torsdag 6 november 2014

Ädelmetaller fortsätter sin störtdykning. (Fortsatt manipulation).

Graferna talar sitt tydliga språk. Frågan är hur länge de kan lura marknaden. Flera gruvor, inklusive US-Mint vägrar gräva fram mer silver, tills priset stabiliserar sig. Så illa är det faktiskt nu. De förlorar stort på manipulationen, och har börjat inse det.

Det innebär att trycket på att ädelmetaller ska gå upp är ännu större nu. Och ändå lyckas bankmaffiorna manipulera priset neråt! Frågan är hur länge de kan fortsätta trycka priset på ädelmetaller neråt. Det är egentligen nu, som man ska passa på och köpa. Det verkliga värdet på ädelmetallerna är betydligt högre, än vad priset ligger på just nu!

Se på hur både guld och silver störtdyker.

Guld.
Silver.


Men låt oss titta på det hela ur ett litet längre perspektiv. Vi tar oss tillbaka till före kraschen hösten 2008. Och före dess uppbyggnad 2007. Vi går ända tillbaka till 2006. Och då ser vi att vi fortfarande befinner oss på betydligt högre nivåer nu, än då. Kom ihåg att Guld och Silver handlar om en långsiktig investering, för att skydda dina pengar från papperspengarna som manipuleras från BIS. Noteringarna från 2006-2014 finner ni här nedan.

Guld 2006-2014.
Silver 2006-2014.

Frågan är bara hur långt nere,bankmaffiorna ska kunna manipulera priserna neråt. Det är fortfarande en bit ifrån 2006-nivån. Men man vet aldrig. De måste lura fler människor i tron om att aktiemarknaden och hela det ekonomiska systemet är sund. Hur som helst, så är detta en lucka för de mindre bemedlade att försöka sätta den ena foten utanför det manipulativa systemet, och istället spara i ädelmetaller.

2 kommentarer:

  1. Japp, det är bara att köpa. Enda frågan är hur långt ner det går, så man klipper till när det är som lägst. Om alla tänker så, så köper ju ingen förrän det stiger igen, och då stiger det fort. Och då inträffar nästa fenomen, att det inte går att köpa längre, för det är slut. Man kanske t.o.m har betalt i förskott, och får inget, utom möjligtvis sina då värdelösa (inflationsutsugna) digitala pengar tillbaka. Konklusion, köp nu och se till att man får det bums!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, alltså priserna just nu är ju vansinnigt låga. Även om det kan gå ner ytterligare, så är det inte klokt att vänta tills dess. Sen kan det bli för sent.

      Radera