söndag 30 november 2014

Jordskredsseger för Bankmaffiorna! (Schwiez röstar NEJ till guldrepatrieringen).Det blev dessvärre en stor jordskredsseger för den globala eliten, i det avgörande valet om guldmyntfoten i Schweiz. Det innebär att Schweiz inte kommer att repatriera sitt guld, att den schweiziska valutan, franc, ska inte knytas till guldet, och att SNB kan få fortsätta sälja bort folkets guld. 

Mycket tråkiga nyheter då detta kunde ha sänkt elitens bygge. Det här är en stor framgång för den globala eliten som nu i lugn och ro kan fortsätta sina blåsningar av folket, i Schweiz, och i resten av världen. 

Slutresultatet blev en seger för bankmaffiorna och eliten med hela 77,3% som röstade NEJ till guldinitiativet. JA-sidan fick endast 22,7%. 

Inte helt oväntat var JA-sidan starkast i östra Schweiz, där SVP är starkare. Men de var mycket svagare i det fransktalande västra Schweiz, där socialisterna dominerar. I Vaud var NEJ-sidan som starkast, där de fick 83%. I Ticinio blev JA-sidan starkast, där de fick 33,3%. 

Sammanlagt röstade dock samtliga kantonerna NEJ. 

Några viktiga aspekter att ha i åtanke är att SVP är mer radikal än sina väljare. Så en del av sina anhängare hängde inte riktigt med i svängarna tyvärr. 

Sen bör även den stenhårda propagandan som SNB bedrev, särskilt de senaste 3 veckorna. Propagandan från media var också bisarr då man gjorde allt för att smutskasta guldet. Citybank var också mycket inblandad i propagandan mot guldet inför valet i Schweiz.

Utöver det finns det även rykten om valfusk. Dock inget som kunnat bekräftas. Sen bör man även tillägga att NEJ-sidan gjorde en kraftig slutspurt under de sista dagarna. 

Hur som helst, är det oerhört tråkiga nyheter för alla som hoppades på en möjlighet att snabbt kunna spräcka globalisternas bubbla. Nu kommer de istället att, helt ostört få köra över folket i land efter land. 5 kommentarer:

 1. Hur är det med röstfusk? Är det möjligt att röstfuska i Schweiz i stor skala? Eller är folk så pass enkla att blåsa i Schweiz, trodde de var lite mer intelligenta än folk i t.ex. Sverige men så verkar ju inte vara fallet, det verkar lika korkade som 87%arna.

  Hela grejen känns som Skottlands val där det verkade förekomma en hel del röstfusk.

  SvaraRadera
 2. Blir lite lätt irriterad på FT. De har under hela perioden lyckats ignorera Guldinitiativet i Schweiz.

  Å andra sidan uppmärksammar dem AGENDA 21 propaganda från de Gröna i Schweiz. Deras initiativ hade inte så mycket med invandring i sig att göra, utan snarare med globalisternas malthusianistiska agenda att göra.

  Funderar på att göra ett inlägg om detta.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Och så blev det. Det var faktiskt underligt att de inte skrev om det, läste bara om Ecopop, men inget om guldvalet.

   Radera
 3. Hur kan guld sänka eliten, eliten äger ju det mesta av guldet, om valutan är kopplat till guld som just ägs av eliten så är ju de i kontroll över ekonomin, din tomte.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Man knäckar hela FIAT systemet som bankväsendet är helt beroende av.

   Idiot.

   Radera