söndag 16 november 2014

Rättegångsombud anklagas för att sprida konspirationsteorier.

Michael Shrimpton.
Ett mycket intressant fall skrivs det om i England just nu. Det pågår nämligen ett långt utdraget rättegång mot rättegångsombuden Michael Shrimpton. Det intressanta är att man anklagar honom för att ha ringt in falska bombhot mot OS 2012 i London. Detta förnekar han dock.

Shrimpton erkänner dock att han försökt kontakta Westminister-politikern från Tory partiet, Philip Hammond. I rättegången redogjorde han för en hel del hårresande uppgifter, bland annat att missilerna från den gamla ryska ubåten Kursk, skulle ha förvarats i London för att senare detonera i London under OS. Man anklagar Shrimpton för att sprida grundlösa påståenden och konspirationsteorier.

Chockerande nog, berättar Shrimpton detaljerat om varför han velat kontakta Tory politikern Hammond. Han menade att han länge varit medlem i Tory partiet, att han hade goda kontakter inom säkerhetstjänsten, och så ansåg han sig vara sakkunnig inom säkerhets- och utrikesfrågor.

Jag kan tänka mig vilka kontakter han kan ha haft. Men här kommer det mest intressanta av alla hans påståenden.

Han menar att det tyska Deutsche Verteidigungs Dienst (DVD) är terrororganisationen som ligger bakom det hela. Han menar att DVD kontrollerar al-Qaida, och att de infiltrerat så väl MI6 som MI5.

Mina läsare kanske minns att jag skrivit om DVD, den tyska bankmaffian som egentligen styr EU bakom kulisserna. Men uppgifterna som Shrimpton framför är ändå väldigt intressanta.

Ett råd jag kan ge till Shrimpton är att akta sig med vad han säger. Risken finns att han helt plötsligt försvinner om mer känslig information kommer fram under rättegångens gång. Men karln är antingen mycket klok, eller helt galen.

Daily Mail.

1 kommentar:

 1. Var väldigt många olika konspirationsteoretiker som varnade om en atombomb under London OS.

  Det förekom även en massa FORE KNOWLEDGE ledtrådar i olika tv-serier om atombomber i London, var ju även en Kinesisk tv kanals reklamfilm om hur London atombombades t.ex. har för mig att du postade den här i bloggen t.o.m.

  De brukar dock avblåsa planerna om de blir påkomna, dvs. om någon löser pusslet, antagligen löste någon pusslet. Vet inte om Luciferianerna har det som så att de måste varna om något som de tänker göra och att de måste blåsa av om de blir avslöjade. T.ex. så lyckades ju ingen lösa 911 attackerna trots extrema mängder Foreknowledge, här några få av de massor av 911 foreknowledge varningarna:
  http://www.whale.to/c/911_foreknowledge.html

  eller så hittade Brittisk säkerhetstjänst bomberna precis som Brittisk säkerhetstjänst hittade Guy Fawkes och hans katolska terrorister i the Gunpowder plot när Vatikanen försökte förinta King James Bibeln som blivit beordrad 1604 att färdigställas, 1605 kom Gun Powder plot.

  Sen att man inte berättar det publikt för att skapa kaos är ganska självklart, och om MI5 och MI6 är infiltrerade så kan de inte riktigt lita på vem som helst i organisationer, jag är övertygad om att alla på MI5 och MI6 inte är onda människor utan är Engelska patrioter som vill sin nations bästa. Tror jag även finns på vårt SÄPO men på SÄPO är nog fler sossesvin och därmed är organisationen riktigt ineffektiv.

  Men enbart spekulationer från min sida.

  SvaraRadera