onsdag 18 mars 2015

TV4 (Bonnier) kör på stenhård vaccineringskampanj.

Bonniermaffian vill att du vaccinerar dig.
TV4, Bonnier-klanens korporativistiska propagandakanal, har satsat på att gå till hårt angrepp mot anti-vaxers (vaccinmotståndare). Det började först med ett inslag där TV4 uttryckte oro för att vaccinmotståndet håller på att växa sig starkt i Sverige, fram för allt i Västra Götaland. En del läkare och myndighetsanställda fick så klart komma till tals. Och de försäkrade om att vaccinerna är bra, och att folk har inget att oroa sig för.

Inte nog med detta. Senare sänder TV4 ett nytt inslag där de mer öppet går till attack mot alternativa hemsidor som avslöjar sanningen om vaccinerna. Dels Vakens vaccinsida, Vaccinationsfara, som egentligen bara är ett stort länkflöde. Men också Linda Klarströms hemsida Vaccin & Biverkningar, som jag förövrigt verkligen kan rekommendera.Hos TV4 dök det upp ytterligare "experter" som förordade en "Statlig informationsinitiativ", som skulle hjärntvätta anti-vaxers till att återigen lita på myndigheter, Staten och auktoriteter.

Detta kan tyckas något märkligt då samma kanal, för bara ett år sedan, sände ett helt Kalla Fakta program som faktiskt var kritiskt inställd mot vaccinerna. Men då handlade det så klart om att stå på offrens sida. På det sättet kan man så klart vinna förtroende hos TV-tittaren. När nu samma kanal hävdar att man bör ändå vaccinera sig, hoppades de i alla fall fånga in några skeptiker ("de var ju trots allt kritiska, så kanske de har en rimlig moderat ståndpunkt i frågan", tänker någon som kanske var lite halv skeptisk till vaccinerna).

Men så klart så räckte det inte med det för TV4. Nyhetsmorgon, med Peter (666) Jihde och Tilde de Paula, bjöd in en statsepidemiolog "expert" som fick stå och "debunka" en del "fördomar" som anti-vaxers skulle kunna ha.

Mycket av det här har att göra med mässlingvaccinet (MMR) som läkemedelsindustrin (The Worshipful Company of Apothecaries) just nu försöker främja. Men kom ihåg att GSK är snart klar med en Ebolavaccin. Så även den är på väg. Allt det här handlar så klart om att programmera TV-tittaren och förbereda dem för det som kommer.

Om de försöker sig på tvångsvaccinering på sina håll, som de försökt göra tidigare, så be dem att läsa vaccinets bipacksedeln. Där står det tydligt att man måste sättas i karantän i minst 60 dagar! Betydligt fler har dött av MMR-vaccinet än de som dött av att naturligen ha fått mässling. Faktumet är att vaccinet gör det värre. I synnerhet då man släpper patienten ut i samhället istället för att sätta den i karantän under minst 60 dagar! Istället släpps patienten för att sprida sjukdomen vidare.

Fråga gärna dessa "experter" varför du ska släppas ut i samhället efter att ha vaccinerats, när det står klart och tydligt i vaccinets bipacksedel att du ska sättas i karantän under minst 2 månader efter att ha vaccinerats.

5 kommentarer:

 1. Haha!

  Och så har vi den inkvoterade feministen, Isobel Hadley-Kamptz, som skriver om hur onda alla anti-vaxers är och att det egentligen är samma gäng som hänger på Avpixlat och är allmänt misstänksamma mot Staten, "experter" och myndigheter.

  Hon har en poäng. Men problemet för henne är bara att de skeptiska webbsidorna och bloggarna har rätt. Både vad gäller vacciner och även invandringspolitiken. På båda dessa frågor står Isobel på fel sida.

  http://www.dt.se/opinion/ledare/kronika-bor-vaccintvang-overvagas

  SvaraRadera
 2. Ja precis, vaccinerade personer är smittbärare. Det är smittor som sprutas in.
  2 månaders karantän, man borde kunna stämma Staten då de medvetet släpper ut dessa smittbärare i samhället.

  Vidare är det komiskt att vaccinerade idioter är livrädda för de som inte vaccinerat sig, om vaccinhelvetet fungerade som myten gör gällande så hade en ovaccinerad inte kunnat smitta de iaf. Man hör det som argument hela tiden från dessa smittspridare och dödsdelare att det är så farligt med ovaccinerade människor, men det är ju bara farligt för ovaccinerade, eller? :D

  Agenda 21 och det första budordet av de 10 budorden för den nya världsordningen:
  Maintain humanity under 500,000,000 in perpetual balance with nature.

  Vi kan börja med att utrota alla ateister och satanister. Sounds like a plan ;)
  Jaså ni vill inte vara de som ska utrotas? Varför inte? Lite för mycket pride of life?

  Sorcery sorcery and some more sorcery.

  SvaraRadera
 3. Matthew 24:7 For nation shall rise against nation, and kingdom against kingdom: and there shall be famines, and pestilences, and earthquakes, in divers places.

  Ps 91:1 ¶ He that dwelleth in the secret place of the most High shall abide under the shadow of the Almighty.
  Ps 91:2 I will say of the LORD, He is my refuge and my fortress: my God; in him will I trust.
  Ps 91:3 Surely he shall deliver thee from the snare of the fowler, and from the noisome pestilence.
  Ps 91:4 He shall cover thee with his feathers, and under his wings shalt thou trust: his truth shall be thy shield and buckler.
  Ps 91:5 Thou shalt not be afraid for the terror by night; nor for the arrow that flieth by day;
  Ps 91:6 Nor for the pestilence that walketh in darkness; nor for the destruction that wasteth at noonday.
  Ps 91:7 A thousand shall fall at thy side, and ten thousand at thy right hand; but it shall not come nigh thee.
  Ps 91:8 Only with thine eyes shalt thou behold and see the reward of the wicked.

  de här NWO-soporna kommer bli tagna i deras egna fällor.

  Ps 140:1 ¶ To the chief Musician, A Psalm of David. Deliver me, O LORD, from the evil man: preserve me from the violent man;
  Ps 140:2 Which imagine mischiefs in their heart; continually are they gathered together for war.
  Ps 140:3 They have sharpened their tongues like a serpent; adders' poison is under their lips. Selah.
  Ps 140:4 Keep me, O LORD, from the hands of the wicked; preserve me from the violent man; who have purposed to overthrow my goings.
  Ps 140:5 The proud have hid a snare for me, and cords; they have spread a net by the wayside; they have set gins for me. Selah.
  Ps 140:6 I said unto the LORD, Thou art my God: hear the voice of my supplications, O LORD.
  Ps 140:7 O GOD the Lord, the strength of my salvation, thou hast covered my head in the day of battle.
  Ps 140:8 ¶ Grant not, O LORD, the desires of the wicked: further not his wicked device; lest they exalt themselves. Selah.
  Ps 140:9 As for the head of those that compass me about, let the mischief of their own lips cover them.
  Ps 140:10 Let burning coals fall upon them: let them be cast into the fire; into deep pits, that they rise not up again.
  Ps 140:11 Let not an evil speaker be established in the earth: evil shall hunt the violent man to overthrow him.
  Ps 140:12 I know that the LORD will maintain the cause of the afflicted, and the right of the poor.
  Ps 140:13 Surely the righteous shall give thanks unto thy name: the upright shall dwell in thy presence.

  SvaraRadera
 4. Noterade att Metro hade en stor kampanj för vaccinera också genom att "attackera sju myter om vacciner"

  Nej, ditt barn kan inte få autism av vaccin – här är sju myter om vaccination
  http://www.metro.se/nyheter/nej-ditt-barn-kan-inte-fa-autism-av-vaccin-har-ar-sju-myter-om-vaccination/

  de hade det hela som löpsedel t.o.m. jag brukar dock aldrig läsa gratistabloiden så noterade det inte förrens nu ikväll, men det är ganska uppenbart att de driver detta på flera fronter. Blir jobbigt för de sen när de ska stå till svars för att smittat och sett till så folk dör av skiten.

  Att man ens har WHO som någon sorts sanningsvittne, det är svart humor. Mer korrupt skitorganisation får man leta efter.

  Notera även att gangsterorganisation Expo är med på ett hörn i den artikeln, han avklippta-juden Lehman.

  Det här är ju stor humor också:
  "En del har även själva upplevt att deras barn blivit sämre och kopplat det till vaccinering.

  – Den upplevelsen är ju väldigt svår att ta ifrån dem, konstaterar Carl Johan Åkerberg."

  Nigga please :D Om man pumpar in detta gift i barnet och barnet blir dåligt menar då Åkerberg att det inte är vaccinet utan något annat? :D De försöker med något liknande med någon som "men titta hon hade framskriden bröstcancer". Det ger ju inte vaccinet något frikort, vaccinet kan mycket väl vara orsaken till att bröstcancern accelererade, dvs. bröstcancer PLUS gift blir dödande cocktail.

  Notera även att hela artikeln bygger på att du ska lita till dessa "auktoriteter", vem faan är dom? "öhhhh jag har läkarexamen och tror på evotardläran" redan där vet man ju att personen inte har alla Darwin i Trädet när de tror på den sagan.

  SvaraRadera
 5. Public Service har även hakat på. Lyssnade på Radio tidigare idag, och de körde på hårt om "myterna på nätet om vaccinerna".

  Det är fulla cylindrar som gäller nu. PK-media kör på overdrive i propaganda mot anti-vaxers.

  SvaraRadera