de skäms över Jesus och Jesus skäms över de. De är ju pinsamma, de påstår sig vara KRISTUS demokrater men skäms över JESUS KRISTUS?
   Vad i helskotta håller idioterna på med?

   Men så är ju den stora massan av den helt korrupta och ruttnande Kristenheten i Sverige där ledarna är pack som han Swärd, ulvar i fåraklädsel, eller äktenskapsbrytare som han luffaren i Livets Ord som tog över efter Jesuiten Ulf Ekman.

   Eller idioter som Stanley Sjöberg som levt gott på de naiva Kristna som inte konsulterat sina Biblar (främst för att de sitter på Alexandrinska biblar, dvs. Roms förfalskade biblar) och där insett att Sjöberg är en charlatan. Sen när man visar upp vilka charlataner de följer och hur falska deras "biblar" är så blir de inte "oops tack för att du visade hur vilseledda vi blivit" istället så blir de arga och fortsätter följa den ulv de nu följer rakt ner i avgrunden.

   Radera