fredag 20 december 2013

FlashBack: "Linje 17:s demonstranter försökte ta gisslan!"

De nationalsocialistiska Svenska Motståndsrörelsen (SMR) gick i veckan till en idiotisk attack mot den vänsterextrema demonstrationen mot nazism i Kärrtorp. De som anordnade demonstrationen var de vänsterextrema Linje 17 i samarbete med det skattefinansierade Turteatern. Även de våldsbejakande vänsterextrema bolsjevikerna inom AFA och Revolutionära Fronten (RF) fanns på plats. Det hela urartade i våldsamma kravaller mellan de vänsterextrema och de felaktigt benämnde "högerextrema" (som är egentligen minst lika mycket vänster i den politisk-ekonomiska-skalan som sina meningsmotståndare).

MSM valde att hänga ut några av de häktade inom SMR, som på plats endast var ett 20-30-tal personer. De lyfte även noggrant fram att SMR hade gått till attack mot pensionärer och småbarnsfamiljer. En intressant detalj som framkom i DN var att ett vittne berättade att: 

"Slagsmålet inleddes på ett sätt som gjorde att det såg arrangerat ut - vänsterextremisterna och högerextremisterna rök ihop på en gång. Det var som om de på förväg kommit överens om att träffas och slåss. För mig påminner det om när fotbollsklubbars firmor slåss." 

Vittnen på plats som inte fått höras kom dock till tals via FlashBack. Där får man en helt annan bild av händelseförloppet. Och med tanke på de bilder som plockats fram finns det fog att tro på denna version.

Användaren absolut-justice berättar i detalj hur Linje 17 och de vänsterextrema medvetet tog småbarnsfamiljer och pensionärer som gisslan på torget, då de medvetet blockerat in och utgången till ICA och biografen. Medlemmarna i Linje 17 var mycket hotfulla och tvingade folk att flytta sina bilar från torget. Då blev torget i Kärrtorp istället ett öppetslagfält. Fast mellen Linje 17 (inklusive AFA och RF) och den ankommande SMR fanns det en stor mängd med barnfamiljer som försökte ta sig förbi in till biografen och ICA-butiken. I bilden nedan kan man se hur ett 100-200-tal vänsterextremister med röda och svarta fanor blockerar entrén till ICA och biografen. 

Vänsterextremister blockerar vanligt folk från ICA och biografen. Dessa hamnar därmed mitt i slagfältet på torget i Kärrtorp. Så lyckades Linje 17 lura SMR rakt in i en fälla. Som svensk MSM sedan skulle utnyttja till max. 
En hotfull stämmning uppstod också då småbarnsföräldrar bad de vänsterextrema att låta dem passera. Innan tumultet tappade en AFA:it enligt uppgift sin kniv, något som en utomstående påpekade, vilket gjorde stämningen ytterliggare hotfullt, strax innan SMR hann på plats. 

Numera är det bekräftad att polisen kände till uppgörelsen mellan SMR och diverse vänsterextrema i förväg. Därför frågar sig många varför de bafann sig vid parkeringen, och inte på själva torget. Det var först då när polisen fick höra att barn och äldre befann sig mellan de båda extremistgrupperna som de enligt uppgift fick panik och tog sig till torget för att försträka de få poliser som fanns på plats och separera grupperna. 

Men Linje 17:s listiga taktik lyckades. SMR gick rakt in i en fälla. MSM har nu fört Linje 17:s budskap om hur nazister gick till attack mot barn och äldre. 

På sätt och vis är det rätt åt SMR. Man måste vara ganska korkad att gå på en sådan fälla. En demonstration, oavsett vem som arrangerar den ska få vara i fred. Nu har de gett MSM de gamla "skinnskalle-spöket" de behövde för att skrämma ihjäl vanliga Svenssons. Samtidigt är det mycket obehagligt hur Linje 17 är beredda att utsätta små barn och äldre för den här situationen. De ser eventuella skadade som collateral damage. Offer som man kan ta, i propagandasyften. Taktiken påminner mycket om hur palestinierna använder barn som mänskliga skjöldar. 


FB1, FB2, FB3, FB4, FB5

5 kommentarer:

 1. Bra ni får lite motstånd. Ni får gärna slåss med varandra mer ofta så kanske ert våld minskar resp. deras våld.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror att Anonym tror att du är på samma sida som SMR, i deras otroligt simplistiska värld så finns det enbart antirasister och rasister.

   Det är så jag tolkar det hela.

   Tror inte SMR skulle ta emot dig överhuvudtaget med tanke på att du har en helt annan syn på judar än vad SMR har, där har nog SMR och Anonym stora likheter med varandra...

   Radera
 2. Extremister är avskyvärda, men vänsterextremister är absolut värst.

  SvaraRadera
 3. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera