onsdag 4 mars 2015

Washington Korporationens smutsiga försök att avsätta Erdogan.

Erdogan i samtal med Putin.
Recep Tayyip Erdogan, Turkiets president, är lite av en loose cannon. Han spelar ett farligt dubbelspel. Samarbetar mycket med Putin, samtidigt som han samarbetar med NATO. Detta finner Washington Korporationen mycket problematiskt. De tolererar endast ovillkorlig underkastelse.

Därför stödjer islamisten Obama, bakom kulisserna, den turkiska islamisten Fethullah Gülen. I praktiken försöker USA utföra en arabisk vår i Turkiet. Det är egentligen det som alla protester i Turkiet i själva verket handlat om.

Visst är Erdogan på många sätt en tyrann. Men det är inte det som det hela handlar om egentligen. CIA kunde via Twitter, FaceBook, YouTube, med flera olika sociala medier, starta igång den arabiska våren i arabvärlden. Där utnyttjade man liberala ungdomar som var mycket inne på nätet för att piska upp missnöjet mot regimer.

Visst var Hosni Mubarak en hemsk ledare i Egypten. Men när egyptierna gjorde sig av med honom via den CIA-ledda arabiska våren, fick de istället det islamistiska Muslimska Brödraskapet och Mohammed Morsi.

Planen som CIA har för Turkiet är exakt den samma. Bakom kulisserna väntar islamisten Fethullah Gülen på sin chans för att komma in som räddaren i nöden för Turkiet. Tro mig när jag säger att vi inte vill ha en riktig islamist vid makten i Turkiet, så pass nära EU. Men detta vill den globala eliten. Så hur än hemsk Erdogan må verka, är han att föredra.

Vi kommer att se allt mer propaganda från media i väst som kommer att gå till hårt angrepp mot Erdogan. Men då vet ni vad det hela handlar om. Erdogan försöker desperat vara allt mer radikal för att försöka locka tillbaka anhängare som annars attraheras av Gülen.

Så med tanke på CIA operationerna i Turkiet, så är det inte så konstigt att Erdogan gör allt han kan för att bekämpa operationerna. Han har till och med gått så långt som att stänga ner Twitter. Och med det lyckades han, åtminstone temporärt, effektivt sätta käppar i hjulen för CIA:s subversiva operationer.

Gülen har varit så fräck att han hotat Erdogans dotters liv. Inte öppet så klart. Men Erdogans regering har inlett en utredning. Media i väst rapporterar det hela som att Erdogan håller på att bli galen och paranoid. Men det är så långt ifrån sanningen man kan komma. Erdogan reagerar rationellt i det här mycket pressade läget.

Det har nämligen gått så långt att Erdogan har sin mat testad innan han får äta det. Det är en klassisk metod som Gülen lärt sig att använda. Alltså att förgifta maten. Gülen har inga skrupler och kommer att göra vad som krävs för att komma till makten. Och han har CIA och Obama på sin sida.

PressTV1, PressTV2, Telegraph, PressTV3, RT, PressTV4, PressTV5.

1 kommentar: