lördag 15 november 2014

Internet censur mot Novorossiya, EU/USA psy-ops mot Ungern och Sossar som mutar.

Tänkte bara lägga fram tre snabba.

1. Har kollat igenom i olika sociala medier, och har märkt hur konton som fanns till stöd för Novorossiya, där man la upp bilder och videor från kriget har helt plötsligt försvunnit. Aktiviteten har sjunkit. Och på sina håll kan man även se Kiev-juntans agenter fira sina små segrar utförda med hjälp av censur av Twitter-konton och YouTube-kanaler. En av videorna som jag nyligen la upp som visade den unga mamman Kristina med sin dotter Kira, döda, efter att ha skjutits ihjäl i en park, är nu helt borta. Även kontot på YouTube är borta. Så mycket tyder på att Kiev-juntan nu fått hjälp från Twitter och YouTube för att censurera bort obekväma uppgifter som kommer fram om Novorossiya.

2. Läs gärna Peter Harolds mycket läsvärde inlägg om vad som egentligen pågår i Ungern just nu. EU är allt mer hotfull mot Ungern efter landets kritik gällande sanktionerna mot Ryssland, som nu drabbar landets ekonomi.

Ungern försöker sig på fixa till det ekonomiska förbindelser med Ryssland på andra sätt. Detta har frustrerat EU väldigt mycket. Och inneburit att de ger sitt stöd till socialisterna som nu demonstrerar mot den Ungerska regeringen. Intressant är att de använder sig av samma metodik som i Majdan-protesterna. Och så är även USA:s Andre Goodfriend från den amerikanska ambassaden också på plats som agent, bland demonstrationerna mot regeringen. Så detta är så smärtsamt uppenbart ytterligare ett psy-ops, för att försöka rubba Orban på något sätt.

Svensk media är osaklig som vanligt i sin kritik mot Orban och Ungern. Vi minns ju alla hur Kobra betedde sig förra året.

Läs Peter Harolds inlägg HÄR.

3. Den maffiaorganisationen med tentakler i utbildningsväsendet, fackföreningsrörelsen, media, kyrkan, ect. ect. som kallar sig för det Socialdemokratiska Arbetarpartiet, har nu avslöjats med att ha försökt muta en kommunpolitiker i Göteborg.

Ja, i just Göteborg är Sossarna lite extra genomkorrupta, på ett sätt, så det börjar nästan bli så uppenbart att de inte ens skäms för det längre. UG:s reportage från förra året om Muteborg, verkar bara ha skrapat på ytan av all korruption bland Sossebaronerna i den staden. 

Nu är det faktiskt så illa att Sossarna i Göteborg försökt med att muta en politiker från det lokala vänsterpartiet Vägvalet. Denne kommunpolitiker tog som tur är inte mutan, men gick istället direkt till media och berättade allt. Sossarna förnekar så klart, men den maffiakultur som så uppenbart är förhärskande bland Sossar i Göteborg spiller ju över nu. Så ett nekande kan väl knappast tas på allvar. Det är snarare skrattretande.

Läs om Sossarnas senaste mutskandal i Göteborg HÄR.

2 kommentarer:

 1. Jag tror inte Orban låter sig rubbas av den klick kommunister som härjar, det är samma lilla klick, precis som bögarna så är de en liten minoritet som är välidgt högljudd men väldigt få som härjar överallt i Europa. Sen så vet Ungrarna hur det är att leva under kommunistiskt förtryck, tror inte de vill tillbaka och de borde tydligt se att EU är det nya Sovjet, därav det stora stödet för Fidesz.

  Satt och letade efter det där klippet men kunde inte ens hitta det på liveleak. Var tydligen väldigt känsligt det där, deras fåraklädsel hade ju blivit alldeles röd av blod om de låtit sanningen om de själva fått finnas kvar.

  Här något som ännu inte skrubbats, på hur Ukrainare brände ihjäl folk i Odessa:
  http://ersieesist.livejournal.com/813.html
  (dock så verkar de ha judenoja på den sidan vilket är synd)

  SvaraRadera
 2. Här en annan propagandabit från Syrien.

  Folk såg "Syrian hero boy" som "räddar" en flicka:
  https://www.youtube.com/watch?v=engXmvfkKPE#t=166

  sen fick någon av vänsteravskumsnorrbaggarna lite kalla kårar när han insåg att han fått blod på sina händer genom denna fake, så de publicerade att det hela var en filminspelning:
  http://www.liveleak.com/view?i=b69_1416013802

  Norrbaggarna har nu hjälpt det globala jihad med sin rekrytering, frågan är hur många liv som förlorades på grund av dessa norrbaggar med Lars Klevberg i spetsen. Lars Klevberg är Norges svar på Leni Reifenstahl ( https://en.wikipedia.org/wiki/Leni_Riefenstahl ).

  Inte direkt förvånande dock då Norge är ateister, tokvänster och judehatare av rang dvs. de som folk älskar islam.

  SvaraRadera