lördag 29 november 2014

Löfven funderar på att skrota budgetvoteringen.

Sverige når internationella medier, då uppgifter kommer fram om att Löfven funderar på att helt skrota budgetvoteringen. Allt för att undvika en pinsam fällning på onsdag.

Istället för att låta sig fällas på onsdag, och gå igenom en omförhandling med Alliansens budget, eller att avgå för att sedan bilda om sin regering, så börjar Löfvens regering snegla på andra möjligheter. Nämligen att helt skrota voteringen och skicka budgetfrågan tillbaka till Finansutskottet, för att där göra upp med fler partier för att få igenom en budget.

Nu är det allt mer uppenbart att Löfven vill försöka undvika en pinsam fällning på onsdag. Och genom att återskicka budgetfrågan tillbaka till utskottet, så skulle Löfven också kunna köpa sig lite mer tid.

En sak är säker. Sedan sitt senaste möte med Hillary i USA, är Löfven allt mer bestämd om att han inte tänker släppa makten särskilt lättvindigt. Han kommer att bita sig fast så långt det går och göra allt i sin makt för att undvika ett nyval.

Bloomberg.

3 kommentarer:

 1. Ännu större anledning att fälla regeringen.Vilken pajas han är.

  Den där myten om att Löfven skulle vara en grymt bra förhandlare kan vi nog avliva nu.

  SvaraRadera
 2. Till slut så har Michael Browns styvfar arresterats för sitt uppviglande:
  http://nationalreport.net/mike-browns-stepfather-arrested-charged-inciting-riot-commanding-protesters-burn-this-b-down/
  https://www.youtube.com/watch?v=CIRBsp55W0Q

  SvaraRadera
 3. Notera hur Löfven nu skyller på SD för att han själv misslyckats med att få med någon på sin budget mer än MP och VPK. Samma SD som han vägrar prata med, enligt mobbaren Löfven så ska SD rösta på hans förslag för de är hans mobboffer och mobboffer ska inte tjafsa emot sina mobbare de ska göra som de blir tillsagda.

  Vad lever Löfven i för galen bubbla egentligen? Snubben är ju helt blåst.

  SvaraRadera