torsdag 5 december 2013

Socialistisk, terroristbeskyddande, PET-chef i Danmark avgår.

Jakob Scharf från danska PET avgår. 
Något mycket intressant utspelar sig i Danmark nu. Den korrupte Jakob Scharf har meddelat att han kommer att avgå som chef för PET vid årsskiftet. Detta kan innebära ett slut på en längre period av korruption inom PET.

Jakob Scharf är en mycket intressant figur. En erkänd vänsterrevolutionär som är chef för Danmarks säkerhetstjänst. Många borgerliga politiker har tidigare visat ett stort missnöje med Scharf. Dankske Folkeparti (DFP) har dock varit den främsta måltavla till Scharf egna "antifascistiska" vänsterextrema åsikter. Det visar sig att PET-chefen medvetet bokat in tider för att uppta säkerhetstjänsten i de dagar då den förra DFP-ledaren Pia Kjearsgaard skulle behöva större säkerhet, då det fanns en hotbild mot henne. Pia själv välkomnar beskedet om Scharfs avgång:

"Scharf har flera gånger bevisat att att han inte var uppgiften vuxen. Nu är han historia och det glädjer mig"

Så väl DFP som de borgerliga kräver nu en  noggran granskning av Scharf. Den socialistiska regeringen är dock relativt tyst.

Men Scharfs avgång skulle inte ha varit möjligt utan att några modiga och granskande journalister i den danska tidningen Ekstra Bladet hade publicerat en serie kritiska artiklar där missnöjda PET-agenter och anställda gått till hårt angrepp mot deras chef. Även polisen har tagit upp missförhållanden i samarbetet mellan polisen och PET. Men det verkar som att det som kommit fram endast är toppen på ett jätteisberg.

Jakob Scharf var den främst ansvarige då Ryssland krävde att Danmark skulle utelämna den tjetjenske terrroristen, Akmed Zakajev. Zakajev som numera agerar som informatör åt MI6. För bara ett år sedan utbrast Scharf i direktsänt radio med sina hyllningar av socialistisk revolution, i slag med den på Kuba under él Che Gevaras ledning.

"... de idealer, som den cubanske revolution, eller revolutionshelt som Che Gevara stod for - er nogle fundamentalt vigtige og rigtige idealer." 

Det finns en del motstridiga uppgifter i danska medier just nu om vad exakt Scharf gjort sig skyldig till. Men Scharf har själv medgett att de flesta av anklagelserna stämmer. Trots det verkar han inte särskillt nöjd med att han tvingas lämna sin post som chef för PET. I pressmedelandet är tonen nästan gnällig, över att media (Ekstra Dagbladet) tvingat fram situtionen.

Med tanke på att han var beredd att beskydda terrorister, och är en erkänd vänsterradikal med en stark antipati mot konservativa som DFP, så kan vi även fundera över ifall han som chef för PET även "underlättat" attentatet mot Lars Hedegaard, alternativt saboterat polisarbetet efteråt. Ja, den sista spekulationen är min helt och hållet. Men med tanke på de svårigheter som Scharf ställt till med, enligt polisen själva, så tycker jag att det är värt att undersöka lite närmare. Jag förmodar att Scharf har en lika stor antipati mot Hedegaard som han har mot DFP.

Detta lyfter även upp frågor om vår egna SÄPO här hemma i Sverige. I synnerhet efter tårtattacken mot Jimmie Åkesson (SD), där säkerheten var under all kritik. SÄPO såg tydligen att Irene Matkowitcz hade med sig en tårta, men lät henne ändå förbi. Nu var det bara en tårta, men den kunde ha innehållit något skadligt. Så kan inte SÄPO arbeta! Dessvärre ser vi samma mönster i Sverige, som den varit i Danmark. Skillnaden är väl kanske att där kräver folk att allt ska upp på bordet och granskas noggrant. En Scharf i Sverige skulle nog inte tvingats avgå.

AP, SVT/TT, Politiken, Wiki.

1 kommentar:

  1. Landsförrädare avrättar man. Att han inte redan är död säger mig att ateistiska samhälle suger så hårt att de är larvigt.

    Sen kan du vara alldeles säker på att Säpo är fyllt med Scharfar och liknande Judas personer, helt otroligt att de låter terroristersfamiljer stanna kvar i Sverige trots att det alltid är så att övriga familjemedlemmar också är terrorister, terrorister som låtsas vara flyktingar, men det enda de flyr från är rättvisan. Säpo har försatt många svenska liv på spel, Självmordsbombaren på Drottninggatan är ett exempel där hela terroristfamiljen bor kvar i Sverige, tror de bor i Hässelby i detta nu, dessa låter alltså Säpo bo kvar trots att hela familjen var likadan.

    Gäller även alla dessa terrorister som krigar i Syrien, i Somalia, i Afghanistan (mot Svenska styrkor vilket gör det extra idiotiskt från Säpos sida) i Pakistan osv.
    Deras familjer bor och föds i Sverige, de i sin tur hemma och i moskén föder upp nästa generation terrorister/jihadister och det med Säpos goda minne.

    SvaraRadera