onsdag 5 november 2014

INDOCTRINATION - Viktigaste dokumentärfilmen om skolan!

Jag rekommenderar starkt den här dokumentärfilmen gällande Skolan. 

Må jag påminna er om att skolväsendet först tillkom via den Preussiska modellen. Till en början så funkade det. Men modellen var en förutsättning för att de humanistiska (läs hedniska) krafterna i samhället skulle så småningom kunna lägga in sina värderingar hos barnen. På det sättet har eliten kunnat förändra och kontrollera och manipulera människorna de följande generationerna. 

Nazi-Tyskland blev ett resultat av den Preussiska skolmodellen. Men sedan dess, har det bara blivit värre, i synnerhet ju mer pengar eliten satsat i skolväsendet, desto värre har det blivit. Och fördumningsindustrin har utvecklat sig till ett centrum för indoktrinering där allt vad kristna värderingar heter är bortblåst. Istället är det de nyhedniska, så kallade sekulära humanistiska värderingar, som gäller. 

Resultatet blir att ungdomar från kristna familjer överger sina föräldrars tro, för att istället söka sig till Statsmaktens hedniska tro (sekulär humanism). INDOCTRINATION går igenom hela skolväsendets historia. Och förklarar grundligt hur vi hamnade där vi är idag. 

Dokumentärfilmen påminner oss också om hur barn förr i tiden först lärde sig läsa på sitt eget språk via Guds Ord (Bibeln). Nyckeln i lärdom har alltid funnits i Guds Ord. Och så kommer det även att förbli. 

2 kommentarer:

 1. Bra dokumentär som inte lär få stor spridning.

  Tänk dig själv om man skulle visa t.ex. denna fakta i en svensk skola:
  http://youngearth.com/
  eller varför inte detta:
  http://www.wayoflife.org/database/apologetics.php

  de skulle flippa ut, vilket vore stor humor. Tror jag får köra ett par tracting runs... :D

  John Taylor Gatto som är med i dokumentären ovan har ett intressant tal om skolväsendet, Rockefellers med fler Satanist-Rövarbaroner förekommer, undrar om de döda Rockefellers är nöjda nu när de är i helvetet, vilken idiotfamilj, så lättlurade ungefär som clownerna i Bonniers och andra av dessa Satanistfamiljer:
  https://www.youtube.com/watch?v=1KZvOWrT9h4

  SvaraRadera
 2. Dokumentärfilmen har tagits bort från YouTube.

  SvaraRadera