onsdag 12 november 2014

Ebola forskare dog i MH17.

Många frågar sig varför eliten via Kiev-juntan skulle vilja skjuta ner MH17, ett kommersiellt flygplan som till övervägande del bestod av holländare. Det kan faktiskt finnas fler anledningar än att bara försöka lägga skulden på Putin. Här har vi en teori. 

Glenn Thomas arbetade för WHO och skulle enligt uppgift att hålla ett tal om Kenema Bioweapons Lab, i Kenema, Sierra Leon, där han tidigare arbetat. Han var bjuden till att hålla tal om Ebola och Kenema i Australien. Men han kom inte hela vägen, då han tog flyget MH17, som sköts ner av Kiev-juntan. 

Kenema är där många hävdar som ebolaepidemin kom ifrån. Och några som investerar där är bland andra Bill & Melinda Gates och George Soros. Alltså skulle det inte komma från några dåliga traditioner från lokalbefolkningen som vissa vill hävda. Utan direkt ifrån laboratoriet i Kenema. 

Nu får vi inte heller veta detaljerna, i vad Glenn Thomas skulle avslöja. Hans uppgifter brändes upp samtidigt som han dog i MH17. Men allt mer pekar på misstänksamheten som redan finns mot laboratoriet i Kenema. 

Intressant även att MH17 sköts ner, inte med en missil, utan med skott från ett militärt flygplan. Man kanske till och med försökte sikta in sig på att skjuta ner Glenn Thomas för att sedan ångra sig. Intressant detalj i alla fall.


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar