måndag 10 november 2014

FN att förbjuda privatpersoners egendom av vapen, lagom till jul. (Uppdaterad).FN:s vapenhandelsfördrag (Arms Trade Treaty) ATT kommer att gå igenom lagom till jul. Rökridån är att FN säger sig vilja reglera handel av vapen länder emellan. Men när man tittar lite närmare på paragraferna, så framgår det tydligt att man har för syfte att avväpna civilbefolkningen specifikt.

Och det är alltså på julafton som ATT kommer att träda i kraft. Det kommer att innebära bland annat att från och med då, kommer att kräva av FN:s medlemsländer att man tillämpar civil nedrustning. Om inte de enskilda länderna klarar av att genomföra denna civila nedrustning har de möjlighet till att få hjälp från FN för att verkställa sina åtaganden.

På FlashBack har man översatt de mest kontroversiella delarna av ATT.

"• Artikel 2 i fördraget definierar omfattningen av fördragets förbud.Rätten att äga, köpa, sälja, byta eller överföra alla medel för väpnat motstånd, inklusive handeldvapen, nekas civila av detta avsnitt av vapenhandelsfördraget.
• Artikel 3 platser för "ammunition / ammunition avfyrades, lanseras eller levereras av konventionella vapen som omfattas av artikel 2" inom ramen för fördragets förbud, liksom.

• Artikel 4 rundor ut förordningar, även placera alla "delar och komponenter" av vapen inom systemet.

• Den kanske mest omedelbara hotet mot rättigheterna för vapenägare i vapenhandelsfördraget återfinns i artikel 5. Under rubriken "Allmänna genomförande," Artikel 5 mandat att alla länder som deltar i fördraget "skall upprätta och föra en nationell kontroll systemet, inklusive en nationell lista kontroll. "Denna förteckning bör" tillämpa bestämmelserna i detta fördrag på det bredaste utbudet av konventionella vapen. "

• Artikel 12 lägger till kravet på journalföring, beordrat att listan är "kvantitet, värde, modell / typ, godkända internationella överföringar av konventionella vapen", liksom identiteten hos de "slutanvändare" av dessa poster.

• Slutligen kräver avtalet att de nationella regeringarna vidta "lämpliga åtgärder" för att genomdriva villkoren i fördraget, bland annat civil nedrustning. Om dessa länder inte kan få detta gjort på egen hand, men i artikel 16 föreskrivs att FN-stöd, särskilt bland annat hjälp med verkställighet av "lagerhantering, avväpning, demobilisering och återanpassning." I själva verket "en frivillig fond" kommer att inrättas för att bistå de länder som behöver hjälp från FN-fredsbevarare eller andra regionala krafter för att avväpna sina medborgare."

Med FN:s ATT som träder i kraft på julafton, lär inte sätta igång någon direkt effekt. Det handlar nog snarare om att långsamt erodera de enskilda ländernas makt för att koncentrera mer makt hos globalisterna. Skarp läge, blir det senare, när de väl har fått igenom sin ursäkt, för att börja ingripa mot civilbefolkningen.

Intressant är också att ATT träder i kraft just på julaftonen. Obama höll sitt tal tidigare under hösten i FN då han gav sitt stöd till detta. Det räckte med att 50 länder skulle gå med på ATT så att den 90, dagar senare skulle få träda i kraft. Och i och med att det blev i september, så blir 90 dagar senare (ironiskt nog) julafton i år.

FoxNews, FlashBack.

Uppdaterinag:

Konservativa The New American tar upp  FN:s ATT.


2 kommentarer:

 1. FNs julklapp till folk, avväpna de och sedan göra sig av med de.

  Och som du säger de arbetar långsamt för att sedan slå till när de har allt på plats, när "lagstiftningen" finns där så pekar de på den när de konfiskerar vapen i vilket land de nu väljer att för stunden avväpna.

  Samma sak med internet, FN försöker ju även stoppa/kontrollera internet:
  http://www.forbes.com/sites/larrydownes/2012/08/09/why-the-un-is-trying-to-take-over-the-internet/
  http://endoftheamericandream.com/archives/the-un-wants-complete-control-over-the-internet-and-that-would-mean-unprecedented-censorship-taxes-and-surveillance

  FN likt våra värdelösa politiker är ju dåliga soldater, de kan ju inte slåss mot någon som är beväpnad, fega och dåliga, må de snart förlora i Jesus namn.

  Barnamördaren Bill Gates med sina dödsvaccin och den gamla dåren (förbjuda läsk, salt osv.) från New York, fd.Borgmästaren Bloomberg håller på och försöker ta vapnen i USA:
  http://offgridsurvival.com/billionaires-buy-gun-control/
  en hel drös med intressanta artiklar om vänsterdåren Bloomberg:
  http://moonbattery.com/?s=bloomberg

  SvaraRadera
 2. Flashback kommentarerna var väldigt lustiga från så kallat militärfolk, nu förstod jag genast Kissingers inställning till soldater:
  “Military men are just dumb, stupid animals to be used as pawns in foreign policy.”

  just de där militära åsnorna på Flashback är verkligen dumma djur, de är som ett rådjur som är hypnotiserat av helljusen från ett framstörtande tåg och vägrar flytta på sig trots att de är på väg att bli slarvsylta.

  Varför vägrar de tänka åtminstone ett steg längre? Hur kan de inte se faran med FN? Var någon där som iaf fattade:

  "Föga förvånande. FN är ett toppstyrt beslutsfattarorgan och vi i lilla Sverige har ingen möjlighet att påverka de beslut som tas där.
  Ett förstadie till ett globalt Sovjetunionen. " - FittJanne

  Moderatorn t.ex. är en klassisk nyttig idiot. Såna som han är sedan förvånade när de huggs ner bakifrån av sina "bundsförvanter".

  SvaraRadera