tisdag 25 november 2014

Obama skyller på "rasism" smatidigt som "Neger våren" sätter Ferguson i lågor.

Ja, inte helt oväntat kom domstolen fram till att polismannen, Darren Wilson, var oskyldig. Ser man till all fakta, så är det en helt korrekt beslut. Precis som med fallet George Zimmerman. Och precis som då, så kan inte en del afrikaner behärska sig.

Nu är det så att det inte är alla svarta som gör så, och många av de som demonstrerar är både svarta och vita, och håller sig till lagen. Men dessvärre finns det en del negroider, ja för att de är just svarta och inte vita, som väljer att sätta Ferguson i lågor. Det är verkligen inget att sticka under stolen med.

På många sätt så påminde Ferguson igår Stockholm 2013. Polisen var väldigt mesiga.

När "demonstranterna" började kasta flaskor mot polisen, började polisen vädja dem att genast sluta. Då började de attackera en polisbil och förstörde den helt. Polisen tvingades backa, och bad återigen att de skulle sluta med sitt agerande.

Sedan bestämmer sig polisen att de ska börja tömma gatan. Då blir så klart stämningen bara värre. bilbränder börjar, byggnader börjar brinna och de svarta börjar angripa lokala företag och näringsidkares arbetsplatser. Lägg även märke till att även företagarna och näringsidkarna i området är svarta. Så dessa vandaler verkar inte ens bry sig om detta. Även när de kallar det för en "Negro Spring" (Neger våren) så har de alltså inga problem med att angripa svarta. Många svarta blev även rånade på plats. Med andra ord fullständigt kaos med rån, förstörelse och misshandel.

Samtidigt som dessa vandaler ödelägger Ferguson, håller Obama ett tal, där han i stort sätt lägger skulden för det hela på "rasism".

4 kommentarer:

 1. Här ett klipp med lite olika händelser första dagen:
  https://www.youtube.com/watch?v=ZDLpiEWlFZ0

  Och här föräldrarna som första kvällen sade till folk att bränna ner staden:
  Michael Brown’s Stepdad Shouting ‘Burn This Bitch Down’ Burn Down Ferguson
  https://www.youtube.com/watch?v=vW2HF5JzK-M
  Mike Brown's Mom Reacts: You Motherf*%ckers Think This is a Joke
  https://www.youtube.com/watch?v=SOsn4LiyvJE

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, jag såg det. Mark Dice har några bra klipp om Michael Browns föräldrar.

   Farsan uppviglar vandalerna till att bränna ner staden, och morsan är misstänkt för brott.

   Det är ju så uppenbart, så det är skrattretande.

   Radera
 2. Någon grabb sköts till döds i Fergusta http://nwww.stltoday.com/news/local/crime-and-courts/man-found-dead-in-car-near-canfield-apartments-in-ferguson/article_60822f0e-d41e-5809-83ce-2e51e611c4f4.html

  och två FBI agenter http://www.nbcnews.com/news/crime-courts/two-fbi-agents-shot-barricaded-home-near-ferguson-missouri-n256466

  SvaraRadera
 3. Apropå medias så kallade "opartiskhet":

  http://www.colorofcrime.com/colorofcrime2005.pdf

  Med tanke på det inflytande journalister har över hur människor formar sin världsbild, är det inte utan att undra över hur de kan sova på nätterna. Men visst, rashetsa är ju helt riskfritt när man bor i ett område som självaste Ku Klux Klan skulle avundas dem.

  SvaraRadera