måndag 23 december 2013

Frankrike hakar på USA:s imperialistiska AFRICOM.

Det har varit ett ständigt ökande destabilisering av de Afrikanska länder via främst islamistiska grupperingar. Mali är ett tydligt exempel på detta. Där är franska DGSE på plats än idag för att bekämpa islamister som fått tag på franska vapen via kriget i Lybien. 

USA finns redan på plats via AFRICOM i Afrika där de utför militära operationer mot olika rebelledare för att stödja de korrumperade skurkstater som styr de olika områden under den Afrikanska Unionen (AU). Nu vill Frankrike inte vara ett dugg sämre. Nyligen fick de grönt ljus från FN att storsatsa med sitt fulla militära kraft i Centralafrikanska Republiken (CAR). Efter blodiga strider mellan olika politiska falanger, så har franska trupper stormat över landet och förutom ett antal rebelliska fickor så kontrollerar nu Frankrike sin forna koloni. 

Självklart får Hollandes Frankrike också första tjing till alla naturtillgångarna. De består av guld, diamanter och uranium. Så, det som hände tidigare i år i Mali upprepar sig nu i CAR. Upptrappningen har att göra med USA:s ökade insatser via AFRICOM. Frankrike har redan sina DGSE-agenter på plats i de övriga fransktalande länder i Afrika, redo för samma process. 
RT

5 kommentarer:

 1. Jag tror snarare det är USA som hakat på Frankrike.

  Har du glömt Kakaokriget i Elfenbenskusten där Frankrike störtade den kuppade presidenten (röstfusk) tillsammans med de inflyttade muslimerna där de sedan fick första tjing på all kakao som tack för att de gjorde Elfenbenskusten till den 58:e islamska staten. Frankrike är ju inte en seriös nation, de är ju helt korkade, ena stunden krigar de mot muslimerna, nästa så placerar de muslimer som styrande i något land samtidigt som de har muslimer som äter upp deras land inifrån.

  Sen ska man inte glömma bort att man införlivade ön Mayotte som är befolkad av enbart muslimer som nu har fritt tillträde till EU.
  http://islamversuseurope.blogspot.com/2012/01/polygamy-accepted-in-french-benefits.html

  Här förresten en karta över invandrarkriminalitet i Frankrike:
  http://www.defrancisation.com/une-infographie-du-monde-revele-les-organisations-criminelles-etrangeres/
  Hade de gjort de enda rätta och förklarat krig mot islam så hade fått all olja och alla naturtillgångar, istället så blir de åderlåtna av planetenes mest korkade gäng: muslimerna.

  Vilket någonstans gör Frankrike till planetens mest korkade gäng.
  Frankrikes ledning består av sinnessjuka människor, vilket är ett tydligt tecken på att de tror på sin egen PK propaganda, det är här deras evolutions och pk hjärntvätt gjort så att de inte kan tänka längre.

  Sen så har vi Romans 1 som de uppfyller med råge och givetvis så har vi deras förräderi gentemot Israel, sånt kostar, vi börjar se resultatet av den förbannelsen nu.
  Samma sak med USA, de springer runt och ljuger om att vara Israels allierade när de inte alls är någon allierad. Vilket framgår med önskvärd tydlighet här:
  http://hirhome.com/israel/hirally.htm

  SvaraRadera
 2. En kort fråga: Är det bättre om islamisterna får makten i Mali, Centralafrikanska Republiken mm.?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du får försöka tänka ett steg längre.

   DGSE gav islamisterna vapnen först. Och nu går de in för att tvätta upp smutsen de ställt till med själva. Så kan den samtidigt få beslagta lite naturtillgångar, när de ändå är på g.

   Radera