onsdag 18 december 2013

Hyckleriets rike.
Videon ovan är från ett torgmöte som SD höll inför förra valet (2010). Vänsterextrema våldsbejakande bolsjeviker gick till attack och kastade projektiler mot SD:arna som försökte hålla sitt torgmöte. SD blev tvugna att avbryta sitt togmöte. Medierna sa så klart ingenting. Detta var inget hot mot demokratin. Tvärtom så hetsade Sveriges MSM med Aftonbladet i spetsen att rasism skulle bekämpas på gator och torg. Så kallade "motdemonstrationer" (som jag aldrig riktigt förstått vad poängen med dessa är) har alltid urartad i våldsamheter då vänsterextremister gått till attack mot främst Sverigedemokrater, men också en del andra mer eller mindre "högerorienterade" partier och rörelser. 

Vänstern har alltid ansett att våld som politisk metod är rätt, så länge det är emot, kapitalism, rasism, sexism och heteronormatism. Dessa verkar vara de magiska orden, som gör att det plötsligt blir helt O.K. att bruka våld. Megahycklaren Anders Lindberg på Aftonbladet har kanske varit en av de främsta figurerna för den här typen av knäppvänster. Aldrig har den typen av aktiviteter varit ett "hot mot demokratin", eller yttrandefriheten, eller mötesfriheten. Nej, dom har nog varit helt rimliga för Lindberg och för den stora majoriteten rödgröna presstituter i Sverige. 

I dagarna gick den nationalsocialistiska Svenska Motståndsrörelsen (SMR), för första gången i sin historia, till attack mot AFA:iter, RF:iter och även en del oskyldiga och hjärntvättade "antirasister". Den här attacken gick till på precis samma sätt som AFA, RF och den bolsjevikiska vänstern gjort sedan 1800-talet i Sverige. 

Den vanliga rubriken i media brukar vara "stökigt i högerextremt möte" när bolsjeviker attackerar någon som tycker annorlunda än dem. Så rimligen skulle man kunna tro att rubriken nu skulle vara "stökigt i vänsterextremt möte". Nej, självklart blev det inte så. Aftonbladet och Expressen hade alla sina krigsrubriker. Megahycklaren Anders Lindberg skrek högst av dem alla. Och nu, plötsligt var det ett "hot mot demokratin", nu plötsligt var det ett hot mot yttrandefriheten, nu plötsligt var det ett hot mot mötesfriheten. 

Efter SMR:s idiotiska agerande har nu så väl SR som Aftonbladet fått lyfta fram det gamla spöket från 90-talet. Och ja, vi har våra vänner på FaceBook (idioternas paradis) som bara tar in allt och käkar upp det hela. Nu finns det säkert en "skinnskalle" bakom varje hörn och under varje sten. De 20-tal nationalsocialister hängdes ut direkt, förmodligen för att se till att folk skulle ha koll på dem. 

Nu annordnas en ny demonstration, just där i Kärrtorp. Den här gången kommer dock den EXPO-skolade Bilderbergaren Stefan Löfven att delta. Han ska väl vara med och "ta avstånd från extremism och det politiska våldet" antagligen. 

Läs mer om detta hos Tobbes Mediablogg

På tal om våld som politisk metod och extremism. Nu har en av de som hängdes ut av Bonniersmaffian utsatts för ett tvättäkta terrorattentat. Nu vädrar bolsjevikerna morgonluft. De har hela det svenska etablissemanget på sin sida. SVT (Public Service), som nyligen publicerat och hyllat en video där en tondöv hiphopartist uppviglar till våld mot SD:are, försöker nu skuldbelägga offret, när de i ett normalt fall borde rannsaka sig själva. 

Och allt bara fortsätter som om ingenting. Eller jo, de pratar så klart om ett 20-tal nationalsocialister. Men ingenting om Sveriges största åsiktsregister sedan IB-affären. Och att en uthängning från Bonniersmaffian, nu lett till ett terrorattentat. 

Nej, man fortsätter att tjata om NSA och FRA, och om att de samarbetar. Sorry, verkligen sorry. Ligger ni så långt efter att det där är en nyhet för er, sorry. Då har ni verkligen inte hängt med i svängarna. Alla delar info med alla om allt. Så har det varit sedan 40-talet då våra ledare skrev under Echelon avtalet. Detta är inget nytt. Det ICA-kort du använder för att handla billigare, finns till för att registrera dina köpvanor. Och ja, CIA har ganska bra koll på vad du giller, äter och äger. 

Sen, tjatas det också om tjafset mellan SÄPO och telefonoperatörer. Vilket nog är mer av en PR-trick, för att få alla fårket att lita på sina teleoperatörer, "att de minsann vågar stå upp mot SÄPO". Hahaha! Snacka om att ta in allt sk*tsnack som kommer från MSM. 

En nyhet som bör ses som relativt viktigt dock är att Riksbanken nu sänker räntan igen. Vilket innebär att vi kommer att få en ökad inflation. Jag ser detta själv i butiken. Kronan håller man på och dumpar i det pågående vansinniga Valutakriget. 

Men enligt mig, så slår ingen nyhet om att en uthängning från Bonniersmaffian kan nu ha lett till början av en våg av röd terror i Sverige. För svensk MSM är tydligen integritet, yttrandefrihet, demokrati, åsiktsfriheten osv, viktigare utanför landets gränser än innanför. 


3 kommentarer:

 1. Ateist-Socialist-Extremisten Löfven ska alltså hålla en demonstration mot sig själv? ;)
  Tror du skrev fel i texten, Kärrtorp heter förortshålan de härjade i.

  Intressant det där med hyckleriet, kände inte ens till den attack du nämner.
  Svart humor allt det här.

  Tror det är viktigt att vi fortsätter be mot dessa olika grupperingar, de har en tendens att då äta upp sig själva.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Löfven verkar vara ett riktigt monster. Alla koncentrerar sig just nu på att gå till attack mot Reinfeldt. Jag tycker Rei-Rei är ganska rökt. Det ska mycket till om han ska få till något.

   Just nu är det Löfven som samlar på sig de stora horder av nyttiga idioter med sig. Han har nu verkligen lyckats mobilisera.

   Radera
  2. Incitatus Reinfeldt agerar nog Stridshingst åt Löfven helt enkelt, de kom nog överrens om detta på Bilderbergmötet.

   Wallenberg har nog ett finger med i spelet också.

   Radera