fredag 20 december 2013

Löfven bekänner färg!


8 kommentarer:

 1. Har läst lite på din sida. Gillar SD, men har sedan en tid funderat lite på de osynliga krafterna bakom. Vet inte hur jag ska förklara....
  Ian Wachtmeister är någon form av mentor/rådgivare till Jimmie Åkersson. IW var även barndomsvän med Olof Palme och släkt via ingifte vad jag förstår. Det där med släktskap, pengar och makt är lite lurigt. Tittar man på IW´s släktträd och de ingiftas släktträd får mig att dra öronen åt mig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag känner folk som känner Ian. Han har länge bekämpat socialisterna, och de sociala ingenjörer, egentligen under hela hans karriär. Han har själv haft brister och har också börjat lära sig. Till exempel i EU frågan börjar han svänga. Han som tidigare såg så positivt med det, precis som många andra konservativa och liberaler.

   Släktband kan man stirra sig blint på. Det är så klart intressant om man finner någon koppling. Men Ian är inte med i någon Romklubbare, eller Bilderbergare. Vilket kan förklara varför han behandlats som en outcast, trots hans bakgrund som greve.

   SD har så klart sina brister också. Jag ska förklara hur jag ser på dem närmare mot valet.

   Radera
 2. Herregud så lurade och blåsta vi är. Om nu Sverige är en experimentstat och har varit så länge - vad kan då Löfven göra? Ingenting. Allt är spel för galleriet och plus minus noll. Ian W är grön i mina ögon. Han har gjort så gott han har kunnat men inte lätt när det finns en skuggregering som inte folk känner till.

  SvaraRadera
 3. Var riktigt roligt på någon av propaganda kanalerna, man hade något reportage om det här tramset som ska vara imorgon där tokvänstern med Löfven och Avpixlat ska demonstrera tillsammans mot sina egna släktingar nazisterna.

  Det roliga var miljöbilderna från Kärrtorp där de filmade de lokala arabiska droglangarna och våldtäktsmännen i tunnelbanan :D
  Dvs. det som dessa sinnessjuka socialister försvarar, det samhälle de önskar, jag hoppas att de trivs väl när de våldtas och skändas av dessa kriminella judehatande Adolf Hitler älskande knarklangande tredje världen människor :D

  Svart humor åter igen. Mycket av den varan numera.

  SvaraRadera
 4. Glömde en detalj, en dinosaurie-socialist intervjuades också och det hemska för henne var att det hade kommit ett 20 tal av hennes socialistsläktingar och de hade "heilat" :D

  Samtidigt som hon hålls gisslan av arabiska Adolf Hitler älskade muhammadaner...
  Dinosaurie-sossar :D

  SvaraRadera
 5. Hej alla, Jag heter Aisha Sadat och jag är här ute för att vittna om de goda verk som BABA NOSA UGO från Karnataka Temple har gjort, eftersom min lycka återställs, jag har varit gift i cirka 11 år nu, det kom till en punkt när min man började att agera konstigt och sedan lämnade han mig och våra två barn för en annan kvinna i över 6 månader, jag visste aldrig att han hade ett förhållande med en annan kvinna, den här kvinnan vill ta min lycka och allt som jag har jobbat för, kändes som slut allt. När jag letade efter en lösning kom jag över flera vittnesmål om Spellcaster på internet.
  Vissa vittnade om att han tog tillbaka sin Ex-älskare, vissa vittnade om att han löser alla slags andliga problem, örtmedicin för sjukdom som Fybroid, Astma, könssjukdomar, njursjukdom, diabetes, erektil dysfunktion, vinnande lotteri. Jag trodde aldrig på spellcaster men jag hade inget alternativ eftersom jag letade efter lösning överallt, så jag fick e-postmeddelandet till BABA NOSA UGO från vittnesmålen online och beslutade att prova honom.
  Jag kontaktade honom via e-post och förklarade mitt problem för honom, han berättade för mig vad jag behövde göra och jag gjorde precis som han instruerade, förberedde något för mig att använda, han gjorde nästan allt själv, jag tvivlade faktiskt på när han sa till mig att Jag skulle förvänta mig en god nyhet, det var mindre än 14 dagar då min man ringde mig efter så lång tid. Han kom tillbaka om ursäkt och bad om förlåtelse, det hela var som en dröm, jag förlåtit honom och nu är vi ännu lyckligare än någonsin tidigare.
  Jag vill säga ett stort tack till BABA NOSA UGO för hans vänliga hjälp, jag har aldrig förväntat mig ett så stort andligt arbete och jag kommer inte att sluta dela hans vittnesbörd. Om du har något andligt problem och du letar efter en riktig och äkta Spellcaster, kontakta BABA NOSA UGO så blir du glad att du gjorde det.

  E-post: nosaugotemple@gmail.com / nosaugotemple@net-c.com

  WhatsApp: +37258031247

  https://karnatakatemple.wixsite.com/karnataka

  SvaraRadera