torsdag 26 mars 2015

Stefan Löfven vill att Ukraina släpps in i EU!

Ukraina, ett land som, trots avtal, befinner sig ändå i ett inbördeskrig och lider av en enorm valutakris, ekonomisk kris, med en regering som styr landet med järnhand via verkliga våldsbejakande fascister, är enligt Sveriges Statsminister, Stefan Löfven, ett land som borde få bli fullvärdig medlem i EU. 

Det var när Pavel Gamov, från Sverigedemokraterna, ställde frågan då Statsministern klargjorde sin ståndpunkt om att regeringen har som mål att få Ukraina att bli medlem i EU. 

Precis som Gamov påpekar skulle detta innebära att ytterligare ett fattigt land med stora ekonomiska och sociala problem skulle även få tillträde till resten av EU genom att ingå i Schengen som fullvärdig medlem i Unionen. 

Så det är inte nog med en massiv invandring av arbetslösa från de krisande länderna i söder och alla tiggande zigenare från Balkan (Rumänien och Bulgarien), nu ska vi även öppna upp för ett land som befinner sig i inbördeskrig. Stabilitet och harmoni är inte EU:s eller den svenska regeringens mål. Detta borde nu vara uppenbart för de flesta. 

1 kommentar:

  1. Härligt scammer landet Ukraina ska få gå med i EU...

    Det finns ett antal länder i världen som har mycket internetscammers, Nigeria och Ryssland är två, ett tredje är Ukraina. Så en nation med korrupta bedragare, kommunister och nazister ska få gå med i EU? Då kommer de även få ett äkta nazistproblem.

    Tydligen så är vår ekonomi fortfarande för stark så vi måste med andra ord få betala ännu mer så andra folk kan leva på vår bekostnad. Härligt värre.

    Vidare blir det golddigger brudar i tusentals.

    SvaraRadera