fredag 14 november 2014

Axel Merk: Risken finns att etablissemanget inte kommer att lyssna på schweiziska folkets vilja.Opinionsmätningarna visar nu att det är fortfarande dött lopp mellan Ja- och Nej-sidan. Men den här gången har Ja-sidan en viss fördel. Det gäller alltså guldmyntfotsvalet i Schweiz, den 30:e november.

Men det schweiziska etablissemanget, med Thomas J. Jordan (SNB-chefen) i spetsen, hotar folket med skräckscenarion om folket röstar Ja för att återgå till guldmyntfoten. Jordan insisterar nu att han kommer att göra vad han kan för att behålla knuten till Euron. Det kommer så klart inte att gå om SNB:n tvingas återgå till guldmyntfoten. 

I en intervju förklarar Axel Merk att han tror att det schweiziska etablissemanget kommer att göra vad de kan för att fördröja övergången till guldmyntfoten. Det är alltså inget som kommer att ske över en natt. Förmodligen blir det en femårs schema som läggs fram, innan det hela genomförs. Förmodligen med förhoppningen om att kunna sopa det hela under mattan. 


4 kommentarer:

 1. Börjar ana ännu ett slugt falsk-flagg-trix av den globala bankmaffian, som hatar att folk skaffar ädelmetaller istället för digital-bluff-valuta, som dom ju kan spruta ut i oändliga mängder och ta betalt för, PLUS ränta.
  ISIS, eller om dom nu kallar sig för IS, har gått ut med en bulletin att dom skall införa Guld & Silver & t.o.m Kopparvaluta:
  http://www.theguardian.com/world/2014/nov/14/isis-gold-silver-copper-islamic-dinar-coins
  Med tanke på att mycket tyder på att det är den patologiskt giriga globala bankmaffian som ligger bakom ISIS ekonomiska obegripligt stora tillgångar, så blir scenariot följande:
  Vanligt folk manipuleras till att tycka att de som förespråkar en guldmyntfot måste ju vara terrorister!
  Folk fattar som vanligt inte att dom är rövknullade, och bedrägeriet med digital-bluffvaluta fortsätter, och dom där som frapperande ofta har namn såsom Goldstein & Goldschmidt samlar på sig mer av ädelmetaller, d.v.s pengar som finns.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan ju faktiskt hjälpa dem förlänga det hela några månader/år till.

   Jävligt påhittiga är dom i alla fall. Uppfinningsrikedomen är stark bland alla dessa. Det måste man väl ändå ge dem.

   Radera
  2. Så fiffiga är de inte, jag menar om konspirationen att ISIS skulle vara en skapelse av Saudierna och USA vilket jag inte köper då dessa ISIS agerar som äkta muslimer för slakta och sprida terror är det som en äkta muslim ska göra, att de troligtvis får hjälp av dessa med vapen osv. är dock något USA, Saudiarabien och andra har pysslat med länge, gynnar det deras syften så stöttar de med vad som behövs och ibland så blir det att de råkar göra de för starka och då har du sedan en taliban situation, de korkade jänkarna lärde talibanerna lite för mycket och det har gjort situationen i Afghanistan problematisk. Finns en del andra exempel runtom i världen genom historien.

   Fallet ISIS är ju att de ska bilda en Islamsk Stat (därav namnet), en stat behöver en valuta, de är inte helt jävla hjärndöda även om de flesta vill tro det och de får inte hålla på med ränta osv. alltså är det helt naturligt med en äkta fysisk valuta.

   Något som hade varit mycket smartare är att förstöra lådan i Mekka och på så sätt förinta islam och sedan forma om muslimerna till den sortens sodomit-globalister de vill att alla ska vara. Dödar man lådan dödar man islam, den är deras akilleshäl. Istället gör man samma misstag som vanligt, man föder upp något som man tror man kan kontrollera och styra som sedan blir för stort och starkt och börjar leva sitt eget liv.

   Satans kungarike är i krig mot sig självt.

   Radera
  3. ISIS är egentligen en Frankenstein-monster. Den skapades av Bandar Bush. Men det är oljepengarna som gör att ISIS-maskineriet hålls igång.

   Som sagt Turkiska NCER köper rekordbillig olja från ISIS, som sedan forslas vidare till BP som de senaste månaderna kunnat dumpa priset.

   Vad gäller lådan i Mekka, så kommer de så klart inte förstöra den, då den är en hednisk kub som är helig för illuministerna (den svarta lådan skyddar Saturnalismens gröna kub).

   Islamofascisterna är deras drottningpjäs i det globala schack-spelet. De kan släppa loss denna Frankenstein-monster lite då och då, tills de inser att den börjar spåra ur, så måste de döda den, men under tiden har de lurat folk att följa deras agenda ytterligare.

   Radera