torsdag 19 december 2013

Sverigedemokraterna totalsågar NATO:s och Sveriges opiumkrig i Afghanistan.



I Riksdagen idag debatterades det Sveriges och NATO:s insats i kriget i Afghanistan (ISAF). För Sverigedemokraternas del så deltog Mikael Jansson och Julia Kronlid. Och då var det ord och inga visor som gällde. Sd ställer sig kritisk till Sveriges gemensamma insats i Afghanistan tillsammans med NATO.

"När Sverige skickar en fredsbevarande eller fredsskapande trupp utomlands är det alltid med ett parlament bakom och välmenande tankar. Andra deltagande länder är inte alltid lika välmenande. Det finns ett flertal länder inom Nato som har syften helt olika Sveriges. Det finns länder inom Nato som kan gå i krig för den sittande regimens egen skull. Det finns länder inom Nato som kan gå i krig för ekonomisk vinning. Hur dessa förhållanden påverkar taktiken för krigföring är inte givet, men det verkar många gånger som att Natotrupperna får order som inte tar fasta på de lokala omständigheterna eller möjligheten att rädda maximalt antal liv."

Mikael Jansson nämner att det var USA som stödde de islamistiska muhajedin i Afghanistan redan 1979.

"Innan Sovjet anföll landet och mujahidin med USA:s stöd bedrev gerillakrig mot ockupanten var Afghanistan ett tryggare land och skulle troligen kunna ha blivit än tryggare med tiden om inte krig hade förts på dem utifrån. Det fanns ingenjörer, modernt utbildade hantverkare och läkare. Dessa utgjorde ett hopp för modernisering. Men detta förstördes alltså av krigen med början 1979.

Jansson fortsätter:

"En sista aspekt jag vill belysa är de omfattande opiumodlingarna som finns i Afghanistan. Vi vet i dag att det är svårt att få de afghanska bönderna att frångå denna syssla. Först när Afghanistan har andra starka inkomstkällor som mineralbrytning, industriproduktion och export kommer det att vara möjligt att slå till mot opiumodlingarna, och det är viktigt." 

Julia Kronlid instämmer i det som Jansson nämner och lägger till att även biståndet som Sverige skickar (via Världsbanken) hamnar i fel händer, då den afghanska regimen har avslöjats extremt korrupt. Biståndet blir då en enorm slöseri med de svensk skattebetalarnas pengar.

"Enligt Transparency Internationals korruptionsindex ligger Afghanistan på delad sista plats vad gäller omfattning av korruption. För att biståndspengar ska kunna kanaliseras via den afghanska regeringens system måste det ställs tydligare villkor på afghanska myndigheter att visa en större politisk vilja att hantera den omfattande korruptionen, och vi måste se resultat. Konsekvensen blir annars att biståndet genom korruption riskerar att bidra till ändamål det långt ifrån är avsett till.

Kronlid fortsätter:

"Herr talman! Sverigedemokraterna vill snarare se ett bistånd som når fram till de fattigaste och mest utsatta i landet. Det tror vi inte uppnås genom att kanalisera en så stor del av biståndet via den afghanska regeringens system när korruptionen fortfarande är så omfattande i landet.

Relaterat:

Sveriges delaktighet i opiumkriget kommer att fortsätta.

Exponerat.

2 kommentarer:

 1. En av anledningarna att man vet att de inte förs något riktigt krig mot opiumodlarna och smugglarna är att man inte skjuter av de. Hade man varit seriösa hade man skickat ut ett dekret, den som odlar vallmo om en månad kommer att dödas och marken beslagtas. Den som smugglar heroin eller arbetar med att förädla produkten om en månad kommer att dödas. Ni har 30 dagar på er att lägga ner verksamheten.

  Ska man leka kolonialpolis så ska man även använda de metoder som krävs.

  Hade man fört ett krig hade man summariskt avrättat allt från opiumodlare till opiumbaroner, de är ju inte direkt okända, de vet precis vilka som tjänar pengar på detta gift eftersom de är "death dealers" så är det inte mer än rätt att man dödar av de. Men det är som i alla ateistiska samhällen man mördar de oskyldiga (Barn i och utanför livmodern) och låter de skyldiga leva (Death dealer scum, pedofiler, mördare, våldtäktsmän, människosmugglare/människohandlare osv.).

  Samma sak gäller ju flyktingsmugglarna, alla myndigheter vet vilka dessa är, började man döda av dessa så skulle de lägga ner verksamheten, de är inte beredda att dö för detta och de som är det dör ju som resultat. Sen är det ju inte direkt svårt att döda av dessa grupper, det är lögn och trams att det inte går att stoppa drogsmugglingen. Kan man använda bomber på olika patetiska muslimska terrorister så skulle man kunna använda bomber på åkermark och drogbaroners villor. De enda som säger att det inte går att stoppa droghandeln är droghandlarna själva, metoderna man använder är ju felaktiga för att man vill släppa fram drogerna.

  Drogerna är ju en del i att krossa samhället därför tillåts de komma in. Även anledningen till att man inte dödar smugglare, odlare osv. För som sagt hade man varit seriösa så hade vi fått se många döda odlare, smugglare osv.

  Sen att överhuvudtaget ge bistånd till fientliga nationer är ju så urbota dumt att det saknar motstycke, nu vet vi ju att det hela är en bluff men man tycker vanligt folk borde reagera på att det skänks pengar till en nation vars befolkning hatar Sverige och alla andra icke muslimer. Att skänka pengar till djävulens tjänare kommer ju inte hjälpa Sverige i det långa loppet (det hjälper ju inte ens i det korta perspektivet, samma svarta hål som tredje världen massinvandringen), det blir enbart en till åtalspunkt i Guds domstol där även nationer kommer dömmas. Sverige ligger riktigt pyrt till, jag tror att det är en av nationerna som kommer kastas i helvetet. Snacka om att ta Guds välsignelser och ställt de på huvudet... idioter.

  Psalms 9:17 The wicked shall be turned into hell, and all the nations that forget God.

  SvaraRadera
 2. Hej Alla, jag heter Safa El Sadat, jag är gift i 20 år med min man och vi har två son, äldste en 16 och yngre är 11 år. Min man älskade mig mycket, men det kommer till en punkt när han deltar i affärer med en kvinna som är hennes medarbetare. Jag har aldrig föreställt mig det, men på något sätt förändrade hans inställning till mig och barn, mina sena arbeten fick mig att tänka på frågan, även vid mitt 20-års bröllopsdag i mars håller jag mig borta från sex när vi lovar att göra det på bröllopet årsdag, 15 dagar före bröllopsdagen erkände han det ja, han hade sex med sin kollega.
  Han tog med henne i min säng när jag var ute och arbetade, det betyder att mina känslor var helt värdefulla mot honom. Mitt mentala tillstånd är fullt av plågor, jag tror att jag inte kan glömma och återhämta smärtan. Den här kvinnan var i full kontroll över henne och jag ville aldrig göra det med våld, hon vill vinna över mig när hon är skild, hon sa att hon var avundsjuk på vårt förhållande och hon kommer att förstöra mig genom att ta min man. Jag var tvungen att diskutera det med en vän som bad mig att hitta en bra stavningskastare, först och främst trodde jag aldrig på den här Cast-stavningen, men jag måste försöka tills jag kom över PROPHET NOSA UGO-e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få sina ex-tillbaka och hjälpa till att åtgärda relationen och göra människor glada i deras förhållande och några andra historier om andlig sjukdom och mer.
  Jag förklarade min situation för honom och han hjälpte mig att utföra några böner, några örter och rötter och ett litet offer som jag gjorde, och inom 7 dagar kom han tillbaka för att be om ursäkt och det var bara som ett mirakel för mig, är glad idag att han hjälpte mig och jag kan stolt säga att min man nu är med mig igen och han är nu kär i mig som aldrig tidigare.
  Har du behov av hjälp i ditt förhållande som att få tillbaka din man, fru, pojkvän, flickvän, vinnande av lotterier, växtbaserad botemedel mot sjukdom, hiv, sjukdomar, astma, artrit, fybroid, stroke eller någon form av sjukdom, andligt problem , Jobbsökande, tittare som läser mitt inlägg som behöver hjälp när det gäller några livsutmaningar borde kontakta PROPHET NOSA UGO och du kommer att vara glad att du gjorde.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com
  WhatsApp: +34631686040

  SvaraRadera