söndag 23 november 2014

Public Service satsar miljoner för att terrorstämpla svenska patrioter.

I SVT:s dramaserie, Blå Ögon, är "Sverigevännerna" terrorister.
Det senaste i Stats-Televistions (SVT:s) satsning mot Sverigedemokraterna (SD) och övriga oppositionella är dramaserien Blå Ögon. Serien ska vara en thriller som utspelar sig i en samtida svensk politisk miljö.

Trygghetspartiet (läs SD, använder sig av färgerna gul/blå) är ett högerpopulistiskt parti som bekämpas av medieetablissemanget, men som ändå växer kraftigt i opinionsmätningarna inför valet. Trygghetspartiets främsta motståndare i Riksdagen är Samlingspartiet (läs FP, använder sig av färgerna mörk/ljus turkos), och de säger i debatterna att Trygghetspartiet är ett oanständigt parti som inte står upp för alla människors lika värde. (Ja, vi känner ju igen den va).

Trygghetspartiet har även starka kopplingar till andra mer högerextrema våldsbejakande högerrörelser och terrororganisationer. I dramat följer man olika personers öden, så väl "Sverigevänner" som dess motståndare.

Lämpligt nog lanserar SVT sin miljonsatsning mot SD den 30:e november.

Trailern, FlashBack.

7 kommentarer:

 1. Blå Ögon ...eller hellre Blåögd ...passar bättre på de som röstar på fri och mer invandring . De blåögda godhetsapostlarna som förintar landets välfärd på sikt .

  SvaraRadera
 2. Patetiska SVT med sin "opartisk television", verkar mest som deras slogan är till för att hjärntvätta de själva trots att de vet vad de håller på med och försöka döva deras egna samveten.

  Desperata är de också.

  SvaraRadera
 3. Nu när jag läser FB tråden så ser jag att Vänsterterroristen Robert 'Jag är för evigt avklippt från Israels träd' Aschberg och hans Strix som är producent.

  Noterade även att Alex Haridi som är någon form av muslim/arab som skrivit manus och även utgiven författare hos vårt favorit gangstergäng Bonniers.
  Notera t-shirten som Alex Haridi har på sig på denna tröja:
  http://i.imgur.com/xgmTcW3.jpg

  Notera texten: The bride of Satan

  Med tanke på vilka han arbetar för och att han troligtvis är från en muhammadansk bakgrund så är det ett väldigt passande namn på killen.
  Alex 'The bride of Satan' Haridi

  Var även denna kille som skrev Transhumanist propaganda tv-serien:
  "Äkta människor"
  https://sv.wikipedia.org/wiki/Alex_Haridi
  minns inte om du skrev om den smörjan när det var på tapeten, har något vagt minne om det.

  SvaraRadera
 4. Vidare som påpekas (då jag själv inte tittade på Äkta människor då det var en så låg kvalité på skådespeleriet och även manuset av det lilla jag såg var patetiskt) det i tråden om att det fanns ett parti som var emot "hubotarna", så invandraren (även om han är född i Sverige så räknas man som invandrare om minst en förälder är det, Haridi ser ut som ett halvblod, svenska mamma och invandrar pappa, den kombination som troligtvis skapat flest gangsters då papporna brukar försvinna ganska omgående då de svenska kvinnorna som skrevar oftast har mentala och spirituella defekter, dvs. kvinnor som inte går att leva med och något som sedan visar sig i den avkomma som brukar visa sig i att de blir kriminella, denna avkomma blev propagandist istället).

  Så han har ju propagerat förr mot just SD, snubben är ju livrädd för att han som halvblod ska kastas ut eller utrotas i något läger, verkar inte direkt vara den smartaste strategin att då radikalisera så pass stora grupper för allt hans propaganda gör är att radikalisera människor och det är så när de radikaliserats som det blir farligt på riktigt. Så allt denna åsna gör är att skapa sig flera fiender för varje propagandaslag han slår. Alex Haridi du är dum i huvudet, jag hoppas du förstår det.

  Anathema Maranatha.

  SvaraRadera
  Svar
  1. ÄM var en riktigt obehaglig serie, mycket med tanke på hur de gestaltade just motståndarsidan (eller avsaknaden av en reell sådan, snarare). Transhumanism- propagandan och hur de bredde på fick mig att må fysiskt illa. Att manuset var kasst är dock i princip vad jag förväntar mig av svt.

   Radera
 5. Sedan titeln påminner mig om iranska hatpropagandan: Zahra's Blue Eyes:

  Zahra's Blue Eyes - Episode 1: Preparations for Stealing Palestinian Children's Organs
  http://www.memritv.org/clip/en/420.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 2: Palestinian Children Are taken to Israeli Hospital
  http://www.memritv.org/clip/en/431.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 3: Zahra Is Taken to Itzhak and Theodor Cohen's Mansion
  http://www.memritv.org/clip/en/442.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 4: Zionists Prepare to Implant Zahra's Eyes in Theodor
  http://www.memritv.org/clip/en/458.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 5: Zahra Escapes Evil Zionist Palace
  http://www.memritv.org/clip/en/479.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 6: A Good Jew Helps Zahra, Before He is Murdered
  http://www.memritv.org/clip/en/496.htm

  Zahra's Blue Eyes - Episode 7: Zahra Is Blinded, Rest of Characters Are Killed
  http://www.memritv.org/clip/en/508.htm

  Producer of Anti-Semitic Iranian TV Series "Zahra's Blue Eyes": A White Zionist Ship Sails Around the World, Kidnapping Babies to Use Their Organs
  http://www.memritv.org/clip/en/538.htm

  Sahar TV Banned in France for Airing Antisemitic Shows Zahra's Blue Eyes and Al-Shatat
  http://www.memritv.org/clip/en/568.htm

  det är samma låga nivå som den persiska och muslimska propagandan, men inte heller direkt förvånande då det är en sån lirare som skrivit manus.

  SvaraRadera
 6. Jo, "Äkta Människor" är NWO-propaganda. Och "Blå Ögen" lär inte bara något undantag.

  Gissar att denne Haridi har starka kopplingar till Illuminism. Sen att Aschbergs, Strix är inblandad, och att skådespelarna fick hjälp av EXPO för sin research inför filmen, säger ju tillräckligt.

  SvaraRadera