onsdag 4 mars 2015

Kommun i USA sa upp avtalet och la ner polisdepartementet - Brottsligheten SJÖNK med ÖVER 60%!

I kommunen Sharpstown, i delstaten Texas i USA utanför Houston, hade för några år sedan enorma problem med en explosivt växande brottslighet. 2012 valde den lilla konservativa kommunen att säga upp avtalet med polisen och lägga ner hela polisväsendet i kommunen.

Polisarbetet skulle skötas privat. Dels har alla i Texas rätt att bära vapen, och i övrigt har man anlitat ett privat företag för att sköta det övriga polisarbetet. Företaget som heter SEAL, saknar också statlig skydd. Vilket innebär att deras anställda måste akta sig noggrant för att inte begå övervåld, då hela företaget skulle riskera att bryta mot sitt kontrakt med kommunen och då skulle SEAL inte längre få utföra polisarbetet i kommunen.

Sedan 2012 har brottsligheten i Sharpstown sjunkit rejält med över 60% på bara 3 år. Och de lokala skattebetalarna har också sparat hela 200 000 dollar per år på denna åtgärd. Så inte nog med att det varit mycket mer effektivt, men också mycket billigare för invånarna i kommunen.

EveryJoe.

2 kommentarer:

 1. När folk är beväpnade så passar sig de kriminella som har en hjärna, de som inte har det brukar skjutas och försvinna den vägen.

  Var något liknande där de inte tog bort någon Polis men där alla brott sjänk då alla innevånare var tvugna att ha vapen i sitt hem. Egendomsbrotten i stort sett försvann. Andra brott dalade också.

  Där har vi också Jesus uppmaning:
  Luke 22:36 Then said he unto them, But now, he that hath a purse, let him take it, and likewise his scrip: and he that hath no sword, let him sell his garment, and buy one.

  hade alla Kristna i världen varit beväpnade till tänderna så skulle inte lika många mördas, men ulv i fåraklädsel präster har tagit vissa verser och böjt de så mycket att de totalt avväpnat de flesta Kristna (och de stackare som kanske tror de är Kristna men inte alls är det). En bra präst hade givetvis talat om självförsvar och att beväpna sig.

  SvaraRadera
 2. Här är artikeln jag talade om:
  Gun Ownership Mandatory In Kennesaw, Georgia
  Crime Rate Plummets
  http://tysknews.com/Depts/2nd_Amend/crime_rate_plummets.htm

  om Svenskarna var tvunga (förutom de Svenska kriminella) att bära vapen och alla invandrare var obeväpnade i Sverige så skulle vi se samma sak här. Faktum är att många invandrare hade flyttat från Sverige då de inte skulle kunna utföra sin brottslighet här i någon vidare omfattning.

  SvaraRadera