fredag 27 mars 2015

Åkesson plöjde ner Skavlan trots sjukdom.

Efter Åkessons Skavlan-intervju, så har många fokuserat på hur Skavlan betedde sig. Men det var väl ändå väntat. Skavlan jobbar trots allt inom Public Service, och någon myspys skulle det ju inte vara, även om kommunisterna på Södermalm fruktade just detta. 

Men jag tycker att vi fick fram tre fantastiska nyheter från denna intervju. 

1. "GIVE `EM HELL!" 

Jimmie Åkesson fick ett SMS från Björn Söder innan partiet skulle offentliggöra sin fällning av regeringen den 2:a december. Söder ville bara trippelkolla en sista gång ifall Åkesson tyckte att fällningen var rätt. Åkessons svar tror jag är redan episk. Svaret blev: "GIVE `EM HELL!". Åkesson tyckte inte bara att det var rätt att fälla regeringen, men uppenbart är att han också kände att dessa landsförrädare hade gjort sig välförtjänta av en regeringskris. Och där kan man faktiskt bara hålla med Åkesson. 

2. "Alla människors lika VÄRDIGHET", inte "alla människors lika värde".

Uppenbart är att Åkesson nu haft tid att lyssna på alternativ media, närmare bestämt Granskning Sveriges fantastiska arbete. Det var faktiskt dom som avslöjade felöversättningen. Och detta är faktiskt deras stora framgång. Så det är bara att gratulera dem, för nu har ledaren för Sveriges tredje största parti börjat använda den korrekta översättningen, till skillnad från etablissemangets politiserade variant. 

3. Utmattningssyndromet märktes knappt. 

Nu ska Åkesson börja arbetsträna. När jag såg klippet i måndags, så verkade han ganska trött. Men på något sätt var det ändå bra att Skavlan var så konfrontativ. Ty då fick Åkesson chansen att visa upp att han faktiskt fortfarande var pigg och redo att möta det stora motståndet från etablissemanget. Och det kan jag bara se som något positivt. 

Jag och några bekanta har så klart bett för Åkessons hälsa. Och Herren har så klart lyssnat på oss. Med Herrens hjälp går det så klart bra. 

Välkommen tillbaka Jimmie!

9 kommentarer:

 1. WOW ! Go Jimmy Go ! Styrkan kommer från svaghet,och han är stark ,som vågar vara svag.

  SvaraRadera
 2. 2Co 12:5 Of such an one will I glory: yet of myself I will not glory, but in mine infirmities.
  2Co 12:6 For though I would desire to glory, I shall not be a fool; for I will say the truth: but now I forbear, lest any man should think of me above that which he seeth me to be, or that he heareth of me.
  2Co 12:7 And lest I should be exalted above measure through the abundance of the revelations, there was given to me a thorn in the flesh, the messenger of Satan to buffet me, lest I should be exalted above measure.
  2Co 12:8 For this thing I besought the Lord thrice, that it might depart from me.
  2Co 12:9 And he said unto me, My grace is sufficient for thee: for my strength is made perfect in weakness. Most gladly therefore will I rather glory in my infirmities, that the power of Christ may rest upon me.
  2Co 12:10 Therefore I take pleasure in infirmities, in reproaches, in necessities, in persecutions, in distresses for Christ's sake: for when I am weak, then am I strong.

  Fortsätt be för Åkesson. Många hårda strider väntar.

  SvaraRadera
 3. Skavlan talkshow facebook

  https://sv-se.facebook.com/skavlantalkshow/posts/760722644022968

  SvaraRadera
 4. Noterat från Skavlan:
  - de lägger på ljudeffekter i efterhand, precis som komedieserierna gör.
  Vid ett tillfälle så lade producenterna av Skavlan på en skratteffekt, när Åkesson svarade. Detta är bedrägligt. I en komedi så kan man ju tycka att metoden acceptabel, för att skämten ska verka roligare än vad de är. Men i ett "nöjesprogram" med en så underliggande politiskt agenda som Skavlan, blir detta hjärntvätteri.
  Likadant lägger de till ljud från en publik som applåderar, när något politiskt korrekt levereras från någon av gästerna.
  Jag kan förstå hur Skavlan lyckas locka till sig så många kända gäster - för Babylon genomsyrar varje aspekt av våra liv, och vem kan göra motstånd (om man ska göra karriär, befinna sig i rampljuset).
  Politiker och underhållare varvas om vartannat, och Skavlan agerar mysfarbror, men låt er inte bedragas för den kulturmarxistiska hjärntvätt som pågår.
  Visst kan vi be för Åkesson, men han kan aldrig rädda eller frälsa Sverige. Jag undrar om nån gått vilse i sin kristna tro eller öht fattat vad som pågår. Vi ska be för landet Sverige - inte för SD som parti. Uppvaknandet bör komma ifrån oss själva och speciellt från de kristna som idag inte bekänner sin tro offentligt eller följer Jesus uppmaning att gå ut och predika ordet, be för de sjuka och driv ut demoner. Det är att lyda Gud och vara en tjänare till Gud. Inte att lägga sin tro till SD som drivs av andra politiska motiv, tillika ett zionistiskt parti som följer mannan.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vad tråkigt att Judehataren Peter är tillbaka, bättre om du går ut och predikar istället så slipper vi se dig här i kommentarerna. Du är väl ingen dålig tjänare? Jag menar tiden är så knapp så att skriva kommentarer här har du knappast tid med.

   Tror du trivs bättre med idoldyrkande psykfallet Milton Kapner än just här där vi inte är fiender till Israel så som du är:
   https://www.youtube.com/user/zionget

   Milton är också fiende till Israel har ungefär samma sataniska syn på Israel.
   Vet dock inte om han är karismatiker/pingst som du men ni kan nog komma fram till någon kompromiss, ni spelar trots allt på samma lag.

   Du ska få en ledtråd på vägen ut: Dispensation (engelskt ord)

   Anathema Maranatha.

   Radera
  2. Jag ber för en enskild persons hälsa. Inte för Åkessons politiska karriär, eller SD som parti.

   Ett parti kan aldrig rädda ett land. SD:s uppdrag är inte heller att rädda landet. Deras existens och tillväxt har dock ett syfte som är viktigt för att rädda det som räddas kan.

   Gällande Israel så har vi ju gått igenom det flera gånger. Är man emot den Nya Världsordningen så måste man vara för Israel. Det betyder så klart inte att man stödjer Statens övergrepp, arbetar-sionisterna, de ortodoxiska rasisterna (som förövrigt oftast är antisionister själva), de hofjudiska bankmaffiorna eller judisk mysticism för den delen.

   Jag hoppas att Peter framöver klarar av att hålla fler bollar i luften samtidigt.

   I övrigt har jag inget emot att Peter skriver här. Inte heller om det gäller Israel eller judar. Har man en avvikande ståndpunkt så är det ju inga problem.

   Värre var det när LO skickade sina näthatare, eller när David Ickes anhängare fann den här sidan. Då blev det rena personangrepp. Men även de fick ju skriva av sig.

   Radera
  3. Jag lägger mig i diskussionen lite grann (min första kommentar).
   Kolla på denna video och dra egna slutsatser, var Hitler en sionist? Var målet för Hitler och eliten att samla ihop de riktiga Judarna i Israel för att sedan mörda dem i vad som kallas "abomination of desolation"? Ni kan börja vid 2:09:45 om ni inte vill se hela intervjun: https://www.youtube.com/watch?v=dTnHcHsUNM0

   Här är en bra studie av Chris White som pekar på att Mystery Babylon är Jerusalem: https://www.youtube.com/watch?v=6njV-VS-7GQ&list=PLFBC18236B81284D2

   Problemet vi har är att om vi försvarar judarna/Israel så kommer eliten utnyttja det till sin fördel eftersom de själva kallar sig för judar och styr Israel. Men om vi istället sprider judehat så kommer de lägga skulden på de riktiga oskyldiga judarna som de vill utrota. Så hur vi än gör förlorar vi på det, jag tror vi måste gå bort från dessa två motpoler.

   Här är ett exempel på en jude som man kan kalla för satans ogräs, kanske menade Jesus när han använde liknelsen att judarna hade blivit utsatt för infiltration i form av fariséer osv. Detta problem har de ju också idag: https://www.youtube.com/watch?v=vyuDNsTSXl8

   Det vi har fått lära oss om förintelsen är enligt min mening fiction. Holocaust betyder offergåva. Den sanna holocausten tror jag kommer äga rum i Israel. Det är därför de har drivit tillbaka judarna in i Israel, inte för att de ska få sitt eget land utan för att offras.

   Radera
 5. Det är ju intressant att Skavlan på slutet försöker lägga orden i munnen på JÅ med etnicitet, folkgrupper, etc. Inte ens han själv kan definiera sin egen fråga.
  Och det är ju så att frågan om grupper som ställs mot varandra är vad som verkligen händer, och att kärnfrågan egentligen är vem som definierat vad som är etnicitet, folk, och att detta används som slagträ trots att det är upp till den egna tolkningen varje gång det debatteras.
  För att få en stringent logik i detta är det av värde att jämställa alla som finns i Sverige och mäta dessa med samma måttstock. Granskning Sverige har ju faktiskt en poäng när de konstaterar att asylsökande har ett bättre juridiskt läge än svenskar i traditionell mening, då fusk och annat inte värderas på samma sätt.

  SvaraRadera
 6. Det är sant att Åkessån inte kan rädda Sverige,bra points av Peter.
  Men det är bra ,att någon vågar säga ut saker ,som är galet i Sverige.

  Frank Zappa var också ateist och narcissist,men sade också saker som var sant,
  och väckte människor att tänka mera.

  Han sade till exempel:"Politics is the entertainment division of the military industrial complex" o här kommer ganska bra intervju:
  https://www.youtube.com/watch?v=xNpFCrDXj74

  Vi måste be för oss allihopa,och för hela Norden.
  och för Solider of Jesus Christ,för att han är ganska arrogant och hatisk mot andra i sina komentar.
  Jesus väljer sin lag ,och hämtar sina lamm från alla sammfund.Vi är inte ännu där ,vi alla är på väg.

  Andens frukt däremot är kärlek, glädje, frid, tålamod, vänlighet, godhet,
  (Gal 5:22)
  SvaraRadera