fredag 14 november 2014

SD läxar upp NATO-lobbyn!

NATO-lobby:isten Hans Wallmark (M) utmanade Jeff Ahl (SD) i en debatt om säkerhetspolitik, där han angrep SD:s skepsis mot NATO. Jeff Ahl gav honom svar på tal! 

"Hans Wallmark vill med den här NATO-vänliga politiken flytta Sveriges säkerhetspolitiska ansvar från Stockholm till Washington! Det räcker med att vi är med i ett överstatligt projekt, vi behöver inte gå med i ett till!... (...)

... Varför ska vi flytta ytterligare makt ifrån Sverige?! Moderaterna har redan bidragit till att vi har flyttat i princip all självbestämmande till Bryssel. Varför ska vi flytta ytterligare mer självbestämmande till Washington?"
 

Jeff Ahls slutkläm var också bra! 

"Man kan ju börja undra om inte Moderaterna medvetet har nedrustat den svenska försvarsförmågan för att kunna flytta allt mer makt från svenska folket ut till andra länder. Det räcker med Bryssel, vi behöver inte Washington också!"


1 kommentar:

 1. "Vi socialdemokrater" "vi är inte naiva" hahahahaha hahahahaha hahahahaha.

  Ryssarna är inte irrationella, de som är irrationella är svenska politiker som är helt insnöad på att slicka Soros, Obamas och Saudiernas rövar.

  Sen Georgien hade allt med ryska minoriteter att göra, Ryssland kunde tagit hela Georgien på mindre än en månad om de hade känt för det, istället så säkrade man de två ryska enklaverna i Georgien på 5 dagar. Ryssland har inte heller attackerat Ukraina vilket verkar vara den rådande myten för stunden, det är NATO som attackerat Ukraina och den ryska minoriteten (17%) i landet, men även alla andra som inte är pro-Sodomit-EU. Ryssland till skillnad från Svenska politiker skyddar sitt folk varhelst de bor, far de illa så kommer Mamma Björn och sliter de i stycken som skadar hennes barn. Eller i fallet Georgien så fick de sig en välförtjänt björn ram i pallet, folk glömmer bort att Georgien var de som attackerade de ryska minoriteterna i landet.

  T.o.m. de skitiga sodomit-EU erkänner att Georgien var de som attackerade de ryska enklaverna och det var ett brott mot deras egna internationella lagar:
  http://www.independent.co.uk/news/world/europe/georgia-began-war-with-russia-but-it-was-provoked-inquiry-finds-1795744.html

  att bli provocerad är inte någon större ursäkt för att attackera och mörda människor.

  Vilka jävla tomtar S och M är de yrar om försvar men klarar inte ens av att skydda oss mot alla främlingar på gatorna som våldtar våra kvinnor, pojkar, flickor och barn.
  De klarar inte av att skydda oss mot alla dessa personrån, de klarar inte av att hålla kontrollen i förorterna som brinner, de klarar inte av att rensa ut alla dessa utländska maffior och andra kriminella gäng som etablerat sig för att de är rädda att kallas för rasister om de kastar ut dessa gäng och maffior.

  De klarar inte av att stoppa muslimska terrorism som växer och frodas i Sverige, där muslimska gangsters åker och mördar i andra länder och sedan släpps tillbaka in i Sverige när hela familjen borde deporteras.

  Osv. osv.

  SvaraRadera