fredag 21 november 2014

Holland repatrierade delar av sitt guld i hemlighet!

Holländsk guld.
Intressant att Tyskland under sommaren sade sig ha ångrat sina krav på att repatriera sitt guld från USA. Men då passade Holland istället på att, i smyg, repatriera sitt guld istället! Detta är dagens stora nyhet. Holländarnas lilla hemlighet, är dock inte längre någon hemlighet, då DNB (De Nederlandsche Bank, Hollands Centralbank) i morse presenterade uppgifterna om att de hade smugit hem 122 ton guld!

Det ska ha varit ett topphemligt operation, enligt DNB, då guldet inte fraktades via flyg, utan istället via Atlanten i en välutrustat och välbevakat skepp!

DNB deklarerade att de villa ha tillbaka lite av guldet, då det enligt dem inte längre finns en anledning att ha guldet på andra sidan jordklotet, då kalla krigets hot inte längre var aktuell. De vill helst ha guldet i Holland eller i närområdet. Men även efter den här transaktionen finns lejonparten av holländarnas guld fortfarande utanför Hollands gränser.

Idag finns Hollands guld i Holland, England, Kanada och i USA.

Jag skulle dock ändå vidhålla, att det är mycket möjligt att det här är Ukrainas guld från början. Som USA stulit för att kunna täcka upp kraven som kommit från främst Tyskland, Schweiz och Holland (i hemlighet).

Så det är ett jäkla rävspel som USA håller på med just nu. Men än så länga lyckas Washington Korporationen hålla huvudet över vattnet.

Det bör även tilläggas att, i sociala medier, så sprids ryktet om att guldet från Ukraina, som USA nu gett till Holland var för att holländarna skulle hålla tyst om MH17 flyget som sköts ner av Kiev-juntan.

DNB, Telegraaf, DutchNews, PeterSchiff, WSJ, ZH.

3 kommentarer:

 1. Ahhh 122 ton guld för att hålla tyst... Ett ton guld per död Nederländare?
  Antagligen är det riktigt svajigt nu för deras agenda när de måste ta så mycket guld för att få tyst på en allierad.

  SvaraRadera
 2. Soldado, märk väl att det i så fall är holländarnas eget guld som USA måste släppa för att de inte ska glappa om MH17. Vad jag förstått så hemlighåller Holland information som skulle vara förödande för ett av de utredande länderna dvs Holland, Ukraina, USA och Storbrittanien. Närmast att ligga illa till är givetvis Ukraina och USA och kanske är det så att de båda är skyldiga till dådet därav detta rävspel.De anhöriga i Holland kräver att regeringen där lägger bevisen på bordet.

  Benny

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men nu när de fått betalt så lär de hålla tyst så de anhöriga kan nog glömma att det där blir uppklarat förrens den stora domedagen.

   Radera