söndag 22 mars 2015

Iron Mountain rapporten - Elitens mål för evig fred på jorden under en Ny Världsordning.

Jag tycker att det här är en av de bästa dokumentärer gällande den Nya Världsordningen och elitens verkliga syften. Den avslöjar elitens verkliga syften med världsfred som mål under global socialism. Dokumentären är från 1993 och är ungefär 2,5 timmar lång. 

Iron Mountain hette rapporten som John F. Kennedy beordrade för en grupp med 15 experter inom alla möjliga områden att ta fram år 1961. Syftet skulle vara att dra fram och planlägga förberedelserna för hur världen skulle se ut om krigen skulle upphöra. 

I den Gamla Världsordningen, drevs hela mänskligheten och samhällen av ett ständigt tillstånd av krig och konflikt. Detta har sin grund i människans natur. Den Nya Världsordningen skulle innebära ett slut för alla krig. 

Medan att den Gamla Världsordningen baserade sig på suveräna nationer, skulle den Nya Världsordningen basera sig på avskaffandet av nationalstaterna. Suveräna nationer skulle därmed upphöra att existera. I en Ny Världsordning skulle alltså konflikter och krig upphöra att existera. 

Eliten skulle börja söka sig till yttre fiender som miljöförstöring och UFO:n för att få nationerna att ge upp sin nationella suveränitet och ena hela världen under en Ny Världsordning. 

År 1966 skulle dock Lyndon B. Johnson se till att lägga locket på vad gällde rapporten på grund av dess mycket graverande slutsatser. Han beordrade att det hela skulle mörkläggas. Men en man under pseudonymen John Doe läckte dock ut informationen i rapporten. Staten skulle dock hävda att det hela var en bluff. Men numera vet vi att det inte är så.

Elitens verkliga mål är evig världsfred under global socialism. Iron Mountain rapporten avslöjar det hela. 

4 kommentarer:

 1. 1 Thessalonians 5:3 For when they shall say, Peace and safety; then sudden destruction cometh upon them, as travail upon a woman with child; and they shall not escape.

  SvaraRadera
 2. Precis som jag trodde:
  Adaktussons löfte: KD kommer aldrig minska invandringen
  Enligt opinionsundersökningar vill KD:s väljare begränsa asylinvandringen. Men Lars Adaktusson lovar nu att partiet aldrig någonsin kommer att anpassa sig till väljarnas önskemål i den frågan.
  http://www.friatider.se/adaktussons-l-fte-kd-kommer-aldrig-minska-invandringen

  Så den där Ebba lär ju inte ens överväga att lämna DÖ då DÖ är till just för massinvandring och pseudokristne gnagaren Adaktusson är med största sannolikhet Ebbas grå eminens.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vilken tur att KD portant honom från inflytande inom partistyrelsen.

   http://www.svt.se/nyheter/inrikes/adaktusson-inflytelserika-fortradare-stoppade-mig

   Bra gnällig han är.

   Det återstår att se hur det blir med DÖ. Ebba är inte partiledare ännu och kan inte uttala sig i frågan. Desto mer intressant blir det när regeringen presenterar sin vårbudget. Hur kommer medlemmarna att känna att släppa igenom den budgeten?

   Det är helt enkelt för tidigt att säga hur det blir med DÖ.

   Radera
  2. "Lars Adaktusson, som har så gott som hela sitt yrkesliv jobbat som journalist för Sveriges Radio och SVT."
   citat från tråden:
   https://www.flashback.org/t2544540

   det säger ju faktiskt allt man behöver veta om Adaktusson.
   Vi får som du säger se om DÖ. Accepterar de budgeten så lär de inte opponera sig alls och antidemokratiska DÖ står stark.

   Radera