tisdag 31 december 2013

Dokumentärfilm - David Icke Debunked.

Tidigare i år publicerade jag några artiklar som senare visade sig vara mer kontroversiella än vad jag väntat. Vissa läsare tog riktigt illa upp av min kritik av David Icke. En del gick till attack på kommentarerna, andra valde att mejla mig direkt. De var uppenbarligen David Icke-fans, som tolererade inte kritik mot honom. 

Jag vill bara tydligt påpeka att jag hyllar David Icke för det positiva han gjort. Mycket av informationen som han kommit med har faktiskt varit riktigt bra och mycket positivt. Det tar jag inte ifrån honom! MEN! Det finns stor brister i det budskapet han delar ut. Hans lösningar är extremt problematiska, och han har för bara två år sedan erkänt att han fortfarande följer och försvarar Madame Blavatskys illuministiska illäror. 

Om du tror att den Nya Världsordningen är bara ett ekonomiskt system, eller bara ett politiskt förtryck. Då är ni faktiskt inte riktigt vakna till vad den Nya Världsordningen verkligen förbereder för er alla. De religiösa aspekterna är mycket viktigare, och är det främsta anledningen till varför jag startade den här bloggen. 

Jag uppmanar alla att se Chris Whites utmärkta dokumentärfilm David Icke Debunked. Här avslöjas alla problematiska aspekterna och det giftiga budskapet som Icke sänder ut till alla sina lyssnare, läsare och tittare. 

Jag ser inte David Icke som en ond varelse, utan ett offer för sitt eget vansinne. Vi får be för honom, så kanske han också kan någon dag återfinna Jesus. 
9 kommentarer:

 1. Enligt http://www.youtube.com/watch?v=rhnQ_ESpvuo är president Barack Obama Antikristus.

  SvaraRadera
 2. Seriöst, folk blev alltså upprörda över att Icke avslöjades?

  Här är en annan intressant video:
  The gods of David Icke
  https://www.youtube.com/watch?v=hmCpfKYOtFY

  och en snäll liten kritik av Icke:
  http://excatholicsforchrist.com/articles.php?PageURL=icke.htm

  Följ icke Icke :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fick så kallad "hatmejl" pga avslöjandet av Icke. Vissa tyckte uppenbarligen det var känsligt.

   Samma sak hände när jag avslöjade fackföreningarna (Suhonen eller vad den sossen nu heter). Dessa fack-dårar kunde inte arguemntera för sin sak. De tog kritiken också extremt personligt.

   Gemensamt för dem är att de ska haka upp sig för att jag är kristen. Uppenbarligen känsligt bland både New Age-anhängare och fackförenings-människor.

   Radera
  2. Har man inget annat att gå på så...

   I framtiden kan man ju hoppas på att de iaf studerar sin egna övertygelse bättre så de kan stå upp för den, oops höll det inte ihop? Kanske läge att byta övertygelse då, men det brukar man ju vara för stolt för att göra.

   Fast de där sossarna och new age har ju faktiskt massor gemensamt:
   http://www.cuttingedge.org/pages/seminar2/NAZCOMNA.htm

   Sossarna och frimureriet har ju mycket gemensamt också:
   http://www.cuttingedge.org/free17.htm

   som du även tar upp i din serie om Socialdemokraterna, men det är alltid trevligt med avslöjande i punktform då det blir lätt överskådligt.

   Radera
 3. AMEN MetalHeadViking !
  Så SANT vad du säger om David Icke.Han har blivit också lurad av villande läror ,och onda andar som han kommuniserar med(o han tror att dom är goda)
  Bibel förbjuder kristna fråga råd av "de dödas andar"
  I Bibelns ljus ,ser man hela "Big picture " Vi ska be för D.Icke

  GOTT NYTT ÅR PÅ DIG ! hälsningar från en tjej från Finland

  SvaraRadera
 4. Hej MHV!
  Hur är det med dig? Var länge sen du uppdaterade bloggen nu.
  Hoppas du mår bra.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag mår bra. Har haft en ökad arbetsbelastning sen nyår bara. Och har inte haft så mycket tid för att uppdatera bloggen.

   Men jag kan meddela att jag är klar med Del 6 i serien Socialdemokraternas Ruttna Historia. Den kommer att publiceras om 1-2 dagar. Har bara lite detaljer kvar att ordna innan den kan publiceras.

   Radera
 5. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera