söndag 1 december 2013

Kent Ekeroth (SD) krossar Peter Eriksson (MP).

Kent Ekeroth (SD) vs Peter Eriksson (MP). 
Bravo Kent! Han gjorde precis som jag önskade att SD skulle göra. Gång på gång gick Miljöpartiet, framför alla andra, ut och försökte skrämma svenska folket med att Sverigedemokraterna skulle samarbeta med dubiösa partners på EU-nivå. Senats var det Peter Eriksson (MP) som gick ut med ett sådant budskap i SvD. Något som de fått stark draghjälp för från MSM i Sverige.

Men som tur är, blev hans attack mot SD besvarad, och det med besked! Kent Ekeroth (SD) begränsades endast av antalet tecken man får ha med i en replik i SvD. Ändå skrädde han inte orden. Jag tror faktiskt att MP:arna nu börjar ångra alla dessa infantila attacker mot SD och Le Pen.

SD har inte inlett något samarbete internationellt, medan att MP idag samarbetar med andra Gröna partier inom EU. Det mesta som de har på Le Pen och hennes Front National är vissa uttalanden, politiska domar och så partiets bakgrund. Inget i den praktiska politiken de kan lyfta fram och kritisera alltså, precis som med SD här hemma i Sverige.

MP å sin sida, leds i den Gröna partigruppen i EU av pedofilisten Daniel Cohn-Bendit. Något som svensk media så klart tycker är helt ointressant. Därmed var det bra att Ekeroth tog upp det i sin replik! Han tog även med att de Gröna i EU strävar efter en mer federalistisk och överstatlig EU.

Just på dessa två punkter lär läsarna ha höjt på ögonbrynen, då MP:s internationella kontakter aldrig granskats, alls! Jag gissar nu att MP ångrar sina konstanta attacker mot SD under hösten i den här frågan, nu när det visar sig att de idag har betydligt värre kontakter än vad SD kanske kommer att få.

Jag hoppas också att fler svenskar börjar studera denne Cohn-Bendit och den Gröna gruppen i EU lite närmare. Det kan leda till att MP tappar en del väljare. Jonas Sjöstedt (V) gör klokt i att inte hoppa på samma tåg som MP. Deras kontakter inom EU är faktiskt snäppet värre.

Relaterat:

Gustav Fridolin samarbetar med pedofilist i EU-parlamentet.

6 kommentarer:

 1. Om jag har uppfattat rätt, har Daniel Cohn-Bendit aldrig åtalats om pedofili trots att han öppet skriver om sina erotiska möten med dagisbarn i sin bok. Skrämmande om det går att göra så utan något straff.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Dom kunde inte åtala honom då, eftersom föräldrarna till barnen gick med på att täcka för honom.

   Men i år, så kom det ut från en av föräldrarna att beslutet att mörklägga var rent politiskt, då de hade för avsikt att skydda Cohn-Bendits politiska karriär.

   Det i sig är inte ett bevis för att han är pedofil. Men fallet borde lyftas upp och undersökas på nytt. Det kommer dock inte att ske nu, när Cohn-Bendit åtnjuter immunitet inom EU.

   Radera
 2. Jag förstår men jag undrar ändå vilka påtryckningar som fick föräldrarna att gå med på att täcka för honom. Utpressades föräldrarna på något sätt?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nej, de var typ hippie-föräldrar som ville experimentera med sina barn. De ville att sina barn skulle få en "antiauktoritär uppfostran".

   Radera
 3. Min favoritateist Ekeroth bjuder på en rak höger, en vänsterkrok och avslutar med en uppercut, Peter Eriksson ligger knockad.

  Det är så här jag vill se SD, attackerande och belysa den smutsiga byken hos dessa partier som påstår sig vara någon sorts moralens väktare fast de egentligen alla är ulvar i fåraklädsel.

  Må Jehovah Israels Gud välsigna dig och en dag rädda dig Kent Ekeroth.

  Jer 20:11 But the LORD is with me as a mighty terrible one: therefore my persecutors shall stumble, and they shall not prevail: they shall be greatly ashamed; for they shall not prosper: their everlasting confusion shall never be forgotten.
  Jer 20:12 But, O LORD of hosts, that triest the righteous, and seest the reins and the heart, let me see thy vengeance on them: for unto thee have I opened my cause.
  Jer 20:13 Sing unto the LORD, praise ye the LORD: for he hath delivered the soul of the poor from the hand of evildoers.

  SvaraRadera
 4. best replica ysl bags gucci fake f8l07k9l95 replica goyard bags visit this site right here q7t59i7x39 replica bags online replica bags forum dig this i9b30m5w22 replica louis vuitton bags replica bags philippines

  SvaraRadera